Съдбата 2: Защо новото подземие може да бъде моят личен акцент в Shadowkeep

В Съдбата 2 новото подземие започва следващата седмица. Защо съм толкова развълнуван е свързано с любимото ми PvE изживяване в "счупения трон " и големите надежди.

Много неща в Destiny: От старта на Shadowkeep, играчите се забавляваха със свежо PvE и PvP съдържание през цялото време. И с предстоящото нулиране на 29 октомври, Пазителите отново ще трябва да направят много:

  • Фестивалът на изгубените ви кани да празнувате с ужасяваща атмосфера на Хелоуин и тематични плячки.
  • Bungie иска да надгражда Halo времената с PvP на Destiny.
  • Нов екзо-оръжеен куест тръгва на живо за собствениците на Shadowkeep.
  • Ново подземие отваря своите порти на кошера на Луната.

Все още безименното подземие би трябвало да ни води все по-дълбоко в бездната под заплашителната крепост. Особено се радвам на това спускане, дори ако все още не знаем много за предстоящата дейност. Причината за това е "Счупен трон ".

Крепостта Сянка - напомня ми на Мордор в червено

Какво е Счупеният трон? Зад звучното име "Счупеният трон " (англ. Shattered Throne) се крие първото подземие в историята на Съдбата. В Destiny 2 подземията са като мини-рейдове за до трима играчи. Както при големите 6 настойнически дейности, пъзелите трябва да бъдат решавани, преодолявани пасажи за прескачане и трудни босове победени.

Мрачното подземие се намира във възходящото ниво на цар Мара Сов и има почти неописуемо ужасяващо красива атмосфера.

Архитектурата умело съчетава приказката с кошмара. Има огромни паметници и подобни на църкви сгради, които сякаш бавно потъват в тъмнината. Всичко изглежда унищожено, почти деконструирано. Независимо от това, лесно можете да видите великолепието, което някога е царувало тук.

Страшно и красиво едновременно

Придружени от живописния фон, Пазителите трябва да се борят през лабиринти и да намерят пътя си към върха на загадъчната цитадела. В крайна сметка вещицата Дул Инкару чака играчите.

Тълпата магьосница е отговорна за проклятието, което тежи върху „сънуващия град“. Благодарение на нея, крайната игра на Forsaken преминава през прокълнат цикъл отново и отново. Изявеният чичо на вещицата трябва да е познат на повечето играчи на Destiny: Oryx, King of the Taken.

Бих искал накратко да ви обясня защо ловът за тълпата от жени ме вдъхновява отново и отново и какво прави подземието толкова игриво за мен.

Дул Инкару - подобно на много шефове на бандата, има усукване на езика като име

Моите лични приключения и акценти

Атмосферата: Наистина ми е приятно да влизам в набезите на Destiny. От една страна това се дължи на предизвикателството, но и на най-мощната плячка. Помислете само за прочутите експедиции като "хиляда гласа". Друг важен фактор е моят рейд отряд. Нашите малки войски са изправени пред тъмнината от години.

"Счупеният трон" е в подобен щанд. Този път обаче мога дори да се учудя на невероятно добрия арт дизайн на спокойствие. Ако сме честни, парти чатовете винаги са заети. Едва ли можете да обърнете внимание на обикновено красивата обстановка.

Комбинацията от обстановка, светлинни ефекти и дизайн са личен акцент за мен. Веднага щом влезете в мястото, от мрака се появява кула, извисяваща се над всичко. Веднага става ясно: това е целта.

Накрая пристигнали на върха, тълпата вещици очаква обещаващо в другия край на стаята. Борбата не започва веднага, но обърнатата магьосница гледа от един вид балкон в празнотата на мрака. Винаги ми напомня за класически филмов злодей.

Почти можете да намалите атмосферата

Трудността - взискателна, но справедлива: Друг акцент за мен е предизвикателството. С две силни битки с шефове и креативни междинни пасажи, подземието предлага точно подходящата възможност да разведете трудоемко оптимизираното си оборудване на разходка.

Счупеният трон по-специално възнаграждава стражите, предизвикващи смъртта. Ако успеете да завладеете подземието напълно сами, има уникална емблема, с която да се покажете. Тъй като бях толкова развълнуван от дейността, на практика трябваше да се справя със самостоятелното бягане.

Какво се скарах! Понякога капан ме хвърляше в бездната, понякога вражеските маси ме завладяваха, а друг път рицарските ордени ме убиваха само с един изстрел. Но с достатъчно практика и търпение в крайна сметка всички опасности могат да бъдат преодолени.

Най-голямото напрежение дойде по време на първата битка на шефа. Разгневеният огър трябва да бъде оставен в огромно подземие. Това обаче е имунизирано, докато не получите баф от четирима вещици. И обсебеният огън от всички страни едновременно - чисто предизвикателство и тръпка.

Гадни капани също очакват пазителите в новото подземие

Повече за първото подземие: Мога само да препоръчам Счупения трон на всички. Независимо дали сте в екип или самостоятелно, направете преживяването за себе си. От Shadowkeep това е напълно безпроблемно от орбитата.

Ако искате да научите повече за първото подземие, трябва да гледате видеото по-долу, където Бунги публикува поток, изследващ Счупения трон. Зрителят получава интересни вътрешни знания и основна информация от разработчиците и художниците.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitch, което допълва статията.

Показване на Twitch съдържание Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Преглед на връзката към съдържанието на Twitch Shattered Throne Ride Along - понеделник 4/29 в 14:30 от Bungie на www.twitch.tv

Надежди за новото подземие Shadowkeep: Бунги знае колко добре е слязло първото подземие. В допълнение към пищните подземни мисии Whisper and Zero Hour, Broken Throne е една от любимите PvE дейности - не само моята, но и общността на Destiny.

Големите очаквания трябва да бъдат изпълнени. По-уверен съм, че приключенията ни в подземията на крепостта Сянка могат да се видят, когато Бунги дори се доближи до качеството, подобно на Счупения трон. И видяното досега определено те кара да искаш още - поне за мен.

Защото в допълнение към някои информационни закуски и снимки, които, наред с други неща, впечатляващо организираха изгарящ рицар от групата, атмосферата изглежда просто страхотна. Ще има и награди за дръзки настойници, които се изправят сами пред ужаса.

Този път изглежда, че архитектурата не е произлязла от кошмарен филм на Тим Бъртън. Фантастичните произведения като „Властелинът на пръстените“ са по-скоро шаблон. Здрави шипове, готически форми и потискащи коридори напомнят на крепости Мордор като Барад Дур (името дори идеално се вписва във вселената на Съдбата).

Като големия брат на Крота - Много впечатляващо

Това също ви кара да искате повече: Този път на борда е специфичен плячка. Известно е, че уникалните оръжия очакват Пазителите в новото подземие. Тематично оръжията с шиповете и ръбовете си приличат на тълпата врагове. Такъв отделен, тематичен плячка все още липсваше в Счупения трон. Така че съм още по-щастлив, когато следващия вторник за пръв път ще отидем в неизследваните дълбини под крепостта Шар на Луната.

Източник: Ginsor чрез Twitter

Вълнувате ли се също толкова, колкото и аз, за ​​новото подземие за тълпи? Кое е едно от личните ви акценти в съдбата? И какво мислите за Счупения трон? Искате ли още такива дейности?