Destiny 2 коригира стара грешка, която съсипа железния банер за мнозина

В Destiny 2 железният банер от сезон 13 върви, но настойниците отчаяно искат да направят 10 убийства там. Играчите вече имаха проблема през 2020 г. и сега обвиняват Bungie, че е забравил за него.

От седмичното нулиране на 23 февруари, Пазителите могат да пуснат пара в първия железен банер от сезон 13. PvP събитието продължава до 2 март и примамва с топ партида, търсене и ексклузивни награди.

Актуализация 02/27: Bungie обяви, че те автоматично ще завършат проблемната стъпка за търсене на "враждата на Saladin" с 10-те убийства с мощно оръжие за всеки играч.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

В противен случай всички задачи остават непроменени. По този начин Bungie решава проблема от 2020 г. с решението, което те вече са готови през 2020 г. Така че, ако, както и много други, и вие не сте се забавлявали, защото всичко се въртеше около упоритата кутия със силови боеприпаси, можете да си въздъхнете с облекчение.

Следва оригиналната статия

Това причинява проблеми: В допълнение към 4-те набези, които изплюват така желания плячка, в кулата има и търсенето "враждата на Саладин " от лорд Саладин. Това изисква обичайното в 5 стъпки: завладейте x зони, убийте пазители с определени оръжия или завършете x мачове.

Но стъпката за търсене е истински препъни камък: "Получете 10 смъртни удара с мощни оръжия ".

Всъщност силовите оръжия са най-силните оръжия във всички съдби 2. Изстрел от ракетна установка може да убие тонове Пазители наведнъж. Защо толкова много Пазители сега се отчаяват да получат 10 очевидно нелепи убийства с него??

Много Пазители са останали тук

Силните оръжия убиват забавлението в Железното знаме от сезон 13

Това управлява железния банер: Проблемът не е в смъртността на силовите оръжия, а в набавянето на боеприпаси за тях. Той идва от кутия, която само екип може да отвори и след няколко секунди кутията отново изчезва. Веднага щом се появи кутията с боеприпаси, тя е маркирана на картата, за да я видят всички.

 • Тъй като всеки иска да завърши куеста, всички настойници се събират близо до ложата и лагера, пот и лешояди.
 • Тук вали гранати и всичко, което Пазител може да предложи - противниковият отбор няма право да удря кутията.
 • Дори ако сте спечелили окопната война и заредите желания боеприпас в ракетницата или изтеглите меча си, другата страна активира супер и се опитва да открадне боеприпасите. Тогава протестът наистина е голям.
 • Неприятните и в PvP мразени умения за застой също гарантират, че забавлението замръзва.
 • Също така е досадно, когато съотборник от вашия екип открадне убийството, само защото изстрелът му е пристигнал с милисекунда по-рано.

Цялата среща в железния банер в момента изглежда се върти около тази кутия със силови боеприпаси. Това нарушава масово потока на играта и напълно унищожава забавлението за мнозина.

Ето как реагира общността: На reddit, във форума на Bungie, а също и тук на MeinMMO можете да намерите множество публикации като:

 • „10 убийства с мощно оръжие са шега“ (чрез Bungie.net). Потребителите смятат, че се чувстват толкова зле, защото просто не могат да вземат боеприпасите и просто не могат да изпълнят привидно простата задача.
 • Някои настойници вече усетиха проблема предварително и казаха преди нулирането: „Здравей, Bungie, в API виждаме, че утрешният железен банер изисква убийства с тежки оръжия. Кой смята, че това е добра идея? “(Чрез reddit).
 • В MeinMMO читателят Райън казва отвратен: “Отвратително как хората чакат пред Munni

  ...

  "

На един дъх също се критикува, че поради специалните правила за железен банер мачовете обикновено завършват преждевременно и едната страна силно доминира. Вината е в механиката, която заключва зони и дава 3x точки за силния отбор.

Плячката сама по себе си също е обект на критика. Тъй като всъщност току-що е подгрято от последните няколко години.

Тези две оръжия са „нови“ в Eienbanner Loot Pool през сезон 13

- Бунги не научи ли нищо?

Проблемът не е нов: Още през 2020 г. търсене в железния флаг поиска от Пазителите да убиват с ракетни установки. Тогава също протестът беше голям и измамата на силовите боеприпаси беше непоносима.

Поради това Bungie реши да отбележи стъпката за търсене за всички пазители сама (виж: TwaB от 16 януари 2020 г.).

Пазителите не са забравили това и сега се подиграват с факта, че Бунги вероятно не би научил нищо. Например, на reddit пише, "Помните ли кога [Bungie] трябваше да заключат автоматично това, защото беше твърде лошо?" LOL. "Сайтът Thegamer казва: Bungie забравя важния урок да не прави силовите боеприпаси изискване за Железния банер".

Добрата новина: Ако окупирате зони и убиете Пазители, докато се опитвате да получите силови боеприпаси, това вече се отнася за по-късните стъпки на търсенето.

 • Все още трябва да получите общо 15 супер убийства
 • Заема 40 зони
 • Изключете 100 пазители.
 • Има и убийства с импулсни пушки и автомати - но автоматично ще получите и двете оръжия от търсенето, когато дойде времето.

Също интересно:

 • Най-добрата мисия на Destiny 2 вече е изключително трудна - това е вашата награда
 • Bungie се извинява за забранената нацистка крилата фраза в Destiny 2
 • Destiny 2 има 39 нови оръжия в сезон 13 - Можете да ги намерите тук

Докато Bungie не реши да промени куеста - ако изобщо - трябва само да екипирате оръжия като Wardcliff Coil или Colony и да запазите супер за мощните муниции. Или можете да игнорирате търсенето засега, защото все още имате време до май 2021 г., за да се справите с него.

Смеете ли вече да влезете в железния банер и дразните ли се от убийствата на силовото оръжие, от които се нуждаете? Имате ли съвети за останалите Пазители? Споделете ги в коментарите.

Можете да прочетете тук защо железният банер разби сърцето на автора на MeinMMO Филип Хансен: Съдбата 2, къде е железният банер, в който се влюбих преди 5 години?