Този скъпоценен камък от световно търсене в WoW дори бие рейдови предмети

В World of Warcraft бижутата са важно оборудване. Можете да получите един от тях от един наистина прост световен куест: Свещената камбана на инструктора. За някои класове камбаната е дори по-добра от рейдовите предмети с много по-високо ниво.

Що за дрънкулка е това? Свещената камбана на инструктора може да се използва от всеки клас. Той предлага всеки важен основен атрибут, в зависимост от това кой клас носи. На ниво елемент 184 предлага:

  • +52 ловкост, сила или интелигентност
  • Употреба: Дава ви 631 майсторство за 9 секунди (1 мин. 30 сек. Изчакване)

Особено интересно е, защото е достъпно на това ниво от 6 януари в световното търсене „Центуриони, съберете се!“ В северната част на Бастион. От тази дата играчите могат да напредват в кампанията си, за да увеличат нивото на наградите в световните куестове.

На ниво 19 на славата отключвате по-добри награди за световни куестове.

Вземете Свещената камбана на инструктора - Ето как

Къде мога да взема камбаната? Световното търсене "Центуриони, събирайте се! " В момента е активно в САЩ и доскоро също трябваше да бъде изпълнено на сървърите на ЕС. Там обаче тя е дала анима, а не бижуто (когато решава с рицар на смъртта от редакцията).

Според потребителя Geaux2020 на reddit, световните куестове ще бъдат на сървъра на ЕС през следващата седмица. Така че трябва да сте нащрек за това.

Друга възможност е да получите камбаната на случаен принцип от епичен "Tribute of the Paragon ", тук дори с късмет на по-високо ниво на предмета. Поклонът се дава като награда за емисарското търсене "Предизвикателства в бастиона " във вашия свещен пакт.

Куестът ми показва друг предмет! Това е проблем, за който играчите докладват по-често. Ако вместо камбаната ви се покаже средство за душевни връзки, можете да коригирате това.

Носителят обикновено ви се показва, ако все още не го имате. Според потребителя на reddit DreamsAndSchemes след това трябва да завладеете подземието "Peaks of Ascent " или друг подходящ източник, докато не получите средата там. Това може да отнеме известно време. Веднага след като получите медиума, камбаната трябва да се превърне в плячка на световните търсения.

Между другото: Ако имате нужда от анима, трябва да направите поне 20 световни куеста тази седмица така или иначе.

Свещената камбана на инструктора е "BiS" за някои класове

Кой трябва да получи артикула?? Според сайта за симулация Bloodmallet, свещената камбана на инструктора е най-добрата напитка, особено за три специализации:

  • Балансирайте друидите, особено ако те са част от най-добрия им договор: нощната фея
  • Огнен магьосник
  • Ужасни магьосници

В сегашната класация на DPS от Shadowlands тези три класа вече са високо и могат да нанесат още повече щети със звънеца. И за трите камбаната е по-добра от много предмети от замъка Натрия, дори ако са с по-високо ниво на предмети.

Особено "совите " се възползват от дрънкулката.

Защо е толкова добре за тези класове? И трите класа се възползват значително от Mastery и имат мощни заклинания с презареждания, които вървят добре с използването на дрънкулката. Друидите например могат значително да подобрят своето „свикване на духове“.

Камбаната дава огромно количество майсторство за кратко време, което я прави особено мощна, когато се използва в малък "прозорец за спукване" и с други ефекти.

Други класове, разбира се, също могат да се възползват от дрънкулката и по-специално джанките са доволни от силен предмет, който е толкова лесен за получаване. Споменатите трима все още могат да използват камбаната за много дълго време.

Повече за WoW Shadowlands на MeinMMO:

  • Най-добрият легендарен за всеки клас
  • Ето защо криволичещите коридори в WoW си заслужават повече, отколкото си мислихте
  • Първото ми нападение на WoW след 9 години ми показва какво ме дразни в него

Това, че предмет от по-ниско ниво е по-добър от оборудването за нападение, беше случаят по-рано в World of Warcraft. Обикновено това е по-рядко в Shadowlands, но все пак се случва за някои класове. Въпреки това, Shadowlands елиминира основен проблем в края на играта със своята система за награди.

Източник (и): wowhead