5-те най-тежки босове в ЕСО в класацията

Битките с шефове са разбира се част от MMORPG The Elder Scrolls Online (ESO). А някои от гадните противници имат всичко. Затова ви запознаваме с 5-те най-тежки шефове в онлайн ролевата игра.

Има няколко типа противници на шефовете в The Elder Scrolls Online. Можете да намерите някои от тях в подземия, други в изпитания и тогава има световните босове. Представяме ви тук селекция от всички тези шефове.

Дали противникът е труден или не, разбира се, зависи и от личните чувства, опит в играта и собственото ви изграждане. В резултат на това има много различни мнения в общността на ЕСО, що се отнася до класирането на шефовете.

Следователно е много възможно да намерите врагове в списъка, които изобщо не се чувствате толкова насилствени, но които стискат зъби от другите.

Списъкът обаче се базира на опонентите на шефовете, които играчите на ESO често посочват като особено трудни в различни теми в официалния форум и reddit.

5. Менхирска каменна кожа

Що за шеф е това? Световният бос е гаройл. Това е част от куеста "В къщата за кучета ", който получавате от Nathalye Ervine в Rift Peak.

Къде можете да намерите менхирска каменна кожа? Гаргоята е в кулата Талвахт в Хохфелс.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Този видеоклип ви показва борбата срещу кожата на менхир камък.

Какво прави противника толкова труден? Гаргоята може да ви превърне в камък за кратко време. Той също така използва атака със стоп, която нанася много щети.

В допълнение към каменната кожа на менхир, трябва да се справите с много призовани врагове като магьосници.

Как побеждавате врага? Разчита на много щети и регенерация на издръжливост. Също така се възползвайте от скалистата среда. Не само да се укриете, но и да придърпате шефа към себе си и да го примамите в капан.

Също така, винаги продължавайте да се движите и убивайте призованите поддръжници възможно най-бързо.

4. Гробул трансформираният

Що за шеф е това? Grobull е мрежа, напомняща на летящи калмари. Това е началник на подземието.

Къде можете да намерите Grobull? Grobull се намира в Darkshade Caverns 2 в Deshaan, в района на Пакта Ebonheart. Можете да го намерите като част от куеста "Безразсъден в пещерите на тъмната сянка ".

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Видеото ви показва битка срещу Grobull.

Какво прави противника толкова труден? Гробул е имунизиран срещу почти всички магии и многократно призовава нетки, които също ви правят живот труден. Гробул първо ще атакува резервоара, за да го парализира. Освен това той внезапно започва силна мълниеносна атака, която засяга цяла зона на арената.

Как побеждавате врага? Трябва да се концентрирате върху мрежите, защото веднага щом победите някоя от тях, Гробул ще бъде парализиран за кратко и можете да го атакувате. В допълнение, районните атаки и умението Тъмния колон са много ефективни.

3. Общото събрание

Що за шеф е това? Колосът джудже е пробен шеф, когото срещате в търсенето "Изключете производствената зала ".

Къде можете да намерите общото събрание? Той е в производствените халета по часовников механизъм. Той е последният шеф на това обширно подземие за изпити.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Тук можете да видите как работи борбата срещу Общото събрание.

Какво прави противника толкова труден? От една страна, първо трябва да се биете през нападението, което и без това е трудно поради неприятни капани и междинни босове. От друга страна, шефът наистина не е за подценяване.

Внимавайте за краката му, защото използва атаки със стоп и предизвиква земетресения, скачайки във въздуха. Той също така изстрелва бомби, които удрят случайни играчи. Ако сте на издигнати платформи, тогава трябва да държите под око ръцете му, които действат независимо един от друг. По-късно той изстрелва ракети и се появяват капани, което затруднява навигацията.

Как побеждавате врага? Самият генерален събрание не е толкова трудно да бъде победен, ако не бяха всички атрибути. Трябва да обърнете много повече внимание на околната среда и капаните. Не забравяйте да не ви хванат с тъпченето и скачането му. Намерете безопасни места за атака и често сменяйте позицията си.

По време на фазата на зареждане трябва да оставите врага сам, в противен случай той ще започне ударна контраатака, която причинява много щети.

2. Ауриг Мире

Що за шеф е това? Бившата "Златната светица " е световен бос, който се среща с вас веднага щом влезете на мястото, където тя е до зло.

Къде можете да намерите Aurig Mireh? Шефът пази светинята на север от Крагенмур в Мороуинд. За да почистите мястото, трябва да победите този корав противник.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържанието на YouTube в това видео можете да видите как можете да победите Aurig Mireh.

Какво прави противника толкова труден? Ауриг Мире се смята за мъртво същество и използва няколко умения. Той има глътка огън, която не само причинява щети, но задържа жертвите на място. Техните тъмни нокти също имат този ефект. Тя също така използва лава камшик, за да нанесе щети срещу нападателите.

Как побеждавате врага? Важното е да избягвате атаките, които ви задържат. Дишането може да бъде блокирано и Тъмните копчета да бъдат избегнати. Веднага щом Aurig Mireh удари с камшика от лава, трябва да блокирате, което ви дава кратък момент, в който противникът е уязвим. Използвайте това за твърди атаки.

Повече за ESO на MeinMMO:

  • ESO: 13 съвета за начинаещи, за да започнете
  • 5 съвета за отглеждане на много злато в ESO точно сега
  • ESO: Начинаещите често правят тези 10 грешки - можете да ги избегнете

1. Zandadunoz The Born Again

Що за шеф е това? Zandadunoz е Daedric Titan и световен бос във Wrothgar. Много често го наричат ​​най-силния от световните босове.

Къде можете да намерите Zandadunoz? Трябва да пътувате до недовършения долмен във Вротгар. Там призовавате шефа като част от търсенето "Беззаконие на невежеството ".

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Ето как работи борбата срещу Zandadunoz.

Какво прави противника толкова труден? Zandadunoz използва гадни атаки като изгаряне, които ви увреждат за определен период от време. Неговата струя огън също не е за подценяване. Гневът на Титан е особено бурен. Чрез това той вали огън от небето, който изгаря част от бойното поле. Освен това във всеки огнен кръг се появяват арки Daedric, които причиняват много щети.

Освен това ще се изправите пред призовани измамници, които ще тичат към вас и ще експлодират.

Как побеждавате врага? Трябва да бъдете изключително бързи и да избягвате атаките му. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да атакувате бързо порталите, които той призовава. Като цяло трябва да продължите да се движите много и да внимавате да не бъдете претоварени от измамниците.

Има ли шефове в ESO, за които сте установили, че са още по-трудни? Уведомете ни в коментарите.

MMORPG ESO придава голямо значение на интересни шефове, както можете да прочетете тук: Elder Scrolls Online: Dungeon води шефове, каквито никога не са виждали ESO.