Съдбата 2: Кой Супер е най-силният в сезон 13?

В Destiny 2 титаните, ловците и магьосниците се състезават кой ще причини най-много щети. Ще ви покажем кой Супер в комбинация с кой Екзотик има предимство в Сезон 13.

В Destiny 2, Сезон 13, Сезонът на избраните, се провежда от 9 февруари. И играчите все още се чудят: кой супер причинява най-големи щети?

 • Добре известната структура на властта се е изместила поради новата екзотика или все още е така, че старата Goldie в комбинация с нощния ястреб се справя най-трудно?
 • Трябва ли да избера Raid Nova Bomb или Chaos Tension?
 • И може ли титаните най-накрая да се справят?

Разглеждаме кои супер титани, ловци и магьосници са най-силно ударени в сезон 13. Сравняваме най-силната версия на всеки Super, т.е.оборудвана със съответстващата екзотика. В края ще получите практическа обзорна таблица за сравнение.

Титан с гръмотевица

Това супер е най-силното: Титаните нанасят по-голямата част от щетите за много кратко време с нападателя. Изберете дървото на средната дъга "Код на ракетата " с Donnerkrachen-Super.

Новата екзотична броня на нагръдника на падащата звезда е падащата звезда от сезон 13 и практически съживи класа. Екзотиката увеличава значително щетите от удара и вторичния шок и ви дава надслон след полета.

Титаните просто са самата ударна ракета

Ето колко голяма е щетата:

 • Щети с Exotic: 451 600
 • Щети без екзотика: 225 800
 • Можете да увеличите щетите на Arc Super с 30% с Artifact Mod "Мимолетна трансмисия ". За да направите това, трябва да сте в червената зона по време на активирането (можете също да се застреляте пред краката си с гранатомет)
 • Вие или вашият екип можете да дебютирате противника - така врагът понася до 30% повече щети.

Предимства и недостатъци: Щетите се нанасят за кратко време, но трябва да си позволите да ударите врага като ракета. Оцеляването ви трябва да бъде осигурено от предпазния екран - ако изобщо нещо остане след мащабния удар, което би било опасно.

Ловец със Златен пистолет

Това супер е най-силното: Като ловец изберете Gunslinger за бързо натискане на много щети. С долното слънчево дърво "Пътят на снайпериста " вашето Златно оръдие може да причини прецизни щети.

Ловците винаги имат в инвентара си екзотичната каска Heavenly Night Hawk с основателна причина. Това означава, че Golden Cannon има само един изстрел, но е наистина мощен. Ако извадите такъв противник, Супер зарежда с трети и враговете експлодират.

Златното оръдие възнаграждава доброто насочване с големи щети

Ето колко голяма е щетата:

 • Щети с Exotic: 276 900.
 • Щети без екзотика: 3 изстрела с около 50,00 щети всеки.
 • Ако постигнете някои прецизни убийства, преди да активирате супер, можете да увеличите щетите с 30%.
 • Вие или вашият екип можете да дебютирате противника - така врагът понася до 30% повече щети.

Предимства и недостатъци: При Златното оръдие и Небесния нощен ястреб големите щети настъпват веднага и от безопасно разстояние. Но за това трябва да се прицелите много добре, ако не уцелите критик или дори го пропуснете, супер се губи.

Важното е, че няколко боса имат необичайно висок множител на критичен удар. Това включва, например, Кали в рейда Last Wish. Тук златното оръдие е най-мощният супер.

Уорлок с хаос напрежение

Това супер е най-силното: Warlocks трябва да изберат Storm Summoner за големи щети на шефа. Със средното дърво на дъгата "Attunement of Control " супер напрежението в хаоса е достъпно за вас.

Теоретично можете да постигнете подобни стойности на щетите с Twilight Blade, но трябва да използвате някои трикове: Нова екзотика внезапно превръща стария супер в най-горния слой

Екзотичните ботуши Geomag стабилизатори запълват хаоса, като спринтират изключително бързо (от 80% заряд) и значително удължават времето, прекарано в Супер, стига да удряте опонентите. Тъй като можете да спрете супер рано и да си върнете енергията, се създава смъртоносен цикъл.

С напрежението в хаоса, Warlocks отиват за Dragon Ball

Ето колко високи са щетите:

 • Щети с Exotic: 444 000 щети - 8 880 на дъгови отметки.
 • Щети без екзотика: Щетите на кърлеж са идентични, но продължителността не е дори наполовина по-дълга, което означава значително по-малко общи щети.
 • Можете да увеличите щетите от Arc Super с Artifact Mod "Fleeting Transmission " с 30%. За да направите това, трябва да сте в червената зона по време на активирането (можете също да се застреляте пред краката си с гранатомет).
 • Вие или вашият екип можете да дебютирате противника - така врагът понася до 30% повече щети.

Предимства и недостатъци: Напрежението на хаоса с Exotic отнема най-много време от 3-те супер, за да нанесе високите щети. Но обхватът е много голям и не е нужно да се прицелвате прецизно, защото ако отметката се обърка, бързо ще я компенсирате с около 50 отделни попадения. Благодарение на механизма за прекъсване и зареждане, този супер е достъпен много бързо.

Ами бомбата на нова?? И двата варианта на Nova Bomb нанасят приблизително еднакъв размер на щетите като цяло. Щетите обаче са само малко повече от половината от това, което хаосът прави. Освен това няма специална екзотика, която да увеличи щетите на Void Runner Super.

3-те най-силни Супер във всеки клас в сравнение с Екзотика в Сезон 13

Супер + екзотичнототални щети
Гръмотевична катастрофа + броня на падащата звезда451 600
Златно оръдие + Небесен нощен ястреб276 900
Напрежение на хаоса + стабилизатори на Geomag444 000

Също интересно:

 • С този трик можете по-лесно да стигнете до новата, силна Екзотика
 • Destiny 2 Talks About the Future: 9 ключови промени за 2021 г.
 • Край на прекратяването на огъня - Destiny 2 най-накрая убива най-голямата си критика

Заключение: Настоящият шум за Титан и неговия Супермен Супер е оправдан по отношение на цифрите. Няма нито един най-силен супер за всяка ситуация, тъй като неутралната игра или съставът на отбора също играят важна роля.

Помислете също така, че вие ​​или вашият екип също можете да дебютирате противниците - например с умения или екзотика, като оръдието на трактора или божествеността. По този начин врагът претърпява до максимум 30% повече щети.

Разчитали ли сте на резултатите и сега преразглеждате избора на своя Супер? Или й кажете, че чистите данни за щетите не говорят нищо в началото?

Ако искате да знаете коя екзотична ракетна установка носи вашите панталони, ще я намерите тук: Destiny 2: Ракетните ракети са отново - коя от 5-те екзотика е най-добра?

Източник (и): Ehroar в YouTube, Pyro Gaming в YouTube