Съдбата 2: Толкова силни са новите, уникални мечове от Сезон 11

Новите мечове "Talon of Temptation " и "Falling Guillotine " от Destiny 2 не трябва да липсват в нито една колекция от оръжия. Ще ви кажем какво прави оръжията толкова силни и уникални.

Тези оръжия карат сърцата да бият по-бързо: Най-популярният вид оръжие в Destiny са

...

Пистолети, без съмнение за това - космическите каубои харесват своите револвери. Но мечовете са отзад. Те бяха изцяло ревизирани през миналия сезон и в момента са един от най-мощните оръжия някога.

В сезон 11 два нови блейда карат сърцата на играчите да бият по-бързо. В тази публикация MeinMMO разглежда двата уникални меча, които внасят глътка свеж въздух в Destiny 2:

 • нокът на изкушението
 • падащата гилотина

Легендарните мечове разчитат на специални атаки, които не са съществували в тази форма в играта и които напомнят на големите, екзотични братя от дебюта. Защото с добре познатия ъперкът, който използват почти всички мечове, трудно можете да привлечете настойници отзад приноса.

Talon of Temptation - Новият хвърлящ лък на Destiny 2

Talon of Temptation донякъде напомня на футуристична коса

Специална атака: Нокътът на изкушението изстрелва дъгов диск по време на тежка атака, който лесно преследва противниците и ги шокира няколко пъти.

Тази маневра причинява около три пъти повече щети от обикновените удари - но също така струва 8 боеприпаса. Единственият друг меч, който може да се използва от разстояние, е Екзотичният черен нокът.

Ето как получавате нокътя на изкушението: Новият меч ви очаква предимно в енграмите на Умбрал. Там е част от четирите пирамидални оръжия, върху които можете да се съсредоточите. От Season Pass ниво 32 можете да посочите още повече плячката.

Внимавайте за тези предимства:

 • Острие: закалено острие
 • Дръжка на меча: майстор на меча
 • Перк 1: Непрестанни хитове
 • Перк 2: Вихрено острие (алтернативно Vorpal Weapon)
Магьосникът току-що извърши далечната атака на Нокът

Ето как играете нокът: Сместа от фиксирани удари с меч, съчетани с хвърлени мълниеносни клетки, е просто забавна. Ако искате да извлечете максимума от нокътя си, трябва да изработите тази комбинация:

 • Земя 5 леки удара - създайте 30% бонус щети
 • Тежка атака

Спамът на специалната атака през цялото време изглежда страхотно, но изяжда невероятно количество боеприпаси. Леките удари ви дават боеприпаси и бонус щети благодарение на предимствата. Тогава високата скорост на зареждане извлича максимума от тежките атаки.

Вие също надхитрявате неприятната механика на тъпченето на повечето шефове. Защото бързите удари на меча "издърпват " настойника ви отново и отново при шефа.

Като допълнение към меча ви препоръчваме новия екзотичен гранатомет за събиране на суша. Така че можете да поставите капани за враговете си или да застреляте босове с тях, да преминете бързо към меча и да ги излеете наистина гадно.

Падаща гилотина - Тъмният пияч на съдбата 2

Масивната гилотина е най-голямото острие на Destiny 2

Специална атака: В случай на тежка атака вие завъртате масивния меч около собствената си ос и удряте всичко в околността. Полученият празен вихър консумира 4 боеприпаса и нанася пет пъти повече щети, отколкото нормална атака.

Как да получите падаща гилотина: Мечът ви очаква в Season Pass на ранг 30. Той е в „безплатната релса“, така че може да бъде получен и от неплащащи попечители.

От ранг 45, първокласните потребители също могат да намерят меча в специално фокусирани Umbral енграми. Там се появява заедно с новата пулсова пушка "Cold Denial ". Сега можете също да отидете на лов за вашия Godroll - но забележете грешка във фокуса.

Внимавайте за тези предимства:

 • Острие: закалено острие
 • Дръжка на меча: майстор на меча
 • Перк 1: Непрестанни хитове
 • Перк 2: Вихрено острие

Дори Глад, най-великият лентист на Destiny някога, се връща за новите мечове - но той искаше да си вземе почивка:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter Gladd дърпа Godroll и видимо се радва от това

Как се свири на гилотина: За разлика от нокътя на изкушението, който искате с Dark Drinker 2.0 в средата на вражеската орда. Ако започнете вашето смъртоносно завъртане, изтънявате армията за секунди или удряте няколко пъти силни противници за огромни щети.

Отново е препоръчително да натрупате бонус щетите си първо с леки удари и след това да започнете опустошителния вихър. Поради ниските разходи можете почти напълно да рефинансирате тежката атака - ефективността тук е далеч по-добра, отколкото при нокът.

Трябва обаче да сте сигурни, че в идеалния случай ще започнете вашата специална атака само когато е напълно заредена, така че добавете две леки атаки към вашите комбинации. Гилотината е най-удареният меч в сегашната пясъчник и следователно едно от най-добрите силови оръжия от всички.

Най-добрият начин да сдвоите тъмния пияч с тайната екзо-звезда от сезон 11: Dreifaltigkeitsghoul. Така че имате под ръка оръжие с далекобой, което осигурява отличен контрол на добавките и допълва меча.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter Гилотината също се включва правилно в топилката

Какво мислите за двете остриета, които носят глътка свеж въздух, много забавления и големи щети на Destiny 2? Кой е вашият фаворит - нокът на изкушението или падащата гилотина?

Ако чистата сила на новите мечове не ви е достатъчна, можете да ги превърнете в истински чудовища със специални модове. Можете да намерите повече за това тук: Destiny 2: С тази компилация за всеки клас ще разтърсите новото събитие за контакт

Източник (и): GameRant, Ehroar в YouTube