Това са най-добрите PS4 контролери, които можете да закупите през 2021 г.

Ако искате да играете FIFA, Fortnite и Co на PS4, имате нужда от добър контролер. Ще ви запознаем с най-добрите контролери през 2021 г. и ще ви дадем няколко съвета за закупуването им.

Добрият контролер е задължителен за конзолните игри. Особено ако искате да залагате конкурентно. Но сега на пазара има голям избор от различни контролери.

Но кой геймпад е най-подходящ за кого? Представяме ви най-добрите контролери и обясняваме за кого са най-подходящи.

съдържание

 1. Какво трябва да взема предвид при закупуването на контролер?
 2. Най-добрият PS4 контролер под 30 евро - Snakebyte 4 S Wireless
 3. Най-добър контролер под 50 евро - безжичен контролер TUTUO за контролери PS4
 4. Най-добрият универсален - безжичен контролер DualShock 4
 5. Най-добрият хибрид за мишка / контролер - SplitFish FragFX Shark PS4
 6. Най-добрият контролер за конкурентни геймъри - NACON PS4 Revolution Pro Controller
 7. Най-добрият PS4 контролер под 100 евро - Nacon PS4 Asymmetric Wireless Controller
 8. Най-добрият PS4 контролер, който работи добре на компютър - ASTRO Gaming C40 TR контролер
  1. Алтернатива в средния ценови сегмент - Razer Raiju Tournament Edition 2019
  2. Алтернатива в ниския ценови сегмент - контролер PICTEK PS4
 9. Най-добрият PS4 контролер за индивидуалност - Scuf Impact
 10. Знаем това за контролера PS5

Актуализация на 12 януари 2021 г.: Статията е публикувана през април 2020 г. Актуализирахме статията на 12 януари 2021 г..

Какво трябва да взема предвид при закупуването на контролер?

Ето как работи покупката на контролера: Следва да се извършат следните стъпки преди закупуването на контролер и да се претеглят субективно за себе си:

 • Безжичен или жичен: Първо трябва да помислите дали искате безжичен или жичен контролер: Безжичните контролери са по-гъвкави, може да се наложи да очаквате забавяне на входа. С кабелния контролер сте обвързани с кабела, но не е необходимо да зареждате между тях и минимизирате закъсненията.
 • Изчислете бюджета: колко пари искате да инвестирате? Контролерът не трябва да е скъп, за да работи добре. Скъпите често са много по-добре обработени или разчитат на по-прецизни и механични компоненти.
 • Предпочитани игри: Тези, които обичат да играят на стрелци, имат различни предпочитания от този, който предпочита спортни игри или MMO.
 • Ергономичност: Колко важен е добрият захват и лесно достъпните клавиши? Готови ли сте да свикнете или всичко трябва да е правилно?
 • Съвместимост: Не всеки контролер работи с всяка система. Често пъти PS4 контролерите са съвместими с компютър, но не и с Xbox One. Обратно има и тези проблеми.

Най-добрият PS4 контролер под 30 евро - Snakebyte 4 S Wireless

Тегло: Неизвестно | Връзка: Bluetooth / кабел | Дължина на кабела: - | батерия: постоянно инсталирана батерия | Ценови диапазон (чрез Geizhals): 19 - 30 евро

За кого е подходящ контролерът?? Контролерът от Snakebyte предлага най-евтиното навлизане в областта на контролерите. Ако търсите втори или трети контролер за кушетката или по друг начин можете да се справите без функции като VR, можете да получите Snakebyte 4 S Wireless. Конкурентните геймъри трябва да инвестират повече пари.

Snakebyte 4 S Wireless предлага: Контролерът от Snakebyte е най-евтиният контролер от нашата статия и предлага всички основни функции, които контролерът PS4 трябва да има за около 30 евро. Палеците и бутоните са достатъчно точни и контролерът предлага 3,5 мм жак конектор. Като цяло контролерът е по-лек и също малко по-малък от оригиналния контролер на Sony.

Обработката е само посредствена в този ценови диапазон, а контролерът е направен от много пластмаса и няма гумирани дръжки. За това производителят Snakebyte обещава 5-годишна гаранция, което също е доста рядко за контролер. Контролерът основно работи и на Windows, но софтуерът на драйвера създава ненужни проблеми тук

На гърба също няма светлинна лента, което е проблем за много VR заглавия, които се нуждаят.

Per
 • на атрактивни цени
 • дълга гаранция (5 години)
 • приятна ергономичност благодарение на малкия си размер
 • по-лек от контролера на Sony
Контра
 • посредствена изработка благодарение на много пластмаса
 • без гумирани дръжки
 • няма светлинна лента

Какво казват потребителите: Контролерът е оценен с 3,5 звезди от 34 отзива. Ниската цена и приятната ергономичност благодарение на малкия си размер са похвалени. Някои потребители се оплакват от лошия софтуер на драйвера

Преглед на цената за преглед на продукта
snakebyte GAMEPAD 4S - син - Безжичен Bluetooth контролер за PlayStation 4 / PS4 Slim / Pro,... 173 оценки 28,99 евро До Amazon

* Партньорски връзки. Получаваме малка комисионна от Amazon при покупка. Благодаря за подкрепата!

Най-добър контролер под 50 евро - Безжичен контролер TUTUO за контролер PS4

Тегло: 298 грама | Връзка: Bluetooth / кабел | Дължина на кабела: - | батерия: постоянно инсталирана батерия (5 - 7 часа) | Ценови диапазон: 37 евро

За кого е подходящ контролерът?? Ако търсите сравнително ниска цена за PS4 контролер, който все още предлага най-важните функции, трябва да разгледате контролера от TUTUO.

Безжичният контролер TUTUO предлага: Контролерът Tutuo предлага най-важните функции, които оригиналният контролер на Sony също предлага: вибрации, контрол на движението като светлинна лента и тъчпад. Всички важни функции са интегрирани. Слушалките могат да бъдат свързани и чрез жак връзката. Вграден е и високоговорител.

Бутоните също са добри и прецизни, съпротивлението на бутоните е малко по-голямо от това на оригиналния контролер.

За около 40 евро (април 2020 г.) цената също се поддържа много справедлива. Контролерът използва само ABS пластмаса, така че изработката е само посредствена. Животът на батерията е между 4 и 6 часа, което е добре за цената.

Per
 • Добра цена
 • Вибрация, контрол на движението като лайтбар и тъчпад
 • Джак връзка
 • добри, прецизни клавиши
Контра
 • Евтин материал
 • Посредствена изработка
 • кратък обхват на Bluetooth

Какво казват потребителите: Контролерът е оценен с 4,1 звезди от 854 отзива. Преди всичко купувачите хвалят много справедливото съотношение цена-качество и приличните бутони на контролера. Някои критикуват посредствената изработка и сравнително късия обхват на контролера чрез Bluetooth.

Преглед на цената за преглед на продукта
Безжичен контролер TUTUO за PS-4, джойстик за геймпад за Bluetooth контролер с 3,5 мм... 3,480 отзива 31,99 евро До Amazon

* Партньорски връзки. Получаваме малка комисионна от Amazon при покупка. Благодаря за подкрепата!

Най-добрият универсален - безжичен контролер DualShock 4


Тегло: 210 грама | Връзка: Bluetooth / кабел | Дължина на кабела: - | батерия: постоянно инсталирана батерия | Ценови диапазон (чрез Geizhals): 49 - 59 евро

За кого е подходящ контролерът?? Ако не търсите нищо повече и нищо по-малко от изпитан и добър контролер, който е идеален за FIFA например, най-добре е с официалния контролер PlayStation 4.

Ето какво предлага PlayStation 4 Dualshock 4: Официалният контролер за PlayStation 4 предлага официалния стандарт на Sony и обикновено е включен във всеки PS4. В допълнение към черната версия, има широка гама от цветове, в които се предлага Dualshock 4. Всичко е включено от обикновеното черно до синьо до "Sunset Orange ".

Предимството е, че контролерът може да се управлява чрез USB, както и чрез Bluetooth. Първият е особено полезен, когато батерията е празна, но искате да продължите да играете. Тъчпадът, който се намира в средата на контролера и се използва от някои игри, също е уникален. Бутонът за споделяне също е страхотен, с който можете бързо да споделяте съдържание или да правите екранни снимки. Връзката на жака, чрез която могат да бъдат свързани слушалки, също е добра.

В сравнение с други продукти на трети страни, Dualshock 4 е сравнително скъп. Освен това контролерът е съвместим само с компютъра и PS4 и изключва Xbox One и Switch. Съвместимостта на компютъра също е свързана с няколко трика.

Животът на батерията отслабва след продължителна употреба. Също така е досадно, че светлината на гърба не може да бъде изключена напълно, но поне можете значително да намалите осветлението на контролера. Обясняваме как точно работи това с много други полезни съвети за PS4: