Fallout 76 прави всичко това, за да ви върне - но достатъчно ли е това?

Въпреки катастрофалния си старт, Fallout 76 вече имаше много играчи, които видяха потенциал в играта. И все пак мнозина искаха да видят Fallout 76 зрял. Bethesda сега работи върху този падеж и подобри много неща след пускането. Това достатъчно ли е, за да ви върна?

Какъв беше проблемът с Fallout 76? Когато беше пуснат на 14 ноември 2018 г., Fallout 76 се бореше с големи проблеми. Имаше много грешки, бета версията не предлагаше достатъчно тестови пробези и съответно играта изглеждаше недовършена за много играчи.

Въпреки много негативни отзиви, много играчи просто се оттеглиха и искаха да дадат на играта още един шанс "по-късно ". Сега е "по-късно " и Bethesda има много неща за показване, които биха могли да заинтересуват едното или другото.

Искате ли да гледате Fallout 76 отново?

Fallout 76 получи тези функции от пускането си

В многото си кръпки от пускането си, Fallout 76 получи много ново съдържание и изглади стари грешки. Дори да имаше трудности по пътя, Fallout 76 вече предлага значително повече и по-добро съдържание.

Магазини за играчи

Какво представляват магазините за играчи? С актуализация 9 Fallout 76 получи една от функциите, обещани от началото на 2019 г. Магазините за играчи са автомати за продажба в играчите на C.A.M.P., в които те могат да пълнят артикули и да ги предлагат за продажба за капачки за бутилки.

Други играчи могат да намерят магазините чрез маркер на картата и могат да отидат при тях, за да купят неща там. Приходите отиват при продавача с приспадане на малък данък.

Бой скаутски куестове и раници

Що за куестове са те? С актуализацията „Винаги горе!“ Скаутският лагер на езерото Графтън се засили. Цяла поредица от куестове ви води през различните редици на разузнавачите на половци чрез г-н Handy и ви награждава с все по-добри предмети.

За какво са полезни раниците?? Някои от наградите от най-високо ниво са раници. Можете да използвате раници, стига да не носите силова броня. Те увеличават неимоверно капацитета ви, адаптират се с модове и кожи и дори служат като хладилник за нетрайни храни.

Сезонни събития

Що за събития са те? През март Fallout 76 получи първия си сезонен фестивал със събитието Mardi Gras. На събитието играчите успяха да придружат няколко бота през основания от Швейцария град Хелвеция и да ги защитят в карнавален парад.

Различни маски, размахвани като награда. Събитието беше добре прието от повечето играчи и въпреки че имаше само козметика на разположение, много играха събитието отново и отново, включително и с други. Все още се планират подобни събития, като карнавалното събитие за прогонване на Дядо Фрост.

Легендарен дилър

Що за дилър е това? В един от по-късните кръпки бяха добавени легендарни машини за промяна Fallout 76, както и легендарен търговец. И двете са там, за да могат играчите да обменят нелюбими легендарни предмети за по-полезни.

Как работи това? За целта легендарните предмети се разменят за менителници на машините. Те могат да бъдат предадени като валута на търговеца в Бъркли Спрингс, за да получи някои легендарни предмети с произволни атрибути.

Подземия

Какви подземия има? През първите седем месеца от пускането Fallout 76 получи две пълни подземия:

 • Пещерите под Harpers Ferry, таен и сега изоставен анклав
 • Project Paradise, тайно изследователско съоръжение под ръководството на Arktos Pharma

И двете подземия разполагат с разказващи истории куестове и повтарящи се дейности, които играчите на по-високо ниво могат да използват, за да спечелят колективно по-добра плячка.

Смъртен нокът в рая.

алкохол

Що за функция е това? Като една от първите характеристики на актуализацията на "Wild Appalachia", играчите във Fallout 76 получиха възможност да варят алкохол.

За да направите това, трябва да завършите кратка поредица от куестове, в които ще научите как да правите, ферментирате или изгаряте алкохол. В резултат на това можете да правите различни напитки като:

 • Бира
 • уиски
 • Nukashine, което има странни последици

Камерата ProSnap Deluxe с нови предизвикателства

Що за камера е това? На пръв поглед малка актуализация беше представянето на новата камера ProSnap Deluxe. Камерата може да бъде получена след кратка поредица от куестове и е оборудвана като оръжие.

Идеята зад нея е, че можете бързо да правите моментни снимки в битка, без да се налага да превключвате към фото режим. Камерата има свои собствени модове и кожи, които можете да прикачите.

Заедно с камерата дойдоха и нови предизвикателства, които понякога налагаха правене на специални снимки. Сега забавлението плени много играчи, които според официалните данни са заснели почти 6 милиона снимки.

PvP режим

Що за режим е това? Една от първите нови функции беше режимът "оцеляване" след Fallout 76. Режимът насърчава конкурентни PvP между играчите и има специални правила като:

 • по-голяма загуба на вещи при смърт
 • PvP винаги е активен, не "Щети от шамар "
 • Класации
 • собствени легендарни оръжия за режима

След няколко проблема със скръбниците, които развалиха забавлението за други играчи, повечето фенове бяха по-щастливи от новия режим. Ruffians могат да се бият помежду си в PvP, докато изследователите имат спокойствие в режим Adventure.

Тези неща са подобрени

В допълнение към новите функции, някои от съществуващите грешки също са коригирани:

 • Бойната система е преработена, оръжията, които са твърде силни, като „експлозиви с двойно изстрелване“, нанасят по-малко щети и тежки оръжия получават баф
 • Събитията са коригирани или добавени, новите шефове като Sheepsquatch вече са на злото
 • Поправени са редица грешки, така че новите играчи в момента рядко се оплакват от проблеми
 • Проблемът с "Дупиране на артикули " беше решен и сега едва ли има играчи, които незаконно дублират своите предмети
 • Кутиите за съхранение сега са значително по-големи от началото и в момента съдържат 800 единици пространство за съхранение
 • “Slap Damage ” е премахнат. Ако не атакувате играчи в приключенски режим, не можете да понесете щети от играчи
 • Строителната система е основно ремонтирана
The Sheepsquatch е нов криптид, който може да се бори в различна версия като шеф.

Как се отрази това на играта??

Повечето от новите функции и корекции на грешки бяха получени изключително добре. В началото все още имаше много критики, защото кръпките въведоха нови грешки или грешки, които всъщност бяха поправени.

Междувременно подобно нещо се случва по-рядко и в частност все по-често се възприемат нови функции. Едва ли има оплаквания и отговорът в общността е изключително положителен.

Как е общността в момента?

Още от самото начало Fallout 76 имаше полезна общност, която с удоволствие подкрепяше нови играчи или си помагаше. Така е и днес и дори в текущата безплатна седмица основната цел на "старите играчи " е да помогнат на новодошлите. Една от най-високо оценените публикации в reddit е озаглавена „Обичам да помагам на хората в FO76“

Позитивното настроение в общността продължава да вълни, така че ние от MeinMMO често можем да докладваме за страхотни събития и идеи:

 • Собствена кръчма на читател на MeinMMO
 • Полицейски сили със собствени станции и униформи
 • C.A.M.P.s, където начинаещите могат да получат най-важните неща

Тод Хауърд, ръководителят на Bethesda, призна общността на официалната пресконференция на Bethesda на E3 2019:

Тази игра има една от най-добрите онлайн общности, които някога сме виждали. Създадохме постапокалиптична игра за оцеляване, в която можете да правите това, което искате - и всички са добри един към друг! [

...

] Това трябва да даде на всички ни надежда за човечеството, когато настъпи апокалипсисът.

Тод Хауърд в E3 Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitch, което допълва статията.

Показване на Twitch съдържание Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Twitch

Какво е в бъдещето?

В допълнение към вече добавените функции на завършената актуализация "Wild Appalachia ", Bethesda обяви още две големи актуализации в пътна карта: Nuclear Winter и Wasterlanders. Имаше нова информация и за двете в E3.

Тези функции са обявени

Battle Royale - "Ядрена зима ": Една от функциите, които тепърва предстоят, е режимът „Battle Nuclear Winter“ в едноименната актуализация. 52 играчи в 13 отбора се борят за първото място и титлата си като надзирател на Vault 51.

Има система за напредък, която ви възнаграждава с опит и капачки за бутилки за приключенския режим, както и с козметика и специални бонуси за Battle Royale.