Съдбата 2: Парадоксално пътуване във времето - теорията около Saint-14 най-накрая се потвърждава след 2 години

Преди почти точно 2 години чухме за парадоксални теории около Saint-14 (14-ти светец) съобщава. Както се оказа в настоящия сезон 9 на Destiny 2, предположенията са верни.

Тази теория е за: По принцип ние се занимавахме с две теории в статията от онова време, но тяхното съдържание принадлежи заедно. Как Сен-14 стана „най-великият титан, живял някога“ и откъде взе знаковото си оръжие?

Първо разгледахме неговото оръжие, легендарният Shotgun Perfect Paradox. Според теорията оръжието е ковано от нашия пазач.

След това предадохме прочутото оръжие на още по-известния Saint-14. Титан обаче отдавна е различен в наше време. От негова гледна точка той сигурно е взел пистолета от нас в миналото.

Перфектният парадокс - подходящо име за такова парадоксално оръжие

От наша гледна точка обаче това трябва да бъде бъдещето, тъй като никога не сме се срещали лично с добрия човек. Това доведе до парадокс: Как може сега мъртвият герой да получи оръжие от нас и да го използва, за да извърши своите героични дела??

Ние създаваме оръжието само векове по-късно от скрап, светлина и воля. Намираме частите за него на гроба на 14-ти светец. В повествователния текст на оръжието се посочва също, че оръжието ще намери пътя обратно към нас.

Тогава, в разширяването на Проклятието на Озирис, това не беше завръщане. По-скоро това беше първата ни точка на контакт с пушката.

Трупът на Сен-14

Сезонът на здрача създава яснота

Какво знаем от сезон 9? В исторически план фокусът на настоящия сезон е изцяло върху Сен-14 и манипулиращия времето Уорлок Озирис. Чрез неговия слънчев часовник, машина на времето, ние тръгваме в търсене на изгубения титан.

Пътуваме из коридорите на времето и се срещаме със Сен-14 в различни епохи:

  • В невъзможна задача 1 срещаме много млада версия на по-късния герой.
  • В мисия невъзможна задача 2 стигаме до момента във времето, когато Титанът е превзет от Vex и заплашва да умре.
Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Можете да видите накратко историята на Saint-14 от “Andy Edition ”.

По време на първото ни пътуване във времето помагаме на Титан срещу непреодолимата сила на падналите. Изглежда, че Сен-14 не е славният боец ​​и унищожител на множество мъртви, за които легендите разказват.

След схватката в миналото, нашият Пазител всъщност му връчва парадоксалната пушка. Така че ние бяхме тези, които дадохме на младия боец ​​неговото оръжие и които го вдъхновихме само чрез нашия безстрашен ангажимент. Точно както го описва двугодишният Lore текст.

Тогава той си постави за задача да помага на Титан на всички в нужда. След това той стана известен с битката на шестте фронта и с главата си срещу предпочитан лидер.

Ето как продължава историята на Saint-14: Както ветераните на Destiny знаят, Saint-14 е герой от миналите дни. С изключение на няколко реликви, най-вече екзотичния му шлем, не е останало много от него в присъствието на нашите пазители.

Но неговият близък приятел Озирис би искал да промени това с наша помощ. Както преди, отново минаваме през коридорите на времето. Този път най-накрая намираме времето, когато Vex Saint-14 открадват светлината и убиват.

Отново заставаме на страната на „най-великия титан, който някога е живял ”. Заедно се грижим за могъщия мъченически дух, предотвратяваме смъртта на Saint-14 и отваряме портал във вечната гора.

Стигнахме точно навреме

Готово: Saint-14 влиза в настоящето в страхотна сцена. След векове отсъствие той също се връща в кулата. По този начин той отново стъпва в последния град. Град, който оцелява само заради това, което е направил.

Можем да очакваме с нетърпение кои приключения ще ни изпрати Озирис и в кои битки ще подкрепим легендарния дистрибутор на орехи.