Diablo 4 показва нов клас: Измамник с 3 специализации

The Slayer (Rogue) като клас за Diablo 4 е въведен от Blizzard. По време на BlizzCon 2021 бяха въведени новият характер и първите погледи на атаките и способностите.

Какво може да направи измамникът в Diablo 4? The Slayer (Rogue на английски) е четвъртият герой, който Blizzard представи за новия Diablo 4. Те се играят с основната стойност на умението. Ветераните от франчайза Diablo вече познават измамника от Diablo 1. Но тук те разчитат на промени, които също трябва да се харесат на феновете на убийци и ловци на демони.

 • Убиецът е бърз и мобилен
 • Играете в битка от близки и далечни разстояния
 • Отровите играят важна роля за вредата
 • Няма заключване на пола - можете да създадете ловци

Убиец в Diablo 4: Цялата информация за уменията

Ето как играе убиецът: Blizzard даде общ преглед на свойствата и няколко способности на новия клас Diablo 4. Като цяло всички класове трябва да останат по същество, както вече са известни от франчайза. Но стиловете на играта са частично ревизирани и модернизирани.

Ловката е представена като клас "бърз, мобилен и смъртоносен". Тя трябва да внесе несравнима гъвкавост в битките. Това работи в близки и далечни битки. Боденето, стрелбата и улавянето на противници в капани са сред употребите в битката.

За още повече сила ловците разчитат на отрови, магия в сянка и специални техники, обяснява Blizzard.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Какво оръжие носят ловците? При сегашното ниво на развитие ловците носят лък, арбалет, ками или мечове. Можете да оборудвате 2 меле оръжия и едно оръжие с дистанционно управление едновременно, за да използвате хибридни стилове на игра. Носенето на още две ръкопашни оръжия към оръжието с далечна дистанция е силно за оборудване на още два легендарни предмета.

Поглед към инвентара на убиеца в Diablo 4

Ето какво прави ловджията специална: Играчите на Hunter могат да избират измежду три специализации, които могат да бъдат променяни отново и отново. Превключването е свързано с разходи. Колко високи са тези разходи, все още не е ясно и ще бъде определено. Специализациите се отключват чрез куестове.

Трите специализации са:

 • Комбинирани точки - Даване на друг ресурс. Нормалният ресурс вече се пълни бързо. Знаете този стил на игра с комбинирани точки от убиеца от D2 или от WoW или HotS. Тук влиза в действие добре познатата система: натрупвате точките със строители и изразходвате точките с донори. Колкото повече комбинирани точки натрупвате, толкова по-мощни стават потребителите. Този стил на игра с комбинирани точки съществува и при битки на далечни разстояния.
 • Експлоатирайте слабостта - тук вашите рефлекси са предизвикани. В битката с опонентите ще намерите слаби точки, които стават видими. Ако можете бързо да преминете към тях, ще нанесете много повече щети на противниците. Вярно с мотото "Високо умение, висока награда ". Ако пропуснете много, трябва да изберете друга специализация.
 • Shadow Roam - играе почти като стелт. Изчезвате в "Shadow Roam ". Няколко противници могат да влязат в този роуминг, но само няколко. Това е полезно за преместване в или преди битката.

С възможността "Вдъхнете оръжие " можете да подсилите оръжията си. Изберете "Frost " за повече CC, "Poison " за допълнителни DoT щети или "Shadow " за повече щети на площ.

Тези умения са известни: Чрез въвеждането на ловеца вече знаем следните атаки:

 • Леден бараж (замръзване)
 • Силна стрела (подарък)
 • Врани крака
 • Дъжд от стрели (сянка)
Дъждът от стрели на убиеца в Diablo 4

На какви атрибути разчитат ловците? Досега е известно, че интелигентната стойност благоприятства критичните попадения на ловец. Понастоящем това все още се тества и все още не е заложено за пускането.

За кого е създаден убиецът?? Ако вече сте обичали ловеца в Diablo 1, можете да подхранвате чувствата си на носталгия в най-новата част на франчайза. Но според Blizzard ловецът на демони и играчите на убийци също трябва да разпознаят някои трикове.

Убиецът в Диабло 4 с атаката на Ледения бараж

Какво знаем за Diablo 4?

Кога е освобождаването? Датата на излизане на Diablo 4 все още не е обявена. Това, което знаем със сигурност обаче, е, че Diablo 4 няма да излезе през 2021 година. Blizzard обяви това.

Какви класове има за изданието? Беше обявено, че трябва да има пет класа, които можете да играете веднага с пускането на Diablo 4. Досега са представени друид, варварин и магьосницата. Ловката е нова.

Четирите известни досега класове от Diablo 4 около лагерния огън

Това, което вече знаем за атаките на друиди, варвари и магьосницата в Diablo 4.

Как работят предметите? Фокусът на Diablo винаги е бил отглеждането на специални предмети. Легендарните съоръжения са променени в Diablo IV.

Те вече няма да имат статични афикси, а случайни. "Уникални ", уникалните елементи, също се връщат. Те имат 4 легендарни афикса и се казва, че са най-силните и редки елементи в Diablo 4. Разберете как Diablo 4 променя легендарните елементи тук.

Ето какво носят компилациите: Обектите трябва да поддържат вашия стил на игра, но не и да го дефинират. Трябва да има много свобода за играчите с изграждането. Системата от умения в Diablo 4 трябва да позволява сложни компилации. За това се връщат дърветата на уменията, в които можете да разпределяте точки. Можете активно да използвате умения или да ги поставите в слота за омагьосване, като по този начин способността се използва по различен начин.

Повече за Diablo 4

 • Diablo 4 успокоява феновете си: Не се притеснявайте, ние не сме MMO - но

  ...

 • Diablo 4 най-накрая успява да внесе модерни контроли
 • Защо трябва да правите без дъгови понита в Diablo 4

Как ви харесва идеята за убиеца в Diablo 4? Това клас ли сте чакали или искате друг герой??

Гласувайте тук в нашето проучване на MeinMMO:

Въпросът кой ще бъде в пети клас остава отворен. Анализирахме за вас защо Паладин и Amazon биха били вълнуващи за Diablo 4.