Destiny 2: Феновете разбиват мега-пъзела - така работи конфигурацията на празнотата

С актуализацията на 2.2.2 Destiny 2 въведе куест, който ви отвежда до ново екзотично оръжие. Но очевидно има нещо повече от това просто да се получи това оръжие. Какво се крие зад новата конфигурация Quest void?

Това ново търсене е за: От седмичното нулиране на 7 май, Пазителите са в състояние да ловуват екзотичния Импулсна пушка Perfected Breakout. Съответният куест влезе в игра с актуализацията 2.2.2.

Като част от това търсене, едно от нещата, което Пазителите трябва да направят, е да изпълни мисията „Нулев час“. Ако управлявате мисията, има желаното оръжие и героичният вариант на мисията се отключва.

Там можете, наред с други неща, да обезопасите шедьовъра катализатор за новия пистолет. Но очевидно има още какво да откриете в героичната версия на „Нулевият час“. Защото Пазителите трябва да са се натъкнали на друго екзотично търсене там - конфигурацията на празнотата.

Конфигурацията на празнотата - така работи пъзелът

Какво точно открихте? В героичната мисия "The Zero Hour " Пазителите са открили нов предмет, който очевидно ги изпраща на поредното куесто от няколко части.

Тъй като елементът „Void Configuration“ е екзотичен, феновете предполагат, че наградата също ще бъде екзотична. Поне досега винаги е било така.

Какво точно имате общо с "Празна конфигурация "?

Ето как започвате новото търсене: Както показва описанието на артикула, трябва да намерите три различни ключови карти, да съберете окачени вещества на SIVA и след това да получите достъп до безопасни системи - всичко това в едно изпълнение.

  • На първо място, трябва вече да сте завършили героичната версия на "Нулев час ".
  • След това говорете с скитника в кулата. Той ще ви помоли да вземете нещо със себе си следващия път, когато отидете на тази мисия.
  • Започнете героичната мисия и изтичайте до първата порта, която е защитена със синкава енергийна бариера.
  • В левия ъгъл на рафта ще намерите подложката с данни „Празна конфигурация“, с която започва новото търсене.

Между другото: Дори ако елементът казва, че изчезва след 1 минута - не се притеснявайте. Имате всичко, за да изпълните стъпките. Само когато излезете в орбита, елементът ще изчезне.

Как да намерите синята ключова карта: В двора с космическия кораб трябва да се изкачите възможно най-високо на покрива и след това да пробиете пътя си през вентилационна шахта. След като паднете там, следвайте това видео:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitch, което допълва статията.

Показване на Twitch съдържание Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Twitch

Ето как получавате картата със зелен ключ: В последната стая, точно преди пъзела за скок, има следващата карта. Следвайте пътя в този клип:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitch, което допълва статията.

Показване на Twitch съдържание Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Twitch

Как да получите червената ключова карта: Третата и последна ключова карта може да бъде намерена непосредствено след прехода. След това стигате до стая, където трябва да се обърнете наляво. В крайния десен ъгъл, както се вижда от вас, ще намерите вентилационна шахта, където е скрита червената карта с ключове.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitch, което допълва статията.

Показване на Twitch съдържание Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Twitch

Ето как работи сложният безопасен пъзел

Как да вляза: Веднага след като имате и трите карти, сейфът се отваря и можете да го въведете. Там сега трябва да решите пъзел, в който трябва да прочетете определени последователности на терминалите и след това да активирате съответните конзоли.

Това е отправна точка: В стаята ще намерите три терминала и общо седем странични стаи с по седем конзоли. Един играч трябва да заеме за постоянно Терминал 1, друг Терминал 2. Третият настойник тогава действа като бегач.

(Източник: Venero TV)

Терминали 1 и 2 са важни за вас. Почти всичко се случва на терминал 1, на терминал 2 трябва да проверявате от време на време, терминал 3 е (все още?) Без значение.

Ето как започвате пъзела: За целта натиснете Терминал 1. Ще видите два сини кръга с по 12 сегмента всеки. След активирането сегментът е маркиран в жълто на всеки кръг.

За по-добро разбиране сме маркирали сегментите с числа от 1 до 12. Жълтите сегменти и съответните им числа са определящи в хода на пъзела.

Седемте индивидуални и цветно кодирани стаи имат по седем конзоли и са структурирани по следния начин:

Номерирането на конзолите е еднакво във всяка от тези странични стаи - както тук на снимката.

Ето как решавате пъзела: Сега прочетете номерата на сегментите. Важно: първо числото от левия кръг, след това от дясното. Така че вече имате чифт числа, които сега трябва да сравните в тази таблица. Най-добре е да запазите таблицата, така че да можете да я разгледате по всяко време.

Извадка от таблицата (източник: Venero TV)

Ако сега имате числата 11 и 4 например, сега погледнете таблицата. След това плъзнете докрай надясно в реда със съответната комбинация. Там можете да видите в коя стая трябва да отиде бегачът (цвят) и коя конзола трябва да активира там (номер).

Ако бегачът е активирал правилната конзола, играчът може да продължи в Терминал 1 и да го активира отново. Трябва да повторите това 49 пъти, докато всички 49 конзоли бъдат експлоатирани в правилния ред. Времето продължава да отчита, но за всяко успешно активиране ще бъдете кредитирани с допълнително време.

За това ви е необходим вторият терминал: Ако отидете на масата, може да се случи, че комбинацията от числа се появява няколко пъти и съответно ви отвежда до различни стаи и до други конзоли - както може да се види на снимката по-долу с 11 и 4.

Извадка от таблицата (източник: Venero TV)

Ако случаят е такъв, играчът трябва да даде номерата си на Терминал 2 и след това да ги сравни с втората колона след 11 и 4. Ако Терминал 2 изведе например 5 и 4, сега вече със сигурност ще знаете: Червена стая, конзола 4.

Между другото, не е нужно да играете през самата мисия. Веднага след като активирате всички 49 конзоли, ще получите наградата за този пъзел.

YouTuber Venero TV също дава обяснение на този пъзел в това видео:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Каква е наградата? Като награда получавате схема за ремонт - очевидно за кораб. Някои фенове спекулират с кораба SIVA Nanophoenix от Destiny 1.

Но ще ви трябват повече писти, преди да завършите тази схема за ремонт.

Съществуват също 67 пъти окачени вещества SIVA и допълнителни 13% за напредъка на шедьовъра Катализатор на съвършеното изригване.

Как продължава куестът?? Конфигурацията на празнотата беше първата от общо три стъпки по пътя към кораба. Тъй като строителните планове също изискват завършване на дъга и слънчева конфигурация.

Тук можете да разберете как да овладеете дъговата и слънчевата конфигурация:

  • Пъзелът Vault в Destiny 2 продължава - така създавате конфигурацията на дъгата
  • Завършете слънчевата конфигурация - това е екзотичният кораб