Съдбата 2: Всички нови екзотики от сезон 11, които са известни досега

В Destiny 2 току-що започна новият Сезон 11, Сезонът на пристигането. И дори досега да се знае малко - находчивите Пазители вече са открили някои нови екзотични видове.

Сезон 11 най-накрая е тук: Новият сезон на пристигане пристигна и много пазители с нетърпение го очакваха. Защото до старта на новия сезон на 9 юни за него не се знаеше почти нищо.

Сезон 11 вече е на живо и много играчи са нетърпеливи да получат нови Екзотика. Обобщаваме познатото досега за новите екзотични оръжия и брони.

Между другото, Bungie представи много повече от новия сезон 11: Destiny 2 ще продължи години наред като MMO - отвъд светлината и планира до 2022 г.

Тези екзотични оръжия от Сезон 11 вече са известни

По време на сезона на пристигане, 3 нови екзотични оръжия бяха открити от играчите. И трите вече са в играта.

Събирач на суша

Колектор за суша - екзотичен гранатомет

Какво може да направи това оръжие? Това е нов гранатомет за кинетичния слот.

Екзотичният бонус се нарича "Първоначално изтезание " и кара снарядите, изстреляни от оръжието, да атакуват целта или зоната около снаряда с гниене. Перкът „Break the Bank“ позволява на заразените с гниене цели да нанасят щети с течение на времето и когато умрат, разпространяват гниенето в околната среда.

Това оръжие е силно срещу групи, специалности и особено шефове. В PvP също тя прави добри щети и убива активни супер с едно попадение. Увреждането на площта също може да бъде доста полезно там.

Освен това за това оръжие вече може да се спечели шедьовър катализатор. Това дава на оръжието Perk Silent Alarm, което подобрява боравенето с гранатомета. Освен това, оръжието автоматично се зарежда автоматично след известно време, ако е било прибрано (в кобура).

Как се получава тази екзотика? Като купувач или собственик на новия сезон, вие получавате оръжието директно на ниво 1 от новия Season Pass. Играчите, които се откажат от сезонния пропуск, ще получат това оръжие безплатно на ниво 35 от прохода.

Избран от Пътешественика

Избраникът на пътешественика - екзотичен пистолет

Какво може да направи това оръжие? Това е нов екзотичен пистолет за слота Kinetik.

Екзотичният перк се нарича колекция от светлина. В резултат на това всеки убиващ удар с това оръжие дава стек "Събиране на светлина " (деактивираните Пазители добавят 3 стека). Ако използвате стековете (как все още е неясно според описанието на оръжието), те дават енергия за меле, граната и способност за клас според техния брой.

Втората бонус се нарича Подарък на пътешественика. Всеки стек „събиране на светлина“ подобрява скоростта на презареждане, управлението и придобиването на целта на оръжието.

Можете да научите повече за работата на оръжието тук:

  • Destiny 2: Traveler's Chosen - New Exotic е дори по-добър от очакваното
  • Сгради с нови екзотични трансформира всички класове на Destiny 2 в свръхпазители

Как се получава тази екзотика? Този екзотичен пистолет е свързан със собственото си дълго търсене с общо 22 стъпки и може да се играе от 8 септември 2020 г. Как да получите това оръжие, можете да разберете тук: Destiny 2: Chosen of the Traveler - Значи има 3-тата нова екзотика в сезон 11

Влошено изображение

Полуразрушено изображение - пистолет с писта

Какво може да направи това оръжие? Разрушеното изображение е едно от най-лудите оръжия в Destiny 2. Тази екзотична пушка за следи причинява щети и изисква специални боеприпаси за нея. Но става особено вълнуващо заради екзотичните си предимства:

  • Трансмутация: Фаталните удари с това оръжие карат жертвите да се сринат в празни трансмутационни сфери.
  • Еволюция: Сферите на трансмутация, създадени от вас, могат да бъдат взети и използвани като оръжие от вас или вашите съюзници.

Така че убивате противниците с лазерния лъч на оръжието и ги трансформирате в сфери, които носите като реликви и по този начин можете да извършвате различни действия - например леки и тежки атаки, както и блок с повреда на площ.

Можете да прочетете повече за това тук: Малка, лилава топка унищожава PvE в Destiny 2 - празнува се ново хирургично оръжие

Как се получава тази екзотика? Това ново оръжие също е свързано със собствената си екзотична поредица от търсения. Как да го получите, можете да разберете тук: Destiny 2: Вземете ново екзотично развалено изображение - така работи търсенето "Растеж "

Падаща гилотина

Ами гигантският меч и дебелият лък от ремаркето?

Някои играчи първоначално видяха още 2 оръжия в геймплея, които първоначално се смятаха за потенциално екзотични:

  • огромен нов меч
  • както и голяма арка с необичайна форма

Но както се оказа, и двете са легендарни оръжия - а именно мечът „Падаща гилотина“ от сезонния пропуск и лъкът „Шепнеща чиния“ като едно от новите сезонни оръжия.

Шепнещ запис

Къде са новите екзотични доспехи в сезон 11?

Необичайното нещо за сезон 11: По време на сезона на пристигане не бяха открити нови екзотики на бронята - първа за Destiny 2.

Нито в данните, нито в играта в колекциите има записи или препратки към нови екзотични части на бронята, дори и в напредналия сезон. Не знаете на 100% дали действително ще остане така, но сегашната ситуация е: Няма такива.