Съдбата 2: Ето как работи публиката с кралицата - с оракул

В Destiny 2 трябва да донесете предложение на машината-оракул за аудитория с кралицата. Можете да разберете как да направите това тук.

Ами публиката с кралицата?? Тази аудитория е седмичен рейд на Петра Вендж в мечтания град, който може да бъде записан през първата изоставена седмица. Веднага след като го приемете, имате 7 дни за него.

Как да се възползвам от него?? Набегът „Аудитория на кралицата“ позволява на Dark Fragments и Legendary Equipment да изскочат от плячката на Dreaming City. Плячката не е "мощно оборудване " - не ви помага да напреднете над 500 нива на мощност. Това обаче ще ви даде ексклузивния градски плячка.

Направете предложение на машината Oracle

За да овладеете публиката с дамата, трябва да изпълните няколко стъпки.

Етап 1: Стигнете до мечтания град, вземете набега при Петра и изравнете героя си възможно най-високо. Тъй като трябва да преминете Сляпата пролет, дейност в края на играта с препоръчително ниво на мощност 550.

Така получавате предложението

Стъпка 2: За предложението, от което се нуждаете за публиката, първо трябва да овладеете още един седмичен набег в Петра Вендж. Това се нарича "Портата между световете " и има принос за награда - но набегът струва огромен 40 тъмни фрагмента.

Как да получите тъмни фрагменти: Можете да получите тези елементи бързо, като попълвате ежедневни набези в Петра. За това трябва да победите враговете в сънуващия град, да събирате барионни клонове, да управлявате публични събития или да изследвате изгубени сектори. Има и тъмни фрагменти от други източници, като "Corsair incapacited ".

Стъпка 3: Съберете 40 тъмни фрагмента, използвайте ги, за да купите набега „Портата между световете“ и да се потопите в Сляпата пролет.

Стъпка 4: За сляп източник се нуждаете от леки заряди, които се предлагат в качествата ниво 1, ниво 2 и ниво 3. Леките заряди падат случайно от врагове или от сандъци в Сънуващия град или могат да бъдат закупени от Петра за Тъмни фрагменти. Вземете такива леки заряди, за да можете да започнете предизвикателства през Сляпата пролет.

Получено предложение: Сега трябва да заредите източника на 100%, пише в описанието на набезите.

  • Лек заряд от ниво 1 ви дава + 10% при завършване.
  • Лек заряд от ниво 2 ви дава + 20% при завършване
  • Лек заряд от ниво 3 ви дава + 30% при завършване

Веднага щом изиграете достатъчно предизвикателства за сляп източник и достигнете 100%, ще получите предложението за оракула. За целта предайте набега в инвентара.

Съвет: Не е нужно сами да набавяте всички леки такси. Вижте дали други Пазители са започнали Сляпата пролет и се присъединете към тях. Сляпата пролет е отворена групова дейност, подобна на Протокола за ескалация или Корта на Орикс, която можете да играете заедно със случайни Пазители.

Вход на Oracle

Къде е оракулът в сънуващия град?

Направете предложение: Сега всичко, което трябва да направите, е да предложите предложението в оракула. За целта летете до точката на хвърляне на хайвера в сънуващия град и карайте до оракула. Винаги се придържайте вляво, прелитайте няколко скали и се насочвайте направо към кулата, в която се намира оракулът. Можете да представите предложението на една от горните стъпки в оракула.

Andy Edition ви води във видеото от точката на хвърляне на хайвера до оракула (3:16):

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Веднага след като направите предложението, нападението приключва. Осребрете го в инвентара за плячката.

Овладяхте ли вече този набег??