3-те най-добри стратегии в CoD Warzone за безопасно влизане в крайната игра

Много пътища водят до победа в Call of Duty: Warzone и дори повече до крайната игра. Тук на MeinMMO ви показваме 3-те най-добри стратегии за безопасно оцеляване до последните газови кръгове и за да имате добри шансове след това.

Всеки мач в Call of Duty: Warzone е уникален. Съперникът се сблъсква, бензиновият кръг, вашето настроение и стил на игра - всичко променя "потока " на мача и винаги ви представя нови предизвикателства.

Но има няколко тактики, които могат да бъдат планирани, с които можете да влезете в „крайната игра“ относително лесно. Последната и най-важна част от играта. MeinMMO ви показва 3-те най-добри и най-лесни тактики, с които почти сигурно ще влезете в крайната игра.

За всички тактики обаче вашето начало трябва да мине добре. Ако кацането ви не върви оптимално и в началото всичко се обърка, дори най-добрите тактики няма да ви помогнат. Ако влезете добре и останете съсредоточени, обикновено ще останете в мача дълго време с нашите стратегии.

Кога започва крайната игра в Warzone? Ендшпилът обикновено започва с края на 4-ия кръг на игралното поле и затварянето на ГУЛАГ, механизмът за възстановяване в Warzone. Към този момент мачът тече почти 20 минути и има още около 5 минути до решението.

съдържание

 1. Стратегия на Warzone 1 - Желязната тактика
  1. Предимства и недостатъци на разузнавателната тактика
 2. Стратегия на Warzone 2 - Тактиката "Голяма Берта "
  1. Предимства и недостатъци на тактиката на камиона
 3. Стратегия на Warzone 3 - Тактиката за плячкосания влак
  1. Предимства и недостатъци на тактиката на влака
 4. Лоша стратегия: газовата тактика
Борбата за последния кръг решава всичко.

Стратегия на Warzone 1 - Желязната тактика

Тази тактика е създадена по модел на един от най-успешните играчи на Warzone - Iron. По време на тази статия той е играчът с най-много победи в Warzone и според CoD Tracker има невероятни 3000 победи в Battle Royale. Той и екипите му са изцяло отдадени на победата, но компромисите, които много обиколки се чувстват едни и същи.

Как трябва да продължа?? Целта на тактиката е да завърши 4, 5 или 6 разузнавателни мисии възможно най-бързо и след това да бъде първият отбор в областта на финалната игра:

 • Разделете се, вземете хеликоптери
 • Каца на непопулярни места с разузнавателни мисии
 • Среща се след 2 или 3 задания
 • Играйте в защита, стига да нямате позиционното предимство пред враговете
 • След поне 4 обяснения потърсете добро място в показания кръг
 • Използвайте парите си, за да вземете много оборудване, така че да можете да бункерате

Ако можете да задържите мястото си, след тези стъпки сте в безопасност в крайната игра. Ако сте бързи и работите в екип, тези точки могат лесно да бъдат изпълнени за по-малко от 10 минути. Между другото, има хирургически елемент, с който можете да разкриете кръга още по-бързо - но не непременно по-безопасно.

Подробно обяснение на Iron-Takik с препоръки за вашите разтоварвания можете да намерите тук: Най-успешният играч на Warzone дава съвети - така получавате повече победи.

С разузнавателните мисии можете да разкриете много газови кръгове.

Предимства и недостатъци на разузнавателната тактика

Защо е толкова силно? Ако побързате, ще бъдете първият в областта на финалните игри и можете да потърсите най-добрата позиция. В крайната игра обикновено можете да победите добри или по-добри опоненти само ако заемате така наречената „властова позиция“ и по този начин имате предимство, когато шпионирате врагове и имате добро прикритие. Вие директно си изяснявате тази позиция.

Какво е силова позиция? Това са позиции, които ви дават предимство пред враговете ви. Такива позиции могат да имат добро прикритие, добър оглед на бойния район или и двете. Най-известният е може би “High Ground ” - тук сте позиционирани над врага, което често ви дава предимство.

Имате и много пари от всички работни места. Винаги трябва да останат няколко долара от Warzone за кутии за разтоварване, убийства и възкресяващи съотборници.

От всички стратегии на военната зона във Верданск разузнавателната стратегия на Iron се счита за най-безопасната - да влезе в крайната игра, но също така и за победа.