В Destiny 2 Shadowkeep най-добрите Пазители могат да отглеждат Екзотика

Shadowkeep въвежда нов режим Nightfall. Това скоро ще направи възможно екзотиката да се отглежда целево. Но пътят до там не е толкова лесен.

Как се стига до Екзотика досега? В началото на Destiny 2 екзотичните предмети не бяха наистина редки и почти ги хвърлихте след това. Затова истинското им значение е загубено за много Пазители.

С пускането на Forsaken обаче ситуацията се промени - екзотичните предмети станаха изключително редки. Едва по-късно през 2-ра година стана по-лесно да се напусне Forsaken Exotics, тъй като дилърът Xur продаваше някои от тях.

Сега Bungie иска да преразгледа системата отново и да създаде начин за отглеждане на Exotics.

Как да отглеждаме екзотика в Shadowkeep? Shadowkeep няма да включва само чисто нови дейности и екзотични куестове. Ще има и пряк източник за отглеждане на екзотични предмети. За това обаче играчите трябва да бъдат смели, да се докажат достойни в новия режим на здрач "Пробване от огън " и да го изиграят на ниво трудност Legendary или Master. Разработчиците вече разкриха това в ново видео.

Нов източник за Exotics в Shadowkeep

Ето как работи новият режим Nightfall: Режимът на здрача "Пробване от огън " представлява нов вариант на Nightfall.Тук играчите се срещат с особено трудни противници шампиони и трябва да докажат своята сила. За да бъде в крак с новите опоненти, Bungie представя сезонните артефакти. Те би трябвало да помогнат на играчите с мощност за новите финални игри.

Защото само с плячката можете да достигнете максимум 960 нива на мощност. С артефакта можете да нарушите тази граница и да увеличите силата си неограничено.

Режимът Nightfall идва с общо 4 нива на трудност:

  • Adept - препоръчва се ниво на мощност 750
  • Hero - препоръчва се ниво на мощност 920
  • Легенда - Препоръчва се ниво на мощност 950
  • Master - препоръчва се ниво на мощност 980

Във видеото можете ясно да видите наградите за нивата на трудност Legend и Master. И на двете нива има Exotics като награда за играча. Тези екзоти са отбелязани като често срещани, така че трябва да бъдат доста сигурни, че ще отпаднат от новата дейност. По този начин разработчиците създават директен източник за Exotic, където можете да ги обработвате специално.

По трудността на Legend можете да видите, че други премии като Enhancement Prisms са "Нечести ", тоест необичайни и по-редки. Екзотиката трябва да пада често при тежки дейности.

По-слабите играчи също имат шанс: Видеото не показва дали има екзотична награда за нивото на трудност Adept и Hero. Според коментара на разработчиците обаче също така ще бъде възможно да получите Exotics на лесни нива на трудност. Шансът за това обаче е по-малък, отколкото при по-високите нива на трудност.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Каква е идеята зад нея?? В бъдеще Bungie не само иска да гарантира, че играчите могат да избират по-високи нива на трудност, но и ще ги възнагради за това. Така че, ако подобрите характера си и овладеете трудни дейности, трябва да бъдете възнаградени съответно. Следователно, тези капки Exotics има главно на по-високите нива на трудност в новия режим Nightfall, за които трябва да се изкачите правилно в нивото на мощност.

Между другото, Bungie има планове, които далеч надхвърлят Shadowkeep: