"Богът на LoL " сега иска да унищожи екипа, който е създал

Новият треньор на корейския отбор LoL T1 около суперзвездата Faker има големи планове за League of Legends за 2021: Той иска да унищожи предишния си отбор, DAMWON Gaming. Той сам се превърна в световни шампиони. Проблемът: DAMWON изглежда силен като мечка през 2021 г. и вече спечели турнир.

Това е положението: Ян "Daeny " Dae-in (27) все още беше треньор на DAMWON Gaming през 2020 г. и стана световен шампион с тях. DAMWON Gaming беше изключително силен на Worlds 2020, екипът от Южна Корея вероятно осигури на звездата на Worlds Showmaker. Освен това те имаха и други отлични хора в отбора си в Jungler Canyon и Top-Laner Nuguri. Те бяха в собствен клас и лесно изпревариха европейските шампиони G2 Esports на полуфиналите.

След като стана световен шампион, Daeny премина от DAMWON Gaming към корейския култов отбор T1 заедно с треньорския си колега Lee "zefa " Jae-min (32).

T1 не успя да се класира за Световното първенство през 2020 г. Сега Дейни иска да я върне на върха на света.

Damwon Gaming са действащите световни шампиони през 2020 г. и най-силният отбор в LoL.

Създайте най-добрия отбор в света, сега той трябва да го унищожи

Ето какво казва Дейни: Новият треньор беше попитан как са първите му дни в T1. Досега той беше ентусиазиран. Когато беше в DAMWON, той трябваше да изгради най-добрия отбор в света от нулата. Но сега в T1 той вече работи с някои много талантливи игри. Наистина му е приятно.

DAMWON играят най-бързия LoL в света. Daeny също иска да представи този бърз сорт на T1. Но дори и да не може да направи това, целта му сега е да унищожи създадения от него екип.

На въпроса защо има 3 джунгъла в Т1, Дейни се смее. Той ще постави най-високия приоритет на дуото "Mid-Jungle " на T1. Той ще се нуждае от тон резервни джунглери, ако ще унищожи Canyon, джунглер на DAMWON Gaming. Следователно той е дал на своите джунглери определени мисии.

Какво прави T1 с Faker? Дейни също трябва да се смее на въпроса. Той казва: "Това е тайна! "

Faker е звездата на T1, но последните няколко години не са били толкова добри.

"Богът на LoL "

Как T1 иска да победи DAMWON сега? Дейни казва, че не може да даде твърде много. Тайните стратегии не трябва да се разкриват. Но най-голямата му цел в DAMWON беше, че всеки играч може да носи отбора. Екипът трябваше да се слее в едно.

Той каза преди, че DAMWON Gaming са злодеите и той иска в крайна сметка да стои над техните трупове, така че сега мисли как да ги убие.

По време на пресконференцията водещият участник на T1 Canna каза:

"Когато Daeny за пръв път дойде в отбора, той каза, че е богът на LoL."

канна

Всъщност Дейни знае толкова много за LoL, че наистина би могъл да бъде наречен богът на LoL. За да направят това, играчите на T1 трябва да могат да поемат всички отзиви на Daeny.

Но Canna всъщност мисли: Можете да спечелите LCK през лятото.

Какви са шансовете за Т1? В момента изобщо не изглеждат добре. През 2020 г. DAMWON Gaming се състоеше от много млади играчи, които бяха механично невероятно силни и на които наистина липсваше опит и опит да играят пред голям брой зрители. Изглеждаше, че отборът става по-силен с всеки мач.

DAMWON Gaming започна отлично през 2021 година. Те загубиха своя звезден топ планер Nuguri на трансферния пазар. Отиде във FunPlus Phoenix. Те обаче доведоха своя топ планиращ Khan от Fun Plus Phoenix. И те удължиха договора за играча на подкрепа Берил.

Освен това с kkoma имат бившия треньор от Т1, който също се смята за умна и опитна стратегия.

Nuguri, топ планировщикът от DAMWON Gaming, премина към FunPlus Phoenix.

Колко добре се вписва тази нова комбинация, DAMWON Gaming вече демонстрира на първия турнир през 2021 г.: Те очевидно спечелиха KEsPA Cup. Те изиграха 11 мача и загубиха само един мач на полуфиналите.

За Т1 обаче изобщо не се получи, те бяха изхвърлени в груповата фаза и можеха да спечелят само една от своите 4 мача.

T1 също ще се изправи пред предизвикателството как да се справи с Faker през 2021 г.: Той е мегазвезда в Южна Корея, но вече е на 24 години. Миналата година 17-годишният midlane Clozer пое части от сезона за него и триумфира в midlane, докато Faker задуши на пейката.

LoL: Екипът поставя най-добрия играч за всички времена на пейката - само печели

Източник (и): Inven