Diablo 3: Пътят на таласъмите за сезон 20 - Потърсете тези места

Играч на Diablo сподели своя маршрут на фермата за гоблини за сезон 20 в Diablo 3. Това е добре прието от играчите. Ще ви покажем местата, където трябва да търсите.

За какво става дума? Играчът на Diablo "Prostowned " споделя маршрута на фермата си с общността, която използва за лов на таласъмите в различни подземия. Ако използвате маршрута, там няма да намерите определен тип таласъми, а всички възможни.

Ето защо наистина си заслужава: В остатъка от сезон 20 в Diablo 3 е активен любител на гоблини. Ако сега отидете на лов за малките носители на съкровища, това е два пъти по-полезно за вас.

Ферми за таласъми в сезон 20 - Петната и маршрутът

Съвети за започване: Преди да започнете този фермерски маршрут, уверете се, че звукът ви е активиран и зададен достатъчно силно. За да можете да чуете таласъмите, когато са наоколо. Това ви спестява много време за търсене.

Също така изпразнете инвентара си и освободете място за кръпки, за да можете да събирате нещата, без да губите време.

За земеделие трябва да използвате изграждане на скорост. Подобно на многократното изграждане на ловеца на демони или вихрушкия варварин. Можете да намерите тези компилации в нашия списък от нива за сезон 20 на Diablo 3.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Тук можете да видите как работи маршрутът до отглеждане на гоблини в Diablo 3

Играчът препоръчва този маршрут:

 1. Южни планини
 2. Северни планини
 3. Коридорът на Леорик
 4. Кралските крипти
 5. Западен канал 1 и 2
 6. Източен канал 1 и 2
 7. Канализацията на Калдеум
 8. Сърцевина на арреата
 9. Кула на проклетите 1 и 2
 10. Кула на проклетите 1 и 2
 11. Пещери от ледопад 1 и 2
 12. Крепост на лудостта 1 и 2

Акт I.

Южни планини: От пристанищната точка прекосете моста на север и потърсете пещерата на лунния клан. Търсете това напълно и на двете нива.

нсеверни планини: Телепортирайте се в Северната планина и претърсете цялото ниво. Това включва зоната "долна " около точката на пристанището, а също и "горната " зона, до която можете да стигнете по стълбите.

Коридор на Леорик: Телепортирайте се до “Катедралата - Ниво 2 ” и намерете пътя до подземието, разположено над “Коридор Леорикс ”. Това е само малка област - търсете всичко.

Кралските крипти: Изчистете това подземие напълно до входа на Скелет Кинг.

Тук слизаме в пещерата на лунния клан

Акт II

Древен воден път: Телепортирайте се до водния път и търсете от там

 • Западният канал ниво 1 и 2
 • Източният канал ниво 1 и 2

Канализацията на Caldeum: Телепортирайте се до град Калдеум и използвайте входа на подземието, който е точно пред вас. Кацате в канализацията на Калдеум - претърсете ги напълно.

Акт III

Сърцевината на Arreat: Тази област се състои само от едно ниво. Претърсете ги чак до входа на сърцето на греха.

Кулата на проклетите: Телепортирайте се в това подземие и изчистете ниво 1 и ниво 2 там.

Кула на прокълнатите: Точно както в Кулата на проклетите, ще потърсите ниво 1 и ниво 2 за таласъми.

Пещерите с ледопад: Телепортирайте се до моста на Корсик и оттам навлезете в полетата за клане. Потърсете тук входа на пещерите Ледопад. Търсите ги на ниво 1 и ниво 2.

Ето как изглежда входът към ледените пещери.

Действие V

Крепост на лудостта: Търсете нива 1 и 2 тук напълно за таласъми. Играчите казват, че ако намерите гоблин на едно от нивата, гарантирано ще намерите второ.

Още места за търсене

Разгледайте и тук, ако търсите малко разнообразие по маршрута:

 • Зали на агония Ниво 1, 2 и 3
 • Gardens of Hope Ниво 1, 2 и 3
 • Виещо плато
 • Плачеща горичка

Когато приключите, можете да заредите нова игра и да започнете отначало.

Ако отглеждането на таласъмите стане твърде монотонно за вас, бързо изпълнете тези 2 предизвикателства, за да осигурите страхотния домашен любимец на прилеп от сезон 20.

Източник (и): reddit