Destiny 2 внезапно спира изпитанията - PvP активността се отменя до допълнително известие

След като страница за проследяване посочи масивни нередности в процесите на Озирис, Destiny 2 деактивира изпитанията до допълнително известие. Какво точно се случва??

Тази статия от 1 март е публикувана на 6 март. актуализиран.

Това обяви Bungie: Малко след като Bungie говори в последния блог за разработчици за това как да се изпробват и PvP до нулата в бъдеще, веднага след това имаше по-малко положително съобщение.

На 28 февруари акаунтът в Twitter Bungie Help обяви, че настоящите изпитания на Озирис ще бъдат деактивирани до края на редовния им срок (до нулирането на седмицата на 2 март).

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

В блога "Тази седмица в Bungie " на 4 март студиото обяви, че изпитите ще останат деактивирани до допълнително известие.

Какви са изпитанията? Изпитанията на Озирис са най-добрата PvP дейност и АКЦЕНТЪТ за PvP елита на Destiny. Пазителите се събират там седмица след седмица, за да се бият нагоре по престижния фар. Там има заветни изпитания, които не можете да получите никъде другаде.

Деактивирани изпитания - каква е причината?

Какво казва Bungie за причините? Разработчиците не са коментирали причините за деактивирането - дори в TWaB. Там се говори само за "неочаквани проблеми "

Единственото нещо, което студиото добави: Веднага след деактивирането на тестовете на 28 февруари поне фарът (само този) беше активиран отново, така че всеки, който вече имаше безупречна карта, все пак можеше да изкупи плячката си. Пробните жетони също могат да бъдат използвани в Saint-14 преди нулирането.

Това може да е причината за деактивирането: Дори ако Bungie официално не казва нищо за причините - много играчи и фенове смятат, че това е ясно.

Когато разглеждаше данните, добре познатият сайт за проследяване Trials Report установи, че миналия уикенд почти 50% от всички играчи на Trials са имали безупречна работа на компютъра. Това изглеждаше малко за сайта, така че те копаха малко по-дълбоко. Установено е: 48% от тях са направили всичко с гордо 0 убийства. 69% са имали 5 убийства или по-малко. Ако играете честно, това не е възможно само по себе си.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

За много хора веднага беше ясно по принцип: това е масивна печалба.

За какво се търгува печалбата?? Без да навлизаме в прекалено много подробности (особено при сватовството): Win-Trading е метод, при който печалбите от мача се обменят между отбори по договаряне или чрез теглене на жребий. Загубата е предимно на втори акаунти, така че след това можете да спечелите на Главната и по този начин да извлечете желания плячка и безупречни награди.

Срещате се в по-големи мрежи и използвате, например, определени емблеми (като настоящата от Häkke), за да си сигнализирате помежду си какво търсите.

YouTuber Lucky 10P навлиза по-подробно за феномена и неговата механика в това видео:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Какво означава това в конкретни термини?? Е, по принцип се казва, че около 50% от играчите на Trials са изневерявали на компютъра миналия уикенд, за да получат така желания Flawless Loot. Така че не беше само двойка - това е огромен проблем.

Това, както и общата ситуация на измамници на компютъра, карат някои хора да се притесняват от предстоящата кръстосана игра и затрудняват честните играчи да останат безупречни. Поради големия дял на измамниците, делът на „нормалните“ попечители съответно намалява. Срещате по-силни отбори по-рано и по-често (също въз основа на вашия собствен опит) - често едни и същи опоненти няколко пъти.

Ще бъде вълнуващо да видим как и най-важното колко бързо Bungie ще се справи с този проблем.

Ето какво възнамерява да направи Bungie: Някои мерки вече бяха представени в блога - включително следното:

  • Проблемът „Три надниквания“ трябва да бъде решен през сезон 15. В изпитанията и в състезателни режими играчите вече не могат да използват жестове, за да преминат към по-ясна перспектива от трето лице. Оръжия като мечове, притежавани от трето лице, могат да се използват само със силови боеприпаси.
  • Освен това два пъти по-голям екип за сигурност трябва да осигури повече справедливост в PvP. Това трябва да се погрижи за измамници и други измамници. Освен това в момента се работи стриктно по легални канали срещу Шумлер. Защитата DDoS ще бъде внедрена на конзоли през настоящия сезон 13.

Очевидно по-големият екип за сигурност очевидно е крайно необходим. Остава да видим дали само това ще е достатъчно.

Също интересно:

  • Край на прекратяването на огъня - Destiny 2 най-накрая убива най-голямата си критика
  • Destiny 2 отлага следващото голямо разширяване - обещава повече съдържание дотогава
  • Destiny 2 коригира стара грешка, която съсипа железния банер за мнозина

Какво мислите за текущата ситуация в процесите или като цяло в PvP на Destiny 2? Все още ли се радвате на топилката или отдавна сте обърнали гръб на дуелите на пазителите? Къде виждате най-големите проблеми и строителни обекти? Уведомете нас и други читатели на MeinMMO в коментарите.

Източник (и): GameRant