Dataminers намират тайни улики и вътрешни гегове в кода на Destiny 2

В Destiny 2 майсторите на данни често развалят бъдещи куестове и намират съдържание, преди то дори да е на живо. Но сега в кода са намерени забавни препратки и са разгледани диви спекулации. Кой е тъмният авангард, кои Exotics очевидно са двойка и какво ще кажете за 15-то желание?

Какво беше намерено? В Destred subreddit Raidsecrets се разбиват пъзелите на вселената на Destiny. Вие играете важна роля, когато общността решава основни пъзели. В продължение на месеци потребителят Monteven погледна отблизо кодовите имена и файловете на играта, използвани от Bungie.

Той представя най-интересните си находки за вътрешни имена на reddit. MeinMMO подрежда загадъчните кодови имена вместо вас.

Тайнствените хора на Воала и тъмния авангард в Destiny 2

От известно време има слухове за нова вражеска надпревара през Destiny. Казва се, че Булото е олицетворение на тъмнината. На немски "Veil " се превежда като воал.

 • Преди пускането на „Отвъд светлината“, някои Пазители предполагаха, че ще се борим с забулените хора в DLC.
 • Но няма нищо от Воала, което да бъде намерено надалеч в последното разширение - или поне?

Ето какво разкрива кодът: Самата Bungie използва многобройни имена на данни с “Veil ” в техните кодове. Това е името на големите статуи, чрез които тъмнината комуникира с нас "ms-veil-statue ". Добре познатите кораби на пирамидите (така псевдонимът) се наричат ​​в играта файлове "veil_ship ".

Течовете от миналото не са потвърдени досега, но Воалът далеч не е на масата.

Тези мистериозни и забулени статуи се наричат ​​вътрешно "Завеса "

Кой е тъмният авангард? Авангардът е героичният защитник на последния град и служи в светлината на пътешественика. Никой друг герой не отразява това по-добре от винаги добросъвестния командир Завала, който само изпълнява задълженията според правилата.

Но "Dark Vanguard " действа като противодействие, така че тъмният авангард (това е кодовото име). Това трио е едно от тях:

 • Извънземното екзо, което е специално придружено от не-призрак.
 • Осеяният скитник, който е трън в очите на авангарда.
 • Ерис Морн, вещицата дълго време беше изложена на тъмнина в лунните плитчини.

Тези три знака не са зли, но не се отбягват от неортодоксални методи за „правилната кауза“. В Beyond Light вие също използвате силите на тъмнината - под формата на застой - срещу нашите врагове.

„Тъмният авангард“ се събра в Европа

Повече за Destiny 2 на MeinMMO:

 • Играчите се надпреварват с нови мисии твърде бързо - Bungie трябва да ги спре
 • Destiny 2 лепи забавно оръжие мъртво - Пазителите клатят глави
 • Outrajder изглежда като Destiny 2 - но добре

Какво казват данните за проклетото 15-то желание?

Търсенето на тайни в набезите кара много Пазители от години. В Destiny 1 това беше последният сандък в Стъклената камера, а в Destiny 2 това е 15-то желание, което поддържа Пазителите будни.

Налична е тази информация за набезите:

 • Redditor разбра, че Forsaken raid "Last Wish " е озаглавен като "Beanstalk " във файловете, така че beanstalk.
 • Според общността това се вписва добре, тъй като, както е в народната приказка, Ханс и Фасулът се изкачват все по-нагоре и в крайна сметка гигантско създание от друг свят дебне. Има се предвид битката срещу Шуро Чи, в която играчите се изкачват все по-нагоре и последната битка срещу Ривен, в която настойниците след това падат отново ниско.
 • Приказните пожелания в нападението са наричани на шега „Gameshark Codes“ от самия Бунги. Забавна намека за старите измамни модули, с които можете да пропуснете нива или да получите безкраен брой елементи с едно натискане на бутон. Така че тази справка се вписва доста добре.
 • Постът също потвърждава, че досега в данните няма 15-то желание.
 • Срещите и някои механики на Tiefsteinkrypta, новото нападение отвъд светлината, са известни на Dataminers от дълго време.

Можете да намерите повече за 15-то желание тук на MeinMMO: В продължение на 2 години играчите на Destiny 2 озадачават и сега откриват разочарование

Пазителите въвеждат комбинация в стената на желанията и по този начин прескачат фазите на нападение

Кодовите имена на екзотиката на оръжията ви карат да се усмихвате

Ветераните са щастливи: В Destiny 1 имаше легендарна снайперска пушка, наречена Black Hammer, която зареждаше списанието след 3 прецизни попадения. Звъни ли нещо у вас? Точно по-късно оръжието се завръща като екзотично като Черното вретено. В Destiny 2 вече знаете оръжието като шепота на червея.

Дори днес, почти 7 години по-късно, Bungie самоиронично нарича оръжието "black_hammer " в игралните файлове:

"Източници " [1] "съдържание пясъчник оръжия плейър sniper_rifles exotics blacker_hammerer последователности sniper_rifle_black_hammer_firing.sequence.tft "

Тези Екзоти вероятно са женени: Друга класика е Exotic Donnerlord (англ. Thunderlord). Ако използвате кодовото име, ново оръжие е съпругата отстрани на картечницата: Wolkenschlag се нарича вътрешно "Thunderlady ".

 • Господарят на гръмотевиците с орнамент
След Sturm und Drang следващата мечтана двойка в Destiny 2: Thunder Lord и "Thunder Woman "

И двамата скърцащи удариха мълнии от небето и нанесоха щети от дъгата. Thunderlord изглежда по-военен и масивен, докато Wolkenschlag все още не е спечелил килограми за връзка.

Какво мислите за констатациите от данните на играта? Обикновено ли сте против такъв подход, защото Dataminers най-вече развалят тайни, вместо да изкопават забавни екзотични препратки?

В момента Пазителите също озадачават защо плуват в материали за подобрения: играчите обичат тайната промяна, но озадачават дали тя ще остане

Източник (и): GameRant