Цялата история на Fallout 76 е лесно обяснима - всичко се е случило и до днес

MMO Fallout 76 за оцеляване вече е на две години. За това време се случи много. Така че точно навреме за рождения ден на играта, MeinMMO обобщи какво всъщност се случи в историята по лесен за разбиране начин.

Защо цялата история сега? Fallout 76 излезе на 14 ноември 2018 г. В играта се случи много през двете години. Не само по отношение на геймплея, но и историята се разрасна. Като цяло Fallout 76 предлага много история, която новите играчи могат бързо да пропуснат.

Това би било жалко обаче, защото Fallout Lore е уникален и историята на Fallout 76 разказва произхода на цялата поредица. MMO играе преди всички останали части и по този начин полага основния камък.

В случай, че сте пропуснали историята или искате да започнете отначало с Fallout 76, в тази статия сме обобщили всичко, което се е случило досега за вас.

Великата война и краят на света - Fallout 76 Праистория

Преди Fallout дори да започне, бързо се върнете към основите. Защо светът на Fallout изобщо е пост-апокалипсис и какво е унищожило този свят??

Кратката версия е: В Fallout 76 никога не е имало транзистори или поне те никога не са били използвани и разработвани в голям мащаб. В резултат на това много постижения, като цифровизацията, никога не са се случвали и хората все повече разчитат на ядрената енергия. Но това също доведе до напрежение.

Имаше все повече и повече конфликти между комунистически Китай и капиталистическите САЩ, докато най-накрая кулминираха във Великата война на 23 октомври 2077 г., „Денят на падането на бомбите“ - няколко удара от ядрени бойни глави, които изгориха целия свят.

На 23 октомври 2077 г. светът завърши с много гръм и трясък.

Войната продължи само няколко часа и тогава животът, както беше известен досега, беше до голяма степен унищожен. В САЩ, където се провежда Fallout, някои хора успяха да избягат в бункери, така наречените трезори.

Много от трезорите на Vault-Tec не бяха безопасни убежища, а просто станции за експерименти, които компанията искаше да проведе върху хора, за да предефинира обществото. Много малко бункери всъщност имат чисто защитна функция. Vault 76, в който стартирате във Fallout 76, е един от онези, в които са настанени висшисти от университета VaultTec, за да възстановят света.

От развалините се появиха нови паралелни правителства като Република Нова Калифорния или Свободните щати, както и съюзи като Братството на стоманата и Рейдъра. Радиацията също така гарантира, че големи части от флората и фауната и много хора са мутирали.

Fresh from the Vault - ново начало

Това е историята на началото: В началото на Fallout 76 вашата работа е да намерите ваксина срещу изгорената чума. Това се разпространява от огромните запалителни животни и гарантира, че хората мутират в тези, които са изгорени.

Болестта изгаря хората отвътре, докато те неизбежно умират и завършват като статуя, направена от въглища и пепел. Болката ги подлудява и ги кара да се разбират като единство с всички изгорени.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Официалният трейлър на Fallout 76 малко преди пускането.

Тази чума вече е унищожила целия живот в Апалачия и е виновна за това, че хората, които са дошли преди вас, са умрели.