Съдбата 2: Тайнствена музика в кулата - идва ли финалът на сезона най-накрая?

В Destiny 2 финалът на сезон 10 все още е далеч - но правилната музика вече е там. Какво се е случило с нулирането? И какво друго можехме да очакваме през последните 2 седмици?

Внимание, възможни спойлери! Продължете да четете на свой риск!

Кога най-после ще дойде финалът?? Със седмичното нулиране от 26 май. многобройни Пазители очакваха нови събития, които ще доведат до финала на Сезон 10. В крайна сметка сезонът на достойните приключва за малко под 2 седмици.

Дори ден след нулирането, финалът все още предстои. Но сега има 2 нови намека в играта, че времето ще дойде много скоро.

Нова музика загатва за финала на сезона: Ако сега летите до кулата, най-важното социално пространство на Destiny 2, веднага щом кацнете, трябва да забележите, че нещо се е променило - а именно музиката.

Веднага щом пристигнете, чувате тъмна, почти зловеща мелодия, която веднага ви кара да почувствате, че предстои да се случи нещо заплашително.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Интересното при него: Музиката не се променя със седмичното нулиране вечер, а по-скоро през деня преди нулирането. Някои настойници вече говореха за нови звуци в кулата. Имаше и отделни съобщения за друга музика в Йо или във Wirrbucht.

Ясно е, че предстои нещо голямо, финалът на сезона. И може би не трябва да чакаме до следващото нулиране и нещо ще се случи тази седмица. Защото новата музика също влезе в действие ациклично. С това Bungie показва, че очевидно човек не е задължително обвързан с твърдия ритъм на нулиране.

Всемогъществото вече може да се види от земята: Друга индикация, че ситуацията се влошава, е позицията на всемогъществото, мощен кораб на флота. Това насочи кабалата към земята и като част от сезонната история трябва да я предотвратим заедно със Завала, Ана Брей и военния дух Распутин.

И след нулирането изглежда, че времето за действие е наближаващо. Защото всемогъществото вече може да се види и от кулата, ако се вгледате внимателно в определен час от деня. След това се скрива на слънчева светлина, но може да бъде разпознат при по-внимателен оглед (или с някои филтри).

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

И тук ситуацията върви нагоре. Ако не действаме, с този изглед не би трябвало дори да отнеме, докато следващото нулиране, преди всемогъществото да ни удари. Това също така предполага, че може да получим нещо ново за правене или поне да видим нещо ново тази седмица като част от сезонната история.

Какво може да се случи на финала?? В края на сезон 10 основно две сюжетни линии се сливат.

От една страна има всемогъщество, падащо на земята. Надяваме се да предотвратим тази опасност през сезон 10 с помощта на Духа на войната Распутин. Някои от Пазителите получиха ново съобщение преди дни (вероятно твърде рано) с молба да помогнат на Распутин да унищожи всемогъществото. И точно до това ще стигне. Резултатът все още е несигурен. Тъй като имаше теч от разрушена кула, което предполага, че нашите усилия са или неуспешни, или само частично успешни.

Флотата на тъмнината

Надяваме се също, че Распутин ще ни помогне срещу втора голяма заплаха. От друга страна, наближава тъмнината с нейния огромен и непрекъснато растящ флот от пирамидални кораби. Това продължава голямата история от разширяването на Shadowkeep, където за първи път се срещаме с космически кораб на тъмнината.

Предполага се, че в края на сезон 10 ще има среща с тъмнината, която междувременно е преминала Уран със своите кораби. Така че този тайнствен враг вече може да бъде представен като нов враг за сезон 11 или новото голямо есенно разширение.

За какво точно намеква новата музика в кулата, не е ясно. По отношение на звука, той със сигурност би паснал на тъмнината и би могъл да го оповести. Но и до наближаваща катастрофа поради падащия кабален кораб. Така че остава вълнуващо да видим за какво точно е предвестникът на новата музика.

Какво мислиш? Ще видим ли или ще инициираме сезонния финал тази седмица? Или дори ще видите тъмнината през следващите 2 седмици?

Източник (и): Forbes, Reddit, Houndish в YouTube