Destiny 2 изгражда PvE съдържание за Twitch - Но най-добрият PvE стример не иска да го играе

На Destiny 2 Bungie обяви, че ще донесе PvE дейност, която трябва да работи особено добре на Twitch. Но най-гледаният стриймър на Twitch за Destiny 2, Шон "Глад " Галахър, обяви, че едва ли ще играе Destiny през следващите няколко месеца. Плячката е твърде лоша за него.

Това е новият режим: В седмичната публикация в блога в четвъртък Bungie представи „предния бегач“, най-доброто PvE предизвикателство. Това трябва да е ново ниво на трудност за Nightfall_

  • Режимът трябва да бъде "дори по-труден" от нивото на гросмайстора.
  • Предният бегач трябва абсолютно да предизвика екипа и да накара играчите да създадат перфектни натоварвания.
  • Новото ниво на трудност ще дойде в Destiny 2 на 21 април.

Целевата група за режима са PvE наркомани, които вече имат най-добрите предмети в Destiny 2 и за които всички предизвикателства в играта вече са твърде лесни.

Като награда, "очакват по-високи шансове за екзотична броня или материали за майсторство. " Но преди всичко Бунги примамва с честта и славата, че е постигнал успех: Има и ново заглавие - Conqueror.

"Крайното " PvE предизвикателство трябва да бъде стачковите босове

Ето защо режимът е създаден за Twitch: Режимът трябва да бъде изрично "гледаем ".

Подобно на изпитанията на Озирис, които са PvP акцент в седмицата, Nightfall в режим "front runner " ще бъде акцентът за PvE експертите. На Twitch феновете можеха да гледат как любимият им стриймър овладява дейност, която почти всички останали се провалят.

Веднага след като изпитанията се завърнаха, беше ясно, че Bungie има предвид Twitch стримерите и иска да ги върне в играта. Това се получи доста добре: изпитанията дадоха рекордни стойности на експерта от PvP GernaderJake.

"Предният бегач " - Nightfall вече трябва да е нещо добро за PvE експертите на Twitch, тъй като Destiny 2 липсва PvE акценти. Няма набези извън годишното разширяване и събития като пъзелите са относително редки.

Шон "Глад" Галахър е изключителен PvE играч в Destiny 2. Той притежава "поясите" на Първите световни рейдове.

Плячката толкова разочарова топ стриймърите, че прави пауза със Съдбата

Ето как реагира Глад: Който съдържанието най-вероятно е създадено, вероятно ще бъде Шон "Глад" Галахър, PvE асо на Destiny 2.

Но след съобщението той обяви, че едва ли ще играе Destiny 2 през следващите няколко месеца.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Тъй като е разочарован, че в новата дейност няма плячка разлика от нормалния Grandmaster Nightfall. Новата "активна дейност " е дестинация за хора, които искат да завършат всичко. Очевидно на Глад не му се иска да прави това. Сега той е загубил интерес към Destiny 2, казва той.

Глад обяви, че ще се оттегли от Destiny 2 през следващите няколко месеца.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Още преди съобщението Глад беше казал, че се уморява от Destiny 2. Сезонният модел със съдържанието, което влиза, постепенно го източва. Сега той ще спре да стрийминг Destiny 2 и ще премине към други игри на Twitch.

Той не се сърди на Бунги или не се разхожда. Той вярва, че се случват много неща зад кулисите на Destiny 2, за които той не знае, особено след като Bungie се раздели с Activision.

В пътната карта за сезон 10 можете да видите какво означава Gladd под "Bungie ни храни по капка със съдържание ".

Това е Глад: Twitch streamer Gladd се счита за най-великия PvE експерт на Destiny 2. Той участва в най-важните PvE събития от последно време:

  • Той разтвори Niobe Labs през януари 2019 г..
  • Той също така спечели много от шумотевицата около пъзела в Destiny 2 в началото на 2020 г. Тук Gladd успя да печели около 100 000 долара на месец чрез Twitch subs.