Голямата измама за XP - събитието за обаждане по фанфари в Destiny 2 беше катастрофа

Събитието Fanfare Call в Съдбата 2 трябва действително да увеличи значително натрупания опит. Играчите обаче съобщават за неправилно показване на EXP и охлаждания. Събитието беше прекъснато?

Bungie би искал да гарантира с редовни събития, че играчите в Destiny 2 остават с тях или поне се връщат в играта по-често. През последните няколко дни имаше събитие в Destiny 2, което удвои печалбите от опит, при условие че пътувате с поне един другар от клана.

Това е полезно по два начина:

  • Заедно с другар от клан можете да доведете друг Пазител до максимално ниво 20 или по-бързо
  • Можете по-лесно да получите гланцови енграми, които съдържат различни козметични артикули.

Bungie иска да проведе събитието в бъдеще, но при различни условия. Така и трябва членството в клана вече няма да е необходимо следващия път.

Пазителите сега постоянно съобщават, че количеството натрупани точки опит не отговаря на дисплея в играта. Цялото събитие е неефективно??

Проблемът с точките за опит в Destiny 2

Наскоро съобщихме, че в играта има общи проблеми с дисплея и действителното количество натрупани точки опит. Много Guardians вече писаха на Reddit, че тези проблеми могат да бъдат пренесени в събитието за фанфари.

По-конкретно, играчите критикуват:

  • Показаните печалби от опит не съвпадат с външни източници като Destiny Item Manager или Destinytracker (те са значително по-малко, отколкото вярва играта)
  • Изглежда, че има охлаждане на печалбите от опит. Тези, които обработват публични събития или други дейности за дълго време, получават все по-малко точки опит, но това не се визуализира в играта

Вторият аспект се отнася и за съкровищниците и планетарните ресурси. Всеки, който събере твърде много за кратък период от време, рано или късно няма да получи нищо. Bungie очевидно е приложил тази система и към EXP.

Играч публикува екранна снимка на Reddit, показваща въздействието на 15 000 EXP върху лентата на напредъка. Активисти като медальон на работната група, "Добре отпочинали " и фанфарното обаждане бяха активни:

Както можете да видите, почти няма печалба в лентата за напредъка. Въпреки че се показват 15 000 EXP, лентата почти не се запълва.

Коване на оръжия в Destiny 2? Проклятието на Озирис трябва да ви занимава дълго време!

Сравненията с катастрофата Lootbox на Star Wars Battlefront 2 на EA са силни

Защо печалбите от опит се показват неправилно в играта? Защо бонусите от събитието Fanfare Call очевидно са незначителни като сума? Някои Пазители подозират, че Bungie / Activision изчислява.

Отговорните лица са обвинени, че се опитват да накарат играчите да инвестират истински пари в гланцови енграми поради ниската печалба от опита. Следователно събитието за фанфари беше напълно безсмислено, ако печалбите от XP имат охлаждане.

Сравненията с бедствието Lootbox около EA и Star Wars Battlefront 2 са силни. Системата Glanzengramme е подобна кражба.

EA е превърнал принципа на „Lootboxing“ в основния елемент в Star Wars Battlefront 2 и след силни протести поне временно е пропуснат - и е деактивирал покупките в играта с реални пари.

В момента причинява проблеми - плячки

Дори ако гланцовите енграми поне основно съдържат само козметични артикули, играчите се чувстват измамени. Не става дума толкова за аспекта, че придобиването на опит има невидимо време за изчакване, а за това, че играта представя алтернативни факти, които не се противопоставят на реалността.

Въпреки че темата е известна от няколко седмици, Bungie все още не е коментирал този проблем, което е допълнителен досада за играчите. Ще бъде интересно да се види дали нарастващите дискусии ще променят нещо в комуникационната политика на Bungie.

Забелязали ли сте също нередности в придобиването на опит през последните няколко дни??

Източник (и): Reddit