Това е най-добрият аксесоар за Nintendo Switch 2020

Пакети Pro Controller Nintendo Switch, игри и комплекти аксесоари, има много вълнуващи идеи за Nintendo Switch. Но кои аксесоари имат най-голямо значение за вашата конзола?

Кои аксесоари са ви необходими за Nintendo Switch?? Сега има разнообразие от аксесоари от Nintendo и доставчици на трети страни за Nintendo Switch. В тази статия искаме да ви запознаем кое оборудване получавате в момента за вашата конзола и кое от тях се препоръчва.

Следователно в нашата статия ние разглеждаме следните въпроси и раздели:

 • Кои контролери за Nintendo Switch?
 • Коя чанта се препоръчва за Switch??
 • Каква карта с памет влиза в превключвателя?
 • Най-добрите комплекти аксесоари за Nintendo Switch
 • Какво е Nintendo Switch Online и какво носи?

Как продължихме?? За да можем да ви предложим възможно най-добрия избор, разгледахме препоръки и YouTubers, които се занимават с аксесоари за Nintendo Switch. Ние също изпробвахме някои аксесоари сами.

съдържание

 1. Контролер за Nintendo Switch
  1. За телевизионни геймъри: Pro Controller
  2. За състезателни фенове: двойка волан Joy-Con
 2. Nintendo Switch: карта с памет и разширяване на паметта
 3. Nintendo Switch: спестете батерия
 4. Nintendo Switch: защитно фолио, защитно стъкло и защитно покритие
  1. Защитно стъкло и защитно фолио за превключвателя Nintendo
  2. Защитен капак за Nintendo Switch от BellFan
  3. Защитно покритие за Nintendo Switch от Orzly
 5. Nintendo Switch: Препоръчителни комплекти аксесоари
  1. Превключете комплекта аксесоари от Heystop
  2. Превключете комплекта аксесоари от Eovola
 6. Nintendo Switch Online
 7. За деца и млади по сърце - Nintendo Labo

Контролер за Nintendo Switch

Сега има разнообразие от допълнителни контролери за Nintendo Switch. Представяме ви двете най-интересни.

За телевизионни геймъри: Pro Controller

Това е официалният Pro Controller от Nintendo за Switch.

За кого е подходящ контролерът?? Ако обичате да играете на голям екран, разчитате на дълъг живот на батерията или просто държите удобен контролер в ръцете си, трябва да погледнете Pro Controller от Nintendo.

Контролерът Nintendo Pro предлага: Nintendo Switch предлага два Joy-Cons, които могат да се използват за управление на игри. За разлика от Joy-Cons, контролерът Switch Pro е класически контролер. Изглежда много подобно на обичайните контролери за Playstation и Xbox.

Pro Controller предлага дълъг живот на батерията от около 40 часа и по този начин издържа значително по-дълго от всеки друг контролер. Изработката също е много успешна и изглежда много ценна.

В допълнение към високата начална цена от около 70 евро, минималният обхват на доставката е особено досаден: В допълнение към самия контролер, контролерът се предлага само с USB-C кабел за зареждане на контролера. За такава висока цена това просто не е достатъчно.

Per
 • с около 40 часа дълъг живот на батерията
 • добра изработка
 • прецизно и страхотно усещане
Контра
 • висока цена
 • ниско оборудване

Ето какво казват тестерите: За тестерите на controller-review.com Pro Controller не е „задължителен елемент“. За геймърите, които играят основно на телевизионния екран, си струва да препоръчате Switch Pro Controller Тестерите похвалиха особено доброто усещане, прецизността и добрата изработка.

Преглед на цената за преглед на продукта
Nintendo Switch Pro контролер * 24 905 оценки 54,99 евро До Amazon

* Партньорски връзки. Получаваме малка комисионна от Amazon при покупка. Благодаря за подкрепата!

За състезателни фенове: двойка волан Joy-Con

За кого е подходящ контролерът?? Ако искате да играете състезателни игри като Mario Kart 8 на Switch, можете да помислите за закупуване на чифт волани Joy-Con.

Воланът Joy-Con предлага: Switch Joy-Cons се вкарват в воланите. След това превключвателят разпознава движенията на воланите и ги преобразува в движения на екрана. Воланите работят също толкова безжично, колкото Switch Joy-Cons.

Per
 • справедлива цена за около 13 евро
 • добра изработка
 • висок фактор на забавление
Контра
 • Оказа се доста малък, доста неподходящ за големи ръце

Какво казват потребителите: Воланът Joy-Con е оценен с 4,5 звезди от 1639 отзива. Мнозина хвалят добрата изработка. Joy-Cons се вписват добре и седят здраво. Някои критикуват, че воланът е твърде малък и труден за използване за големи ръце.

Преглед на цената за преглед на продукта
Двойка волан Joy-Con * 8 508 оценки 12,99 евро До Amazon

* Партньорски връзки. Получаваме малка комисионна от Amazon при покупка. Благодаря за подкрепата!

Nintendo Switch: карта с памет и разширяване на паметта

Карта с памет за Nintendo Switch, която е официално лицензирана от Nintendo. Други карти с памет обаче също работят. Източник на изображението: Amazon.de

За кого е подходяща картата с памет?? За хората, които разчитат основно на заглавия за изтегляне или които играят много различни заглавия, надграждането на паметта може да бъде полезно за тези хора. Тъй като игри като The Legend of Zelda: Breath of the Wild вече използват почти половината от вътрешната памет на превключвателя (32 GB).

Картата с памет SanDisk предлага: Производителят SanDisk пусна карта с памет MicroSDXC заедно с Nintendo и следователно е официално лицензиран продукт от Nintendo. Въпреки това, картата определено ще работи с Nintendo Switch. 128 GB памет също са достатъчни за достатъчно игри.

Ако поставяте или подменяте карта с памет, просто трябва да се уверите, че превключвателят Nintendo е изключен. Ако е включен, съществува риск данните да бъдат загубени! Превключвателят настройва новата карта с памет сам, не е нужно да правите нищо друго и след това можете да използвате новата памет.

Други карти с памет също работят, но трябва да се спазва следното:

 • Поддържат се MicroSD карти до максимум 2 GB
 • MicroSDHC се поддържа от комутатора до максимум 32 GB
 • С MicroSDXC извличате максимума от превключвателя: Тук се поддържат до 2 TB
Per
 • справедлива цена от 20 евро за 128 GB място за съхранение
 • 128 GB място за съхранение са достатъчни за голямо разнообразие от игри
 • SanDisk 30 години гаранция
Контра
 • Игрите не могат да се прехвърлят от вътрешната памет на външна карта

Какво казват потребителите: 12 895 потребители оценяват картата с памет със средно 4,8 звезди. Мнозина хвалят справедливата цена за голямата карта памет и че тя работи безупречно с превключвателя. Някои критикуват, че няма начин да прехвърлите игри от вътрешната памет към новата външна карта.

Преглед на цената за преглед на продукта
Карта на паметта SanDisk microSDXC UHS-I за Nintendo Switch 128 GB (V30, U3, C10, A1, 100 MB / s... 76 808 оценки 44,99 евро 19,19 евро До Amazon

* Партньорски връзки. Получаваме малка комисионна от Amazon при покупка. Благодаря за подкрепата!

Nintendo Switch: батерия запази

За кого е подходящо зарядното устройство?? Ако играете игри с висока производителност с Switch, бързо ще достигнете границите на батерията след 4-6 часа. За хората, които са предимно мобилни и използват Nintendo Switch в движение, зарядното устройство за батерии от BigBlue може да представлява интерес.

Зарядното устройство BigBlue предлага: Зарядното устройство BigBlue е 10000mAh зарядно устройство за Nintendo Switch. Конзолата е включена в зарядното устройство и след това може да се използва отново. Конзолата се зарежда от зарядното устройство, докато играете. Според производителя можете да удължите времето за възпроизвеждане на Nintendo Switch с около 6 часа.

Устройството разчита на Power Delivery 3.0. Зад това стои стандарт, който позволява на устройствата да се зареждат по-бързо през USB.

Per
 • значително увеличаване на живота на батерията
 • Joy-Con дръжка и стойка
 • бързо зареждане благодарение на Power Delivery 3.0
Контра
 • умерена обработка поради пластмаса
 • Батерията прави конзолата по-тежка и тромава

Какво казват потребителите: Зарядното устройство BigBlue получава 4,4 от 5 звезди от 103 оценки. Потребителите хвалят значително по-дългия живот на батерията. Конзолата става все по-тежка, но въпреки това се чувства добре в ръката. Допълнителните дръжки за Joy-Cons в частност привличат много внимание. Някои критикуват и лошата изработка на скобата, която е направена само от пластмаса.

Преглед на цената за преглед на продукта
BigBlue 10000mAh зарядно устройство за батерия за Nintendo Switch, преносим Powerbank SwitchCharge с... 340 оценки 39,99 евро До Amazon

* Партньорски връзки. Получаваме малка комисионна от Amazon при покупка. Благодаря за подкрепата!

Nintendo Switch: Защитно фолио, защитно стъкло и защитно покритие

По-долу искаме да ви представим аксесоари, които са подходящи за защита на Nintendo Switch. Това е особено интересно за потребители, които използват конзолата си в движение.

Защитно стъкло и защитно фолио за превключвателя Nintendo

За кого е подходящ защитният филм?? Ако основно използвате конзолата си в ръчен режим, а не в докинг режим, защитно фолио може да бъде решение за вас. Тъй като това предпазва екрана в дългосрочен план и предотвратява грозни драскотини.

Какво предлага защитното фолио на Orzly? Защитните филми за смартфони са много популярни, тъй като предпазват екрана от грозни драскотини. Производителят Orzly предлага и защитни филми за превключвателя Nintendo. Този пакет включва както защитно стъкло, така и защитно фолио. Това може да се използва за защита на екрана на превключвателя от надраскване и други повреди.

Per
 • много евтино за около 8 евро
 • Защита на чувствителния дисплей на конзолата
Контра
 • не е подходящ за продължителна употреба в докинг режим
 • отразява силно, когато слънцето падне

Какво казват купувачите? По-голямата част от купувачите са много доволни от защитното фолио. В Amazon защитният филм на Orzly е оценен с 4,7 от 5 звезди от 5836 отзива. Освен цената се оценява и добрата защитна функция на филма, докато изработката понякога се критикува.

Преглед на цената за преглед на продукта
Nintendo Switch стъклен протектор за стъкло (2 броя), бронирано стъклено защитно фолио Orzly за Nintendo... 25 658 оценки 7,99 евро До Amazon

* Партньорски връзки. Получаваме малка комисионна от Amazon при покупка. Благодаря за подкрепата!

Защитен капак за Nintendo Switch от BellFan

За кого е подходящо защитното покритие?? Ако сте много в движение и искате да използвате своя Nintendo Switch по време на пътуване или в движение, трябва да погледнете защитното покритие от BellFan.

Защитното покритие BellFan предлага: Производителят BellFan е разработил прозрачно защитно покритие. Той се състои от кристална пластмаса и според производителя е нечуплив и удароустойчив. Защитният капак обгражда превключвателя, а също така са включени 4 приставки за аналогов стик за Joy-Cons.

Недостатъкът на защитното покритие е, че конзолата трудно или само трудно може да бъде поставена в дока. Контактите между докинг станцията и конзолата почти не се свързват, така че зареждането е трудно или не е възможно.

Per
 • доста труден
 • Голям обхват на доставка с капак, калъфи Joy-Con и защитно фолио
 • Според производителя той е устойчив на падане
Контра
 • Не е съвместим с докинг станцията
 • Твърдата пластмаса не се чувства много ценна

Какво казват купувачите: 186 купувачи оценяват защитното покритие със средно 4,0 от 5 звезди. Много потребители хвалят изработката и повишената защита на конзолата. Други се оплакват, че конзолата със защитния капак вече не се побира в докинг станцията или дори не се побира в защитния капак.

Преглед на цената за преглед на продукта
Капак за превключвател на BellFan Nintendo, Прозрачен защитен капак за превключвател Nintendo, защита 9 в 1 капка... 392 оценки 11,99 евро До Amazon

* Партньорски връзки. Получаваме малка комисионна от Amazon при покупка. Благодаря за подкрепата!

Защитен капак за Nintendo Switch от Орзли

За кого е подходящо защитното покритие?? Защитното покритие от Orzly е подходящо за тези, които използват предимно Nintendo Switch в ръчен режим и играят много в движение.

Защитното покритие Orzly предлага: Производителят Orzly използва термопластичен полиуретанов материал за защитното си покритие. Предимството на това е, че полиуретанът може да се деформира, когато е топъл и следователно лежи удобно в ръката. Освен това материалът е достатъчно стабилен и според производителя също трябва да може да предпазва конзолата от падания.

Дръжките на гърба на кутията също са полезни, ако често държите конзолата в ръка. Това го прави по-удобно да се държи в дългосрочен план, а ергономичността е голям плюс. В началото особено дразнеща е каучуковата миризма, която също полепва по ръцете.

Per
 • Облекчава ръцете в ръчен режим благодарение на страхотната ергономичност,

  ...

 • за малко под 8 евро справедлива цена
 • Гумените дръжки на гърба осигуряват сигурно усещане
 • всички отвори в конзолата остават свободни (USB, вентилация и др.)
Контра
 • ...

  но не е съвместим с докинг режим в случая

 • първоначално неприятна миризма на гума

Какво казват купувачите: Купувачите оценяват случая с 4,3 звезди от 580 отзива. Мнозина хвалят страхотната ергономичност и страхотното усещане. Преди всичко това прави Joy-Cons много по-приятни за използване. Някои се притесняват от силната миризма на каучук в началото.

Преглед на цената за преглед на продукта
Капак за превключвател на BellFan Nintendo, Прозрачен защитен капак за превключвател Nintendo, защита 9 в 1 капка... 392 оценки 11,99 евро До Amazon

* Партньорски връзки. Получаваме малка комисионна от Amazon при покупка. Благодаря за подкрепата!

Nintendo Switch: Препоръчва се Комплекти аксесоари

Комплектите аксесоари обикновено предлагат голям избор от материали за Nintendo Switch. Представяме ви два обширни комплекта.

Превключване Комплект аксесоари от Heystop

За кого е подходящ комплектът аксесоари?? Всеки, който пътува много или просто търси евтина и обширна оферта за своя превключвател, трябва да разгледа пакета Heystop.

Комплектът аксесоари Heystop предлага: В комплекта си производителят Heystop ви предлага здрава чанта за прибиране на превключвателя Nintendo, стойка, на която може да се прикрепи конзолата, а също и протектор на екрана. Комплектът предлага и дръжки за палеца Joy-Con, за да направи конзолата още по-лесна за използване.

Per
 • евтина цена
 • голям обхват на доставка, който не оставя много да се желае
 • добре обработена чанта
Контра
 • лошо броне фолио

Какво казват купувачите? Комплектът Heystop има 4.7 от 5 звезди от 1131 оценки. Потребителите хвалят високото качество на чантата и голямото пространство за други неща като слушалки или игри. Преди всичко се критикува бронираното фолио, което или се доставя дефектно, или превключвателят предпазва само в ограничена степен.

Преглед на цената за преглед на продукта
Чанта HEYSTOP за Nintendo Switch, калъф за носене Nintendo Switch 11 в 1 с 2 дръжки JoyCon за... 4 979 оценки 23,99 евро До Amazon

* Партньорски връзки. Получаваме малка комисионна от Amazon при покупка. Благодаря за подкрепата!

Превключване Комплект аксесоари от Eovola

За кого е подходящ комплектът аксесоари?? Най-добрата алтернатива на Heystop е комплектът Eovola. Това също предлага богат набор от аксесоари за всеки потребител и е подходящ за всичко за тези, които досега са имали малко или никакви аксесоари за Nintendo Switch.

Комплектът аксесоари Eovola предлага: Този комплект предлага изобилие от неща за Nintendo Switch. Те включват:

 • Калъф за Nintendo Switch
 • Калъф за контролер
 • Защитно фолио
 • Зарядна станция Joy-Con
 • 2 волана
 • Joy-Con силиконово защитно покритие
 • 4 дръжки за палеца
 • Превключете калъфа за игрални карти за 24 игри
Per
 • разумна цена
 • много обширни аксесоари
 • добър и голям калъф за Nintendo Switch
Контра
 • Воланите на Joy-Con са лошо обработени
 • лошо броне фолио

Какво казват купувачите? Отзивите за Amazon също са много положителни с 4,4 от 5 звезди на 1626 отзива. Потребителите хвалят големия обхват на комплекта и чантата за носене. Критикуват се под средното ниво на изработка и преди всичко лошият защитен филм.

Преглед на цената за преглед на продукта
Комплект аксесоари за превключвател Nintendo - предпазител на екрана за капака на калъфа за конзола за превключвател Nintendo -... 7 723 оценки 44,99 евро 40,99 евро До Amazon

* Партньорски връзки. Получаваме малка комисионна от Amazon при покупка. Благодаря за подкрепата!

Nintendo Switch Online

За кого е Switch Online?? Ако искате да играете онлайн с други играчи на Switch, не можете да избегнете онлайн абонамента от Nintendo. Онлайн услугата също е добър вариант за играчи, които биха искали да архивират своите спестявания онлайн.

Какво предлага Nintendo Switch Online? Онлайн абонаментът предлага разнообразни опции и разширява Nintendo Switch с онлайн функции. Игри като Mario Kart 8 могат да се играят един срещу друг онлайн само с онлайн абонамент.

Освен това резултатите могат автоматично да се запазват в облака и има изключителни оферти за членове в Nintendo eShop. Освен това потребителите на онлайн системата имат безплатен достъп до голям избор от класики на NES по време на абонамента си.

Per
 • С годишен абонамент той е значително по-евтин от PS + или Xbox Gamepass
 • Класически NES, които могат да се възпроизвеждат на Switch
 • Ексклузивни оферти в магазина за членове
Контра
 • Класиката на NES е слабо подготвена
 • След шест месеца без абонамент записите в облак се изтриват

Какво казват потребителите: Купувачите оценяват Nintendo Switch Online с 4.6 от 5 от 660 оценки. Ниската цена и лесното активиране са похвалени. Някои критикуват лошата подготовка на старите класики и липсата на безплатни заглавия, предлагани от състезанието.

Преглед на цената за преглед на продукта
Онлайн членство в Nintendo Switch - 12 месеца | Превключване на кода за изтегляне * 5411 оценки 19,99 евро До Amazon

* Партньорски връзки. Получаваме малка комисионна от Amazon при покупка. Благодаря за подкрепата!

За деца и млади по сърце - Nintendo LabО

Nintendo Labo е опит за свързване на цифровия и аналоговия свят един с друг. След това превключвателят се използва за управление на моделите - и това работи изненадващо добре.

За кого е Nintendo Labo?? Nintendo Labo е насочена главно към деца и младежи. Софтуерът и опциите са лесни, но сглобяването на моделите може да бъде забавно и за възрастни.

Ето какво предлага Nintendo Labo: С Nintendo Labo производителят Nintendo съчетава аналоговия и цифровия свят. Първо сглобявате модели с ръчно изработени листове от здрав картон. След това те могат да се използват по различни начини с помощта на Nintendo Switch. В повечето случаи контролерите за радост са вградени в моделите.

Per
 • лесно и забавно сглобяване
 • много идеи за всеки модел
 • страхотна интеграция на Nintendo Switch в моделите
 • въпреки картон, стабилен и издръжлив материал
Контра
 • много опростен и неизискващ софтуер
 • за възрастни само краткосрочна заетост

Ето какво казват тестерите: Netzwelt е тествал различни модели от Nintendo Labo. Сглобяването на отделните модели е много забавно благодарение на отличните инструкции и има достатъчно възможности да се изпуска творчески пара с моделите след това.

Системата е предназначена основно за по-млади играчи. Netzwelt пише: "Основните геймъри и възрастни фенове на по-твърдите храни за игра също трябва да помислят два пъти за закупуването им, тъй като игрите в софтуера се поддържат много прости и предимно предназначени за деца."

Преглед на цената за преглед на продукта
Nintendo Labo: Toy-Con 03: Комплект превозни средства - [Nintendo Switch] * 1376 оценки 50,00 EUR До Amazon

* Партньорски връзки. Получаваме малка комисионна от Amazon при покупка. Благодаря за подкрепата!

Ако искате да знаете как работи Labo, можете да гледате официалното видео:

//www.youtube.com/watch?v=mfrO8gpyC-U

Какво представлява Nintendo Switch? Nintendo Switch е хибридна конзола, тъй като предлага както ръчен, така и докинг режим. В Европа Switch започна на 3 март 2017 г. Lite версия се предлага от 20 септември 2019 г., но не предлага Joy-Cons.

 • Switch не е всичко за добре платени игри. Тук ви запознаваме с 10-те най-добри безплатни игри за Nintendo Switch.
 • Докато мнозина очакват PlayStation 5 и Xbox Series X, Nintendo няма причина да пусне Switch Pro