Съдбата: Мара Сов - Кралицата мъртва ли е или все още е жива?

В „Съдбата“ Мара Сов е Царицата на пробудените. Още ли е жива?

Опасност: Със заглавието е обяснително, но текстът може да съдържа спойлери, във всеки случай върху историята дотогава, а също така има индикации за най-малкото планирано развитие около кралицата. Няма обаче гаранция, че наистина ще се получи така.

Мара Сов очевидно е загинала в зрелищна сцена в началото на "The Taken King ", когато корабът, с който тя се дърпаше срещу Oryx, беше разрушен от енергийна вълна.

//youtu.be/6WvG92lIE14

В холивудските филми и сериали обаче се прилага следното: Докато не виждате труп, той също не е мъртъв.Поради това феновете озадачават: Жива ли е още Мара Сов? Или някой от най-вълнуващите герои във Вселената на Съдбата вече е благословил времето?

Миналата седмица имаше излъчване на живо от Bungie. Там гостува Кирстен Потър, актрисата от Мара Сов.

Мара Сов не се навежда към никого!

В разговор с нея стана ясно, че кралицата все още ще играе важна роля в историята на Съдбата и трябва да премине през по-дълго развитие. Така че първоначално те искаха Потър да играе „твърда пиратска булка“ с оръжия, физически и бойно. Самият Потър описва това като "нахален ", като нахален или нахален. Потър се чувстваше комфортно в ролята.

По време на ранна репетиция тежко бременната актриса изключи колегата си с мощно изтласкване на корема и след това го натисна върху бебето. Плодът би се потрепвал.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Между другото, Потър смята, че записите и тежките физически натоварвания могат да предизвикат контракции. Но тя се успокои, в края на краищата съпругът ви работи като спешен лекар в района. Ако бяхте започнали труда, щяхте да наберете 911 - и тогава татко щеше да е там за раждането, шеговито казва актрисата.

Между другото, любимият цитат на Потър от кралицата е: „Мара Сов се кланя на никого - Мара Сов не се кланя на никого“.

Все още има страхотни планове за кралицата

След дълга пауза (вероятно когато историята беше разстроена) тя беше помолена да се върне в Bungie и й каза, че има промени в плановете.

Мара Сов вече трябва да бъде по-мека, по-женствена, по-уязвима, отстранена по някакъв начин в новата версия. Тогава Потър каза, че това не й харесва и предложи на хората на Бунги имената на актриси, които са по-подходящи за „мека женска роля“ от нея. След тази среща тя вече се беше страхувала: „Е, клас. Сега съм се измъкнал от най-готината работа в кариерата си. "

Тогава в Bungie й казаха плана за нейния характер. Това е пътуване. Така че тя трябва да започне по-женствена и мека, а след това в крайна сметка да се превърне в коравата пиратска кралица, която сте имали предвид в началото.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

В потока водещият на историята по-късно каза, че това са планове, които се разкриват тук, които може да се отнасят до Destiny през 2020 г..

Но не искате това да се разбира като потвърждение, че Мара Сов е все още жива. След прекъсване на клипа водещият на историята изглеждаше по следния начин: Или тя просто е мъртва сега? Или не? кой знае?

Но ако сте видели потока, получавате впечатление: Историята на Мара Сов, кралицата на рифа, далеч не е приключила в Destiny. Това беше началото.