Destiny 2: Най-добрата компилация на Warlock? - Значи сте мощни в PvE и PvP

Това ли е най-доброто изграждане на Warlock в Destiny 2? Той трябва да бъде „най-надмогнат“ - в PvE и PvP.

Ако планирате скоро да преминете към клас Warlock или ако играете Warlock от седмици, но все още не сте намерили силна компилация, можете да изпробвате този тук.

Тази компилация на Warlock се поддържа от JumpinProduction представени във видеото. Той е този "Най-свръхмощното изграждане на Warlock", което осигурява изключително кратко охлаждане на уменията и може да се използва както в PvE, така и в PvP. Особено в PvE той е топ:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Ето как създавате компилация на магьосника

Вземете като подклас Празен бегач заедно с по-ниското ниво "настройка на глада ". Това се смята за едно от най-добрите умения в играта. Специалното при него е привилегията "Devour ". Когато победите противник с близкия си бой, здравето се зарежда и Ефект на поглъщане задейства. Това продължава няколко секунди и причинява и това всяко следващо убиване регенерира здравето.

Допълнителните бонуси гарантират, че поглъщането отнема повече време и убийствата презареждат гранатите. Тогава енергията на гранатата може да се използва за реактивиране на Devour. Ако го направите умело, поглъщащият ефект е постоянно активен, с който трудно можете да бъдете победени.

Гранатата е Вихрова граната използвани. Това непрекъснато източва живота от враговете, заклещени във водовъртежа. Също така Мълниеносна граната Axion се препоръчва тук. Вземете и това Свещеното Писание С.

Забележка: Можете също да използвате горното умение Настройка на хаоса използване. И двете са добри за изграждането. The Настройка на глада по-добре да те запази жив обаче.

Екзотичният шлем "Грехът на Незарек "

Основната „съставка“ за тази конструкция е екзотичната каска Грехът на Незарек. Ще получите това на случаен принцип от всички източници, които могат да накарат екзотичните енграми да скочат. Xur също може да донесе шлема.

Nezarkes sin има специалната бонус, тази празнота убива ускорява презареждането на уменията. Тъй като "void kills " не се считат само умения за убийство на празния бегач, но и убийства с енергийни и силови оръжия. С други думи, всеки подклас на Warlock, не само Void Runner, може да се възползва от този шлем. В резултат на това Sin Nezarek's Sin понастоящем се счита за една от най-добрите екзоти в играта.

  • Вземете за това каска мод, който зарежда гранатите по-бързо, когато се използва празен подклас.
  • Вземете за тях Ръкавици мод, който зарежда гранатите по-бързо, когато се използва празен подклас.
  • За Протектор за гърди използва се мод, който намалява отката на кинетичното оръжие. Това не е от съществено значение за изграждането.
  • За Защита на краката и Елемент от класа можете да вземете модове, които подобряват възстановяването.

Общо Guardian има 1 мобилност, 4 устойчивост и 10 възстановяване.

Оръжията:

  • Кинетичното оръжие не е от решаващо значение за изграждането. Пазителят избира мултиинструмента MIDA.
  • От друга страна, енергийното оръжие е от решаващо значение. Тук Guardian взема прокурора, автоматичната пушка на Trials of the Nine. Но и вие можете Подаръкът на Уриел да взема. Основното е, че пистолетът удря Празни щети Вън.
  • Като силово оръжие е a Празен меч препоръчва се като меча за нападение "ти се втренчи назад ".

Как да играя тази компилация?

Прилагането на компилацията е просто: Грабнете енергийното си оръжие, стреляйте по враговете и се възползвайте от способностите си, особено от гранатите, които често са на ваше разположение.

Заедно с поглъщащия ефект, можете агресивно да пробиете пътя си през опонентите и да останете живи. Вземете празен меч, който може да се използва за бързо убиване и се презареждайте при всяко убийство - като същевременно регенерирате уменията си.

Накратко: Ако играете с Warlock, определено трябва да опитате тази настройка на героя.

Как играете вашите магьосници?

Тук можете да видите Екзотиката на магьосника в прегледа! Източник (и): JumpinProductions