Братството на стоманата е най-доброто нещо, което може да се случи с Fallout 76

В следващата голяма актуализация "Steel Dawn " на Fallout 76, Brotherhood of Steel се завръща в Апалачия. За автора на MeinMMO Бенедикт Гротхаус това е причина да бъде щастлив, защото за него това е най-доброто нещо, което може да се случи с играта. Поне до сега.

Зимната актуализация за Fallout 76 се нарича Steel Dawn и трябва да излезе през декември. Това следва голямата One Wasteland, която се фокусира върху подобряването на влизането в играта за нови играчи и групи.

Въпреки това, когато One Wasteland променя основно геймплея, Steel Dawn се фокусира по-специално върху историята. Защото с актуализацията Братството на стоманата се завръща в Апалачия. Или по-точно: След смъртта на първоначалните членове там, той иска отново да се закрепи.

За всеки, като мен, луд по историята на франчайза, това е страхотна новина. Защото Братството е една от най-известните и може би дори най-важните фракции в цялата история на Fallout.

Рицари, паладини и старейшини - религиозен орден в пустошта

Кое е Братството на стоманата? Първоначално заповедта възниква малко след падането на бомбите, най-ужасяващият ден в историята и края на света. Членовете са бивши войници, служили при капитан Роджър Макссън.

Артър е потомък на Роджър Макссън и ръководи Братството във Fallout 4. Източник на изображението: Fallout Wiki.

Въпреки това, след като Макссън разбра кои, в някои случаи, нечовешки експерименти, одобрени от правителството на САЩ, той се откъсна от него - и основа Братството на стоманата.

За тази цел той се основава на архаична структура на рицари, паладини, учени и старейшини, които действат според строга йерархия. След смъртта на Макссън неговите учения се превърнаха в един вид вероизповедание, код, който братството до голяма степен следваше с вяра.

Какво означава за историята на Fallout? Мисията на Братството е да съхранява знанията за човечеството, като в същото време се грижи то да не попадне в грешните ръце. Членовете искат да попречат на ядрената война да се повтаря или технологията на хората да не се използва широко срещу тях.

Вторият „Ден на падане на бомби“ трябва да бъде предотвратен на всяка цена.

В допълнение, Братството има отделни глави в цяла САЩ с тежко въоръжени членове и едни от най-добрите оръжия и брони, налични в следвоенната пустош. Почти навсякъде рицарите действат, за да гарантират запазването на знанията.

Те умишлено се дистанцират от правителството, за да попречат на политик да излезе от трезора и незабавно да поеме отново командването на войниците. В противен случай ядрена катастрофа може да бъде наредена втори път твърде бързо.

Цялата история на Fallout - добре, почти

...

Защо братството е най-доброто, което може да се случи? Братството е представено във всяка игра от поредицата и винаги играе повече или по-малко важна роля. Като играч винаги можете да си взаимодействате с нея и обикновено дори да застанете на нейна страна.

След като дългоочакваните NPC дойдоха във Fallout 76 в Wastelanders, някои от най-важните герои в цялата история се появяват заедно с Братството. Въпреки че Братството има относително малко членове, то притежава толкова огромни знания и огнева мощ, че дори по-големите организации обикновено не искат да се забъркват с тях.

Братството на стоманата е известно с използването на силови брони и тежки оръжия.

Fallout 76 получава някои от най-важните NPC, които можете да си представите с него. Чрез тях можете да научите какво е било миналото на Братството, преди то дори да стане толкова мощно в частите, които са се появили преди.

Всичко това придава на играта още по-голяма дълбочина и лично аз наистина го очаквам с нетърпение. Аз съм човек, който обича да се губи в историята на игрите и Fallout може да предложи повече, отколкото Fallout 76 е изследвал досега. Братството е най-добрата стъпка в тази неизследвана материя.

Какво означава Братството за Fallout 76? Fallout 76 играе преди всички останали части на Fallout. Това означава, че тук можем да изследваме произхода на поредицата и евентуално дори да създадем липсващи връзки в историята.

В случая с Братството това означава, че можем да видим от първа ръка как една от най-важните фракции в играта идва на власт. Може дори да помогнем с това, в края на краищата вече сме се уверили, че пристигащите рицари и паладини ще намерят укрепена база в събитието ATLAS.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Ремаркето „Набиране на персонал“ от Steel Dawn.

Като репутация фракция като заселниците и нападателите, те засега няма да дойдат, а като видни NPC, които предлагат исторически куестове и награди.

Стоманена зора и бъдещето на Fallout 76

Какво има в Steel Dawn? Предстоящата актуализация не само довежда братството до себе си, но и редица други функции и съдържание. Следното вече е известно:

  • C.A.M.P. рафтове, вашите собствени трезори, които можете да оборудвате
  • нови куестове
  • повече оръжия и броня
  • нов сезонен пропуск

В интервю с ръководителя на проекта Джеф Гардинер и дизайнера на водещите куестове Бриана Шнайдер научих малко повече за текущото състояние на Fallout 76 и бъдещето. Завръщането на братството далеч не е всичко и вече има планове за 2021/22. Пълното интервю за One Wasteland and Steel Dawn можете да намерите тук: