Играйте MMO Guild Wars 2 безплатно до 7 октомври

Guild Wars 2 е много успешен MMORPG, с над 3 милиона продадени копия. Това е и една от малкото онлайн ролеви игри, които не са следвали тенденцията за свободна игра. С настоящия модел за купуване, който постоянно се хвали, така че купувайте веднъж и винаги играйте, има и малък недостатък: Просто изтеглете и гледайте играта, не, за съжаление това обикновено не е възможно.

Такова постоянно обстоятелство, разбира се, не би било идеално в този жанр, защото знаем, че MMO живее от генериране на редовни доходи през годините и поддържане на здравословен брой играчи. Това определено все още е в случая с GW2, където всичко изглежда много оживено - но някои новодошли със сигурност винаги са добре дошли. Със сигурност има много играчи, които предпочитат да тестват игра, преди да изпразнят портфейла си. Колкото и добра да е играта, това не е гаранция. Индивидуалните предпочитания са много широки, особено при такива сложни и широко структурирани продукти.

Накрая опитайте Guild Wars 2, но побързайте, това не е постоянно състояние!

Както и да е, има няколко причини, поради които NCSoft и ArenaNet организират тестови седмици като тази на всеки няколко месеца. За играча обаче важи следното: За кратко време всеки, който винаги е искал да гледа по-отблизо играта, може да го направи - без да се налага да поема задължения. След фазата на теста всеки може да закупи играта или да я изтрие от собствения си списък "за игра ".

Между другото, тази тестова седмица продължава до 3 октомври и приключва тогава. Със сигурност ще отнеме няколко месеца преди следващата фаза. Актуализиране: Вече можете да играете безплатно до 7 октомври - тестът е удължен с 4 дни!

Можете да се регистрирате на официалния сайт: //www.guildwars2.com/de/

Какво всъщност е Guild Wars 2?

Преди да накарате вашата интернет връзка да свети, би било разумно да направите малко проучване на MMO. Мога само да кажа, че отвореният свят ви кани да отидете на турне за открития и да изживеете приключение. ArenaNet успя да създаде атмосферна и оживена среда.

Разработчикът беше смел в някои области, тъй като Guild Wars 2 разкрива различни концепции. Динамичните куестове, които се различават поне малко от класическия „даряващ куест с удивителен знак над главата“, са освежаващи. Производителите също следват интересен подход с подобряване на оборудването, което вероятно е уникално в тази форма - вярно на мотото "Равни възможности за всички ".

За разлика от останалите представители в жанра, фокусът не е върху подобряването на стойностите на вашето оборудване след всяка актуализация на съдържанието. По-важен е външният вид на оборудването, което може да покаже колко много е постигнал някой в ​​играта - както в PvP, така и в PvE. Бронята, която е трудна за достигане, тогава изглежда съответно по-стилна. Също така си струва да се спомене, че няма фиксирани роли за формиране на групи - свещената троица, състояща се от резервоар, лечител и разпределител на щети в класическия си вид, например за справяне с босовете, не съществува тук. Този донякъде различен подход предизвика особено оживени дискусии в общностите. Някои предпочитат ясно дефинирана структура, други предпочитат тя да бъде по-гъвкава или динамична.

Както при предшественика, PvP е един от централните компоненти (забележка: в GW2 PvE е отделен от PvP). Това включва структурираните арени и WvWvW, в които играчите се борят за своите сървъри в специално проектирана зона за територии и други - не е необичайно да се случват епични масови битки.

Видео за GW2 за илюстрация

Това е само малка част от това, което GW2 предлага. Ако това ви подхожда по някакъв начин, тогава ще опитам. Деинсталирането все още е възможно. Трябва да сте наясно, че играта е поляризираща и следователно може да причини някои услуги, а други главоболие. Във всеки случай в него има много любов. Следващото видео също се препоръчва, тъй като се опитва да предостави няколко обяснения:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube