Destiny 2: Новият Exo-Scout е хит - симетрията е толкова силна

В Destiny 2 в момента Пазителите са луди по новата екзотична симетрия. Поясняваме какво предлага оръжието и откъде можете да вземете разузнавача.

Това оръжие е за: Симетрията причинява повреда на дъгата, намира се в слота за енергийно оръжие и изисква първични боеприпаси. Екзотиката е една от много бързо стрелящите разузнавателни пушки. Изтъкнатото ритуално оръжие хвърлящият нож на Ранди принадлежи на същото семейство.

Уникалните екзоперки на Symmetry са:

 • Революция - Оръжието се изстрелва напълно автоматично и може да премине в режим на търсач на дъги. За да направите това, задръжте презареждане. Търсачите на Arkus имат проследяване и преследване на целеви цели.
 • Динамично зареждане - Прецизните удари изграждат динамичен заряд. Търсачите на дъги се усилват чрез зареждане и списанието се презарежда частично.

Rapid Fire Scout също има приличен размер на списанието от 20 патрона и стабилност над средната.

Как да получа екзотиката? Оръжието се придобива чрез наградите за сезонен ранг. За да получите симетрия във вашите ръце, не е нужно да завършите обширно търсене или да разчитате на плячка късмет.

Собствениците на текущата сезонна карта дори получават оръжието заедно с тематична броня, поставена на ранг 1. Така че можете да започнете със скаута веднага в началото на сезона.

Не се притеснявайте, никой Пазител няма да си отиде с празни ръце. Всички останали играчи имат достъп до симетрия от ниво 35 в ‘безплатната писта ’.

Всеки може да бяга най-късно на ранг 35, а на ниво 100 има шикозен орнамент за симетрия

Новият скаут в практически тест

Ето как играете симетрия в PvE: Скаутската пушка се оказва истински хит в борбата с тъмното. Искате да натрупате възможно най-много динамични заряди чрез прецизни попадения и след това да активирате революция. Запазвате таксите си дори когато сменяте оръжия и нямате натиск във времето след активиране.

Едва от първия изстрел с Revolution 10 секунден таймер започва да отчита. Търсачите на дъги, които вече са на разположение, причиняват малка експлозия на AoE (повреда на площта) и следят противниците много точно. Не можете обаче да постигнете критични попадения за това.

Ето колко щети нанасяте срещу чудовището в Изгубения сектор на Титан:

 • Ако Arc Seeker не бъде таксуван, се нанасят 1150 щети.
 • Динамичен заряд нанася 1488 щети. Това е горда 30% бонус щета.
 • 2 динамични заряда причиняват щети през 1842г. Това съответства на 60% повече щети в сравнение с основната стойност.
 • Щетите ви се увеличават с приблизително 30% за всяко допълнително таксуване.
 • Максимумът е 15 купчини, които удрят с 6330 щети. Това са невероятните 450% допълнителни щети.
Оръжието свети в синьо, когато активирате търсача на дъги

Екзотичното се справя добре в PvE: От петкратен стек Revolution ще направите повече DPS (щети за кратко време) с Arkus Seeker, отколкото със стандартните Scout Shots.

В идеалния случай събирате възможно най-много динамични заряди в PvE и след това освобождавате опустошителните си щети върху противниците на ниво 15. Голямото списание трябва да позволява много точни попадения подред и когато активирате Revolution, ще получите обратно допълнителни боеприпаси.

Освен това, симетрията има голяма полза от сезонния артефакт. През сезон 9 Пазителите очакват много модове, които подобряват скаутските пушки. Включени са много неща, от по-бързо презареждане до по-добро насочване. Единственият недостатък: Модове като антибариерни снаряди за симетрия не могат да се използват като екзотични.

Вторият сезонен артефакт на съдбата 2 - Фенерът на Озирис

Какво може да направи симетрията в PvP: Скаутската пушка също не трябва да се крие в топилката. Стойностите на щетите срещу други Пазители изглеждат така:

 • Удар с глава нанася 47 щети.
 • Удар от тялото е до 28 щети.

TTK (време за убиване) на бързи разузнавачи е 0,93 секунди в PvP. За това са ви необходими 5 попадения, ако противникът има максимална устойчивост (201 живота).

Цялото нещо става интересно, когато симетрията е изградила революционни стекове чрез прецизни попадения. Ако след това задържите презареждане, активирате търсача на дъги. Ето как изглеждат стойностите на щетите:

 • Без заряд Arc Seeker нанася 50 щети.
 • 1x оборот е равен на 61 щети (22% повече).
 • 2x революция стига до 70 щети (с 15% повече).
 • 15x Revolution каца при 124 щети и е максималният бафф.
Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Как да играя Exo-Scout в PvP: За разлика от PvE, щетите в тигела не се увеличават с фиксирана сума. С всяко допълнително зареждане получавате по-малко процента бонус щета (намаляваща възвръщаемост).

Първо искате да приземите няколко прецизни попадения и да изградите динамични товари. След това активирате неприятния търсач на дъги. Въпреки че това намалява скорострелността малко (150 RPM), проследяването на целите оставя на врага малко шанс.

Ето как работят динамичните такси в PvP:

 • От стека 2x Revolution можете да елиминирате противниците чрез трима търсачи на дъги. TTK е около 1,2 секунди.
 • Ако сте получили шест точни попадения и имате шест пъти стека Revolution, започвате да нокаутирате враговете само с две попадения. Това работи за Пазители с по-малко от оценка на стреса от 7.
 • Със стековете от 7 Revolution определено можете да свалите всеки Guardian само с два изстрела. След това нанасяте 102 щети. Вече имате невероятен TTK от 0,6 секунди.

Можете да видите, че обикновено не си струва да се изграждат повече от седем динамични заряда.

Симетрията става още по-силна

Ето как получавате и нивелирате шедьовъра катализатор: Подобно на много други екзоти, симетрията има катализатор. Това дава на и без това мощните оръжия нови бонуси или бонус към тяхната статистика.

Катализаторът на симетрия ви се предоставя след завършване на куеста. Това се нарича Нови подобрения и може да бъде взето от Armorer Banshee-44 в кулата. За прогресиране на търсенето ще ви трябват степени в тези дейности със симетрия във вашия инвентар:

 • Слънчеви часовници
 • Гамбитни мачове
 • Мачове за тигел
 • Стачки за плейлист
 • Здрач

Подобно на клетвата на Ериан, Season Pass ви дава бустери, които значително ускоряват напредъка.

Към този момент все още не са известни точните ефекти на катализатора Meisterwerk. Максималният брой Revolution стекове трябва да се увеличи.

Банши-44

Нашето заключение относно симетрията: Препоръчваме на всеки Guardian да изведе новия Exo-Scout на разходка. Независимо дали се биете с Кабала на Меркурий или искате да покажете на други играчи в PvP къде виси чукът: Симетрията е впечатляваща.

С Exotic, Bungie е създал много мощно оръжие, което също е много лесно да се получи. Следователно всеки трябва да има шанса да добие представа за симетрия за себе си.

Експертът по PvP Atzecross Gaming отваря своето видео за преглед с тези думи: "Мисля, че тази екзотична разузнавателна пушка е най-уникалното оръжие, което съм виждал."

Ето как изглежда украшението за симетрия

Какво мислите за симетрията - вече сте почистили правилно в PvP или ще опитате вкуса на вашите търсачи на дъга? Можете да видите още нови Exotics тук: