Diablo 2: Възкресен като ремастър - Всичко, което трябва да знаете за изданието

Blizzard официално представи ремастера на Diablo 2, "Възкресен ", на BlizzCon2021. Датата на пускане остава отворена, но вече можете да видите играта и да се регистрирате за алфа.

Кога е освобождаването? За съжаление Blizzard не разкри точната дата на пускане на Diablo 2 Resurrected на BlizzCon 2021. Ясно е само, че той трябва да бъде публикуван "по-късно тази година". Така че определено преди Diablo 4, който няма да излезе през 2021 година.

Актуализация от 2 март: Разширихме статията за вас с допълнителна информация за участие в Alpha. Blizzard обяви, че ще се проведат поне 2 фази на тестване. Добавихме системните изисквания за вас.

За кои платформи се появява?

 • Настолен компютър
 • PS4, PS5
 • Xbox One, Xbox Series X / S
 • Nintendo Switch

Какво има в ремастера? Diablo 2 Resurrected е за оригиналния Diablo II и разширяващия се Lord of Destruction, който ще бъде ремастериран.

Blizzard иска да вземе ветерани, които искат отново да играят класиката на ролевите игри в "красива " с нова графика. Играчите, които никога не са играли Diablo 2 и са били противни заради графиката, получават шанса да се насладят на страховитата сюжетна линия с модерна графика с ремастера.

Разлика между римейк и ремастер
При предишни течове за Diablo 2 се говореше за римейк. Но Diablo II: Resurrected е ремастер. Технически погледнато, ремастер се основава на основната структура на оригиналната игра. Той е оптически подобрен и предлага няколко допълнителни удобни функции.
Римейкът, от друга страна, би бил напълно нова версия на оригиналното заглавие.

Промени в ремастера на Diablo 2 - какво ново?

Ето какво казва Blizzard: Докато Diablo 2 се основаваше на 2D спрайтове, Resurrected продължава с физически базиран 3D рендиране. Присъедини се:

 • Динамично осветление
 • Преработени анимации
 • Преработени магически ефекти
 • Поддържат се резолюции до 4K
 • Всички кинематици (общо 27 минути) бяха записани от нулата
 • Звуците и саундтракът са преработени, за да поддържат Dolby 7.1 съраунд звук
Поглед към интерфейса на Diablo 2: Възкресен

Какво има в него? В Diablo II Resurrected играете действия от 1 до 4 от оригиналната част, както и акт 5 от Lord of Destruction.

Това подобрява: Blizzard запазва изцяло основните елементи като геймплей и системи. Освен това има няколко подобрения в качеството на живот, които играчите поискаха. Наред с други неща, това са:

 • Споделена плячка, така че вие ​​и всички герои да имате достъп до нея
 • Лесно сравнение на артикулите: Можете бързо да видите колко добър е елемент в сравнение със създаденото
 • Автоматично събиране на злато: Както вече знаем от Diablo 3, вашият герой сам събира златото от земята, без да се налага да щраквате допълнително
 • Подобрено съвпадение: Можете бързо да се присъедините към приятели в списъка с приятели

Ако обаче предпочитате старото усещане на играта, можете също да деактивирате функции като автоматично събиране на злато. Ремастерът обаче не предлага ново съдържание като глави.

Сравнително изображение между Diablo 2 и ремастерираната версия

Какви класове има? Можете да избирате между седем персонализируеми символа.

 • Amazon
 • Варварин
 • Некромант
 • паладин
 • съветник
 • Наемен убиец
 • и друид

Можете да персонализирате всички с умения и изграждане на таланти. Изработването, гнездата, комплектоването на комплекти, отглеждането на уникални оръжия и доспехи и думи от руни са част от него.

Почукайте си през нивата с Паладин или 6 други класа

Кооперативен геймплей: Можете да играете самостоятелно или в кооперация с до 8 играчи.

Мултиплейър: В мултиплейър има опции за вас в PvP. Но ако не ви се иска, можете да играете Diablo 2: Resurrected офлайн.

Кръстосана прогресия: Можете да пуснете ремастера на Diablo 2 на компютър, Xbox Series X и S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 и Nintendo Switch. Има и кръстосана прогресия. Така че запазвате вашите герои и запазени игри, когато превключвате между платформите в средата. Това изисква връзка към вашия акаунт в Battle.net в съответната платформа. И всяка платформа се нуждае от лиценза за Diablo 2 Resurrected.

За разлика от Diablo 3, версиите за компютър и конзола не се различават тук. Получавате абсолютно еднакво съдържание, менюта и балансиращи промени навсякъде. С Switch трябва да се справите без 4K резолюция поради конструкцията.

Не можете да вземете със себе си стари запазени игри от оригиналния Diablo 2 в новата игра.

Ами кросплей? Функцията за кръстосана игра все още не е потвърдена.

Не харесвате Andariel в новата графика? Просто превключете на "oldschool " с едно натискане на бутон

Трябва ли да използвате новата графика? Не. Ако искате да се потопите в носталгия, можете да превключвате между старата и модерната графика по всяко време с просто натискане на бутон.

Кой разработва това? Преди няколко седмици теч обяви обновената версия на Diablo 2. Той каза, че екипът на Vicarious Visions сега разработва играта.

Те са известни със своите ревизии през последните години, като римейка на Pro Skater на Тони Хоук или трилогията "Crash Bandicoot ". И двете са страхотни заглавия, римейкът на които е приет с ентусиазъм.

Blizzard потвърди, че Възкресената версия на Diablo 2 ще бъде разработена съвместно от Blizzard Entertainment и Vicarious Visions.

Още през 2017 г. изтече информация, че Blizzard работи по нова версия на Diablo 2.

Ще включим трейлъра за Diablo II: Възкресен тук:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Diablo 2 Възкресен геймплей

Получихте ли вече вкус към него и искате да видите повече за това как старият Diablo се появява в модерния си облик?

Няма проблем. Blizzard публикува b-roll видео, показващо 6 минути геймплей от Diablo 2: Resurrected. В него можете да видите битки, а също и новата функция за комфорт при сравняване на предмети.

Тествайте Diablo 2 Remaster като Alpha - Ето как се регистрирате

Можеш да го направиш: Ако не искате да чакате пускането на Diablo II Resurrected, можете да се регистрирате за техническа алфа на вашия компютър. Това все още не е завършената игра, а един вид тестова версия.

Можете да се регистрирате за възможността да участвате в техническата алфа на www.Diablo2.com. Кога стартира техническата алфа, все още е неизвестно. Известният "скоро " разкрива, че трябва да започне "скоро ".

Актуализация: В интервю Blizzard обяви, че ще има две фази за тестване на Diablo 2. Един за един играч и един за почивка на стрес за мултиплейър.

Diablo 2 Възкресени системни изисквания

По-долу ви показваме изискванията на Diablo 2: Resurrected, които Blizzard заявява на официалния уебсайт на играта.

Минимално: Според Blizzard трябва да имате този хардуер поне във или на вашия компютър.

операционна системаWindows 10
процесорIntel Core i3-3250 или AMD FX-4350
GPUNvidia GTX 660 или AMD Radeon HD 7850
R.A.M.8 GB
Място за съхранение30 GB
интернетШироколентова връзка

Препоръчва се: Ако искате да извлечете малко повече от играта, може да бъдете добре посъветвани с по-добър хардуер. Според Blizzard това са препоръчителните изисквания.

операционна системаWindows 10
процесорIntel® Core i5-9600k или AMD Ryzen 5 2600
GPUNvidia GTX 1060 или AMD Radeon RX 5500 XT
R.A.M.16 гигабайта
Място за съхранение30 GB
интернетШироколентова връзка

Купете Diablo 2 Resurrected - В комплект с Diablo 3

Как става на Battle.Net? Diablo 2 Resurrected и "старият" Diablo 2 се обработват като две различни игри в Battle.Net.

Ако искате да закупите играта предварително сега, трябва да платите 39,99 евро за нея. (чрез Battle.Net.Shop)

Предварителна поръчка на пакет с Diablo 3: Ако искате, можете да поръчате предварително "Diablo Prime Evil Collection" на вашия компютър. Това съдържа:

 • Diablo II: Възкресен
 • Diablo III
 • Колекцията Reaper of Souls за Diablo III
 • Възходът на пакета за некромантите
 • и изключителни козметични артикули

Цената за тази версия е 59,99 евро. (чрез Battle.Net.Shop). Ако вече имате части от пакета, тази цена ще бъде по-евтина (благодарение на четеца MeinMMO JarzuulTV).

Как ти харесва това? Смятате ли, че е добре, че Blizzard води този ремастър в Diablo 2 или не сте в настроение за старата история в модерна облика? Гласувайте в нашето проучване тук на MeinMMO дали искате да купите Diablo 2: Resurrected или не.

Моля, напишете ни в коментарите тук какво очаквате с нетърпение в играта или защо ремастера изобщо не ви удря.