Destiny 2 носи "мъчителни " промени

В Destiny има препратки към бъдещото продължение “Destiny 2 ”. Това трябва да доведе до големи и мащабни промени.

Понастоящем изявленията на Bungie се разпространяват в интернет, които могат да бъдат прочетени в текущите издания на списание Edge и “PlayStation Official Magazine ”. Те се отнасят до следващото голямо нещо през 2017 г..

Според Edge първоначално е било планирано „Destiny 2“ да излезе през есента на 2016 г. По необясними причини продължението трябваше да бъде отложено за 2017 г., така че сега "Пробуждането на железните лордове " заема това място. От месеци се носят слухове, че Destiny 2 е рестартиран. Междувременно обаче по-голямата част от екипа на Bungie е заета да работи по продължението за 2017 година.

Конкретна информация за съдържанието на Destiny 2 все още е недостатъчна. Преди няколко седмици се появиха изхвърлени концептуални изкуства за нови фокуси (вж. Също снимката на корицата), но те вероятно имат малко информативна стойност за действителното продължение.

Сега официалното списание PlayStation чете следните редове за Destiny 2:

„Предстоят по-големи промени: 2017 г. ще донесе съдба 2.“

и:

„Колкото по-голяма е версията, толкова по-шокиращи промени можете да направите.“

По-конкретно, говори се за "разрушителни промени ", т.е. промени с разрушителен, шокиращ, предизвикващ ефект. Какво може да се разбира под това?

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Destiny 2 - Нека всички започнем отначало?

Тук свършват официалните изявления на Bungie. Но сега настойниците си карат главите и рисуват диви фантазии за това какво биха могли да означават „разрушителните промени“.

По отношение на „Възходът на желязото“ винаги се казваше: Ние градим върху предишната основа. Доставяме ново съдържание, но основните механизми остават такива, каквито ги познавате от TTK. „Разрушителни промени“ сега звучи като опит да се откъсне съдбата на земята.

На този етап можете да проектирате три възможни сценария:

  1. Bungie очертава ясна линия. Трябва да оставите всичките си елементи зад гърба си, евентуално дори да започнете нови герои (въпреки че досега винаги се е казвало, че винаги можете да поемете собствените си настойници при бъдещи разширения и продължения) или ще има откати на героите. Може би играта се развива на напълно нови планети и / или в различно време. Механиката също ще бъде ревизирана - така че Destiny 2 е напълно нов MMO шутър.
  2. Bungie просто бие барабана и иска да породи любопитство и вълнение. Destiny 2 ще бъде голяма експанзия, но няма да доведе до големи промени. Пазите си настойници. Предишните елементи остават в играта. Има ново съдържание и нови функции. Destiny 2 ще бъде подобен на TTK по отношение на обхвата и иновациите. Това също е възможно.
  3. Destiny 2 ще бъде комбинация от двата предишни сценария. Предишната съдба не е напълно изоставена, тя просто се променя много. Например, някои планети могат да бъдат унищожени, но се добавят нови. Запазвате предишните знаци. Идват много нови предмети и някои от сегашните оръжия и брони могат да бъдат взети в бъдещето.

Следната настройка би била особено интересна за последния сценарий: Дебело продължение, което се върти около Кабала. Вражеската фракция на Кабала е била и се третира много пренебрегвана от Bungie. Феновете си чешат главите отдавна и се чудят кога най-накрая ще разберем повече за тази военна сила във Вселената, която лесно позволява на планетите да дивеят.

В интервю за GameInformer преди няколко седмици Бунги каза, че все още сме далеч от познаването на истинската сила на Кабала. Може би с Destiny 2 е време да опитате тази сила. Може би тези деструктивни промени могат да се приемат буквално, като например кабалата, излизаща на сцената, Унищожете преди известните планети и след това прехвърлете действието към други планети или луни.

Но на този етап бих искал специално да посоча Това е чиста спекулация. Това, което наистина ни предстои в Destiny 2, Bungie покрива с наметало от мълчание.

Между другото: В общността мненията за това как трябва да бъде Destiny 2 са разделени. Някои казват: да, искам да започна отначало. Досегашният опит беше добър, но сега съм готов за нещо ново. Други обаче казват: Не искам при никакви обстоятелства да губя сегашните си предмети. Не искам месеци наред да ловя предмети, за да ми ги отнемат.

Как го виждаш? На какво се надявате от Destiny 2?

В тази статия ви предоставяме най-новата информация за Destiny 2:

Destiny 2: Цялата информация, която имаме за продължението през 2017 година