Това са най-силните есета в CoD Modern Warfare за по-добро насочване

В Call of Duty: Modern Warfare имате десетки приставки за многото налични оръжия. Някои от тях могат да ви помогнат да се прицелите по-добре. Ще ви покажем кои прикачени файлове са най-добри и как работят.

Какви есета има? Използвайки функцията за брониране в Modern Warfare, можете да персонализирате оръжията според вашия вкус - с всички видове приставки. Някои от тези есета ще ви помогнат да се прицелите по-добре. В детайли това са:

  • Муцуна спирачка (муцуна)
  • Компенсатор (уста)
  • Предвиждане на командата (underflow)
  • Наемник на предния захват
  • Рейнджър предно сцепление (underflow)
  • Стрелец предно хващане (подводяване)
  • Гумирана лента за захващане (дръжка)

Освен това има двуногата (долна посока), с която ще се справим отделно. Всички тези приставки имат свойствата на контрол на отката или стабилизиране на отката.

Кои са най-добрите есета? Накратко: Най-добрата комбинация за подобряване на целта ви е да използвате компенсатора заедно с командата за изчакване. Как работи това и защо тази комбинация е толкова силна, ние ви обясняваме в следващата статия.

YouTuber TheXclusiveAce също засне видео за това. Можете да намерите неговия анализ тук:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Това ръководство е насочено както към начинаещи, така и към напреднали любители. Ако имате нужда от малко повече практика, тук ще намерите най-добрата настройка на класа, за да започнете с мултиплейър.

Ето как есетата подобряват целта ви

Как работят свойствата? Контролът на отката и стабилизацията на отката са отговорни за управлението на оръжието и по този начин вашата точност. Двете свойства имат различни ефекти върху вашето оръжие:

  • Стабилизирането на отката намалява "скачането" на изстрелите отляво надясно (хоризонтално)
  • Контролът на отката ви помага да контролирате изкривяването на оръжието нагоре (вертикално)

От гореспоменатите есета само две имат стабилизиращото свойство: дулната спирачка и изчакването на командата. Останалите прикачени файлове помагат с контрола.

Всички есета също ви помагат да направите първите снимки по-точни. Първоначалният откат е леко или значително намален във всички прикачени файлове, така че първите снимки да седят по-добре (и евентуално да спасят живота ви).

Ето защо комбинацията е важна: Отделните есета имат малко влияние върху поведението на оръжието. Въпреки това, когато се комбинират, те са изключително мощни.

Ако използвате и двете приставки едновременно, това предотвратява отклоняването на оръжието наляво и надясно, а също така не ви позволява постоянно да коригирате надолу. Удряте по-точно. Ето пример за щурмова пушка M4A1:

Откат в съвременната война

Как работи откатът така или иначе? Откатът в Modern Warfare работи на същия принцип с почти всички автоматични оръжия.

Оръжието се изтегля нагоре и малко надясно, скачайки напред-назад. Само новата RAM-7 има уникален "модел на пръскане". Можете да научите повече за това в нашето ръководство за щурмова пушка RAM-7.

Допълнителни есета с влияние върху отката

Тези приспособления променят поведението на оръжието: Някои други приспособления също променят отката на вашето оръжие. Това са предимно приставки за списания, които променят калибъра на оръжието.

Добър пример са 9-милиметровите боеприпаси Parabellum и боеприпасите .485 SOCOM на M4A1. 9-милиметровите боеприпаси подобряват до известна степен отката, докато боеприпасите SOCOM го влошават.

9-милиметровият вариант на M4A1.

И в двата случая обаче промените са свързани с условието да целите с него, а не да стреляте от бедрото. И двата вида боеприпаси могат да бъдат подобрени с гореспоменатите приставки. Можете да научите повече за това в нашето ръководство за прикачени файлове и настройки за M4A1.

За какво е полезна двуногата?? Друго есе, което вече сме засегнали, е двуногата. Това заема специална позиция в приставките, които подобряват отката.

Двуногата е може би най-силната привързаност, когато става въпрос за по-точно насочване. Недостатъкът обаче е, че той работи само докато е приведен и легнал. След това работи по същия начин като монтирането на оръжие върху повърхности.

Двуногата е особено полезна за снайперски пушки, но значително ограничава мобилността ви, което ви прави уязвими към флангови атаки.

По-стабилно насочване към по-добри резултати

Защо е по-добре насочването е важно? Ако се погрижите да контролирате отката си, повече куршуми ще ударят противника ви. Тъй като TTK в Modern Warfare е много нисък със средно 200ms, сигурно е, че посещенията са важни.

Ако повече куршуми ударят опонента ви в началото на престрелка, има голяма вероятност да го убиете, преди да абдикирате. В зависимост от оръжието са ви необходими повече или по-малко куршуми - най-добрите оръжия от всеки тип обикновено са най-мощните.

Едно от най-мощните оръжия от всички е тайната G36 - така гледате и може.

Като правило е безопасно да приложите изстрел на гърдите на противника, тъй като откатът ще ви накара автоматично да дърпате към главата. Тук хоризонталното и вертикалното изкривяване може да ви струва победа, ако топка пропусне.

Ако подобрите контрола и стабилността, куршумите са по-склонни да уцелят целта. За играчи с контролер, например на PS4 и Xbox One, има и Aim Assist, който може да ви освободи от малко работа. Тук можете да разберете как можете да го използвате най-добре: Ето как оптимално използвате Aim-Assist в CoD Modern Warfare

Взаимодействие с други есета

Трябва да обърнете внимание на това, когато правите оръжия: Имате само пет слота, с които можете да оборудвате оръжията. Ако използвате нашите препоръчани приставки за откат, два от тях вече са заети.

Това стеснява селекцията от есета, които все още можете да използвате. Освен това компенсатор ви пречи да използвате шумозаглушител. Тук можете да разберете какво точно правят шумозаглушителите и дали си заслужават.

Ако искате да се прицелите точно, трябва също да завиете мерник на оръжието. Това означава, че той е по-бавен на финалната линия, но по-точен. Предимството е, че можете да извадите противниците безопасно, ако първо стреляте.

Недостатъкът е, че се прицелвате по-бавно и използвате друг слот, поради което много добри играчи се справят без прицели.

Стабилността на целта не е важна? Някои есета имат и свойството „стабилност на целта“. Но това няма нищо общо с това колко добре всъщност сте ударили накрая.

Насочването на стабилност засяга само движението на оръжието ви, докато стоите неподвижно. Намалява (или увеличава) клатушкането на самото оръжие. Имуществото обаче е напълно без значение за действителното изстрелване и контролиране на изстрелите.