Съдбата 2: Достигнете максимално ниво 335 - Ето как получавате над 260 мощност

В това ръководство за ниво на мощност за Destiny 2 ще ви покажем как бързо да достигнете максимално ниво 335. Това е начина, по който се издигате нагоре, по този начин превишавате 260 мощности.

Актуализация: След проклятието на Озирис, новото максимално ниво на мощност е 335 (с модове).

Без значение колко мощен беше вашият Пазител в Destiny 1, в Destiny 2 започвате отначало. Ghaul, новият злодей, ви е ограбил властта и сега е време да си възвърнете силата. Всички пазители започват от ниво 1 в Destiny 2.

Но как да издигнете ефективно нивото? Кое е максималното ограничение, какво е максималното ниво в Destiny 2? Ето всички отговори.

Достигане до ниво 25 на персонажа в Destiny 2 - Първата стъпка в изравняването

В началото трябва да имате своя Ниво на знака завийте нагоре. Тук е максимумът след проклятието на Озирис Ниво 25. Това е първата цел за прогресиране на характера.

За да увеличите нивото на героя си, трябва само да направите едно: Събиране на точки за опит (XP). Лентата XP се запълва, докато побеждавате опонента си и изпълнявате дейности - тоест, като играете Destiny 2. Например, играйте сюжетни мисии, задачи в отворения свят или PvP мачове в пота.

Всеки път, когато XP лентата се напълни, вие се качвате с едно ниво нагоре. Между другото, за всяко ниво ще получите точка за надграждане, с която можете да отключите уменията за фокусиране. След достигане на ниво 25 започва следващата стъпка в прогресията.

Между другото: Силата на враговете в отворения свят се мащабира в зависимост от вашето ниво.

Ниво и ниво на мощност

Постигнете ниво на мощност 260/265/270 - втората стъпка до максимум

По пътя си към ниво 20 на героите се издигате паралелно на нивото на мощност. Нивото на мощност на вашия пазител се изчислява от средната стойност на стойностите за атака и защита на вашите оръжия и броня. Той определя колко щети можете да нанесете и колко щети можете да нанесете. Следователно голямата цел е: Доведете нивото на мощност до макс.

От ниво 25 на героите вече не се нуждаете от точки за опит, за да напреднете. Сега можете да се усъвършенствате само чрез здрави части от оборудването се стреми да увеличи нивото на мощност. Между другото, това ниво на мощност беше наречено "ниво на светлината" в Destiny 1.

При стартирането на Destiny 2, Максимално ниво на мощност 300. Предишната ви цел обаче е 260/265/270 мощност, преди да се справите с 300 Power.

Тъй като проклятието на Озирис, което е Максимално ниво на мощност 335.

Увеличавате нивото на мощност, като оборудвате оборудване с по-добри стойности. Новите елементи могат да бъдат само с няколко точки по-добри от общото ниво на мощност, което означава, че се увеличавате бавно, но стабилно.

Ето как бързо се покачвате в нивото на мощността, числата могат да бъдат по-високи след проклятието на Озирис:

  • Сини предавки с по-високи стойности (до максимум 260) може да се намери във всякакви дейности. Например, те могат да бъдат получени като награди след дадена дейност или отпаднати от противниците.
  • Легендарни (лилави) предмети и енграми Получавате и многобройни дейности. Те могат да бъдат максимум 265 мощност имам. Между другото, тъй като нивото на мощност се задава веднага, когато се отпусне енграма, не си струва да се запазва за по-късно. Можете да го дешифрирате веднага.
  • Легендарни артикули с мощност над 265 (до 270 мощности) можеш ли от Дилъри като бонус получавам. Това е така, защото те могат да бъдат оборудвани с модове, които изтласкват нивото на мощността с +5. Легендарните предмети с модове (до 270 мощности) са редки бонуси дори за стачки и PvP мачове.

Съвет: За да се изравните бързо, си струва да играете много публични събития. По този начин можете бързо да получите дилърски токени, които можете да замените за легендарни предмети, които достигат до 270.

Между другото: ако имате около 270 нива на мощност, сините енграми със стойности над 260 могат да паднат. Ако имате над 276 мощност, легендарни предмети над 265 от всички възможни дейности също могат да отпаднат. Те обаче не са подходящи за изравняване. Те винаги са около 10 точки под общото ви ниво на мощност.

И така, как да получите над 270 мощност?

Reach Power Level 335 - Level Cap - Преминава през седмични етапи и екзотика

Ако сте достигнали ниво на мощност 260-270, има значително по-малко възможности да продължите да се издигате и да ставате още по-мощни.

От 270-335 мощност получавате седмични етапи. Има няколко основни вида, които можете да покажете в прегледа на целите - те са от решаващо значение седмични етапи, които карат "могъщата екипировка" да скочи.

Тези дейности се нулират всеки вторник за седмично нулиране. Това означава, че можете да печелите наградите от тези дейности само седмично.

Тези седмични етапи са изброени:

  • Призивът за оръжие в тигела - това е PvP задание
  • Флашпойнтове - В регион, който е маркиран като Flashpoint, събитията трябва да бъдат овладени
  • Twilight Strike - твърда версия на "нормалните" стачки
  • Клан XP - Печелете Clan XP в Strikes, Raid, Crucible и World Activity
  • Рейд
  • Юнашки удари (3 на седмица)

Тъй като можете да извличате награди от тези дейности само седмично, трябва да се справите с тях само когато сте над нивото на мощност 270.

  • Можете също екзотични енграми Нека предметите скочат над 270. Това са много редки капки на публични събития, стачки, мачове за топене или карти на съкровищата на Кейд. Тук представяме всички местоположения на екзотичните енграми.
Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Можете също така да получите оборудване, което ще ви доведе до максимално ниво чрез рейда и изпитанията. Не забравяйте, че можете да увеличите нивото на мощност с 5 с модовете. Така той достига до 335 мощност, без модификации до 330.

Тази графика ви дава общ преглед на дейностите, които можете да играете по пътя си до ниво на мощност 300. Дейностите, които ви осигуряват до 300, ви осигуряват и до 335.

Успех по пътя към 335, Guardian!

Източник (и): imgur