Destiny 2: Gambit-Prime - С тези съвети ще разтърсите новия режим

Gambit Prime вече може да се играе в Destiny 2. Ние показваме Вие как работи този режим и ви дава съвети, за да можете да узурпирате победата.

От кого дойдоха съветите?? В интервю за Polygon Ларс Бакен, креативният лидер на сезон 6, и Роби Стивънс, старши дизайнер в Bungie, дадоха съвети за Gambit Prime. В допълнение, в края ще намерите съвет от стримера Gladd за това как можете бързо да премахнете праисторическия човек.

Ето как работи Gambit Prime

Това е Gambit Prime: Това е нов режим Gambit, който беше пуснат в сезон 6 изключително за притежателите на годишни пропуски. Режимът изисква игра в екип и добра стратегия, така че да можете да спечелите.

Два отбора от по четирима настойници се състезават един срещу друг. Който първи победи първичното време, печели.

Банка в Gambit Prime

Най-големите разлики спрямо нормалния Gambit:

 • Има само един рунд в Prime, но той е по-дълъг от нормалния Gambit кръг.
 • Трябва да донесете 100 (вместо 75) частици в банката, за да призовете първобитното същество. Засега първобитното същество е имунизирано срещу щетите ви.
 • Победете пратениците (те са вещици), за да създадете кладенец светлина. Застанете в кладенеца, за да получите баф, за да можете да повредите първобитното същество. Вещиците са маркирани с червени символи.
 • Всеки път, когато порталът се отвори, можете да се телепортирате до враговете като натрапници. Ако убиете противоположни Пазители, това лекува първичните времена. Тъй като първоначалната фаза продължава по-дълго, отколкото в нормалния Gambit, са възможни много нашествия.

Вземете бронята Gambit Prime със синтезатори

Това е съветът: Вземете решение за роля в Gambit Prime и бързо намерете новата броня за нея. Тъй като бронените части предоставят важни бонуси в Gambit Prime.

Забележка: Можете да отключите всички бонуси само с броня Gambit Prime на по-високо ниво. В самото начало трябва да се справите без някои предимства.

Има 4 роли, всяка от които отключва 4 бонуса със съответните брони:

 • Вършачка (отслабва целите на високо ниво, многоубийствата генерират специални муни, частиците имат по-дълъг живот преди да изчезнат, гранатите се зареждат по-бързо, когато убивате мощни врагове)
 • пазач (Multikills генерират бафф за щети срещу обладани, банката регенерира живота ви, можете да маркирате натрапници за съюзници, укрепвате съюзниците на светло)
 • Колекционер (Изпускате частици, когато умрете, частиците предоставят свръх щит, получавате патрони, когато освобождавате частици, можете да изпратите огромни 20 блокера на частици)
 • натрапник (Генерирате боеприпаси по време на инвазията, имате подобрен щит за инвазия, получавате бонус щети с убийства на пазители, можете да премахнете частици от вражеската банка и да заключите банката)
Drescher в Gambit Prime

Как да отключите предимствата: Колкото повече парчета броня в комплекта носите, толкова повече Gambit Prime Armor Perks стават активни.

Всяка от тези брони дава определен брой точки. Всеки бонус има "точков праг ", който трябва да надвишите, за да го отключите. Първоначално фокусът ви трябва да бъде върху попълването на пълен набор, тъй като това ще ви даде достатъчно точки и по този начин всички предимства.

Ето какво правят синтезаторите с предимствата: Ако искате да комбинирате комплектите брони в хибридна компилация (с Exotics или други комплекти) и въпреки това да отключите всички бонуси, на разположение са специални синтезатори.

Например, ако имате настойник, който изгражда и замества броня на Gambit Prime с екзотика, тогава нямате точките, за да активирате всички бонуси. Ако сега използвате синтезатор на пазител, ще получите +3 точки на пазител за 30 минути, така че всички бонуси на пазител да бъдат активирани.

Guardian Synth in Destiny 2

Как да получите синтезатори: Можете да получите синтезаторите чрез ежедневни набези за Gambit Prime и „ежедневни набези за граждански премиер“ във скитника. Последният набег също ви дава достъп до синтезатори извън новия режим Gambit.

Как да получите бронята Gambit Prime със синтезатори: За да получите изобщо новата броня, имате нужда и от синтезатори. Така че синтезаторите имат две различни цели в Destiny 2.

Преобразувате това в синтезатор, който получавате от скитника след кратка поредица от куестове, за да генерирате специални частици. В началото на счетоводен кръг добавяте синтетичните частици в банката пред ямата. Ако след това спечелите рунда, ще получите съответно оборудване.

Кожа в синтезираните частици, които сте създали със синтезатора

Дайте частиците си в Gambit-Prime разумно

Това е съветът: Нова функция в Gambit Prime е, че можете да изтегляте частици от противоположната банка. За това двама блокери трябва да са на вражеска страна. Използвайте интелигентни стратегии, така че блокерите да могат да премахват частиците възможно най-дълго.

Ако изпратите само малък блокер, това няма да е от полза. Бързо е победен. Вместо това призовавайте няколко блокера едновременно, за да нанесете възможно най-много щети на врага.

Препоръчва се тази комбинация от блокери: Опитва се да изпрати два малки блокера (по 5 частици всеки) и два средни блокера (по 10 частици) повече или по-малко едновременно. Тъй като малките блокери могат да направят останалите блокери имунизирани срещу щети, така че противникът първо трябва да победи малките блокери.

Според Стивънс винаги си струва да изпратите малък блокер заедно с по-голям блокер. Самите малки блокери нямат почти никаква стойност.

Това са новите типове блокери от сезон 6:

 • Малкият блокер е обсебен таласъм. Този има по-малко здраве от предишната фаланга, но може да защити други блокери (5 частици)
 • Средно големият блокер е Taken Captain, който идва с щит и много здраве (10 частици)
 • Големият блокер е обладан рицар с повече здраве от огрето преди (15 частици)
 • Колекционерите могат да изпратят огромни 20 блокера на частици.

Изиграйте своята роля правилно

Това е съветът: Адаптирайте оръжията си към вашата роля.

 • Например, ако играете колекционера, можете да изберете агресивен стил на игра с пушка. Тъй като частиците, които вземете, дават щит - и дори да умрете, изпускате някои от частиците си, за да могат да бъдат взети и да не бъдат загубени.
 • Предполага се, че охраната ще вземе оръжие от близко разстояние, за да довърши блокерите, и оръжие за далечни разстояния, за да изведе нарушителите.
 • Натрапниците могат да вземат оръжия с малко боеприпаси (като линейни пушки), тъй като генерират боеприпаси на вражеската арена.
 • Трепачите трябва да използват силно специално оръжие, с което могат да се разбират добре, защото мултикиловете им дават допълнителни боеприпаси.

Препоръчва се екип, в който е представена всяка от четирите роли. Защото ако играете правилно ролите, комплектите брони ви носят решаващи предимства.