Дивизията 2 предлага 4 нови маркови комплекта за по-голямо разнообразие на изработката - те могат

С "Warlords of New York " новите марки трябва да разширят обхвата на оборудването на The Division 2. Това трябва да даде на играчите повече възможности да се занимават с компилации за своите агенти. Представяме 4 от тези нови комплекти марки тук.

За какво е новото разширение?? DLC от епизод 3, включително актуализация на заглавието 7 за The Division 2, беше публикуван наскоро. Но на 3 март ще последва голямата експанзия "Warlords of New York ". Това не само донася всякакви промени, но и много ново съдържание, като нашия собствен отворен свят в Ню Йорк.

Включени са и нови набори от марки, т.е.оборудване, с което можете да специализирате агентите в различни посоки. Ние разглеждаме по-отблизо характеристиките на новите марки.

Това са 4 нови маркови комплекта от Warlords of New York

Тези комплекти са за: До момента са известни 4 комплекта марки, които ще влязат в игра с новото разширение. Това е оборудване от:

 • Golan Gear Ltd
 • Česká Vyroba s.r.o.
 • Grupo Sombra S.A.
 • Hana-U Corporation

Какви са марките така или иначе? По принцип марките не са нищо повече от марки или производители на определено оборудване. Голяма част (но не всички) от оборудването, което срещате в света на The Division 2, е от такава марка.

В допълнение към комплектите съоръжения и екзотични предмети, те трябва да осигурят по-голямо разнообразие на изработката с помощта на техните специални, допълнителни бонуси.

Как работят марковите комплекти? Всяка марка (марка) ви предоставя до три бонуса, които варират от марка до марка и се фокусират върху различни стилове на игра и области на фокус.

Колкото повече части от една марка е създал вашият агент, толкова повече от 3-те бонус ефекта се отключват. Ако сте създали 3 части на токен, всички 3 бонуса са активни. Но има повече от 3 части на пожар.

Тези части на марката могат да се комбинират по желание, така че да имате например отключени 2 ефекта от 2 различни марки и пак да можете да се върнете към таланта на екзотика.

Новите комплекти могат да направят това в детайли: Новите марки предлагат на вашите агенти следните бонус ефекти:

Golan Gear Ltd:

 • +10% ефект на състоянието (1 част)
 • 1% регенерация на бронята в секунда (2 части)
 • +5% обща броня (3 части)

Česká Vyroba s.r.o.:

 • +10% шанс за критични попадения (1 част)
 • +10% защита от опасност (2 части)
 • +8% здравни точки (3 части)

Grupo Sombra S.A.:

 • +15% критични щети (1 част)
 • +15% щети от експлозия (2 части)
 • +10% повреда от изстрел в глава (3 части)

Hana-U Corporation:

 • +20% скорост на уменията (1 част)
 • +20% щети от умения (2 части)
 • +5% повреда от оръжие (3 части)
Източник: NothingButSkillz

Колко добри са тези нови комплекти? В момента това не може да бъде оценено правилно. Защото с Warlords of New York влизат в сила много промени, включително в старите набори от марки. Поради това е трудно да се каже къде новите набори от марки ще бъдат поставени в мета.

Също така все още не е известно дали ефектите от + 10% на състоянието означават щетите или продължителността на тези ефекти и колко полезни ще бъдат например 1% регенерация на бронята или + 8% здравни точки след всички промени.

Изводът е, че първоначалните заключения вече могат да бъдат направени. Така че няма нито един от показаните 4 комплекта, където абсолютно се нуждаете от всичките 3 бонуса. Но в комбинация, зарежданията от части на Grupo Sombra и елементи от Česká Vyroba могат да позволят някои интересни компилации.

Защото, за да увеличите шанса за критично попадение или повреда от критичен удар, са ви необходими поне 2-3 части с предишните марки. Тук бонусът вече е наличен от първия марков артикул.

А за онези, които разчитат на умения в своето изграждане, части от комплекта Hana-U могат да бъдат интересни.

Предстоят още нови набори от марки? В момента не знаем това. Засега в игралния материал са открити само тези 4. Напълно възможно е обаче други нови марки производители да бъдат добавени със специални бонуси.

Имате ли нужда от разширението за новите комплекти? Наборите вероятно ще влязат в игра с новото разширение и свързаната с него актуализация. Все още обаче не е известно дали те непременно са обвързани с разширяването.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Какво ще кажете за предишните набори от марки?? Те трябва да бъдат преразгледани с новото разширение. Например на някои се дава нов талант или на стари се адаптират. Освен новите набори, ще бъде вълнуващо да видим как наборите на марките обикновено се променят с новата актуализация на заглавието като част от Warlords of New York и какво влияние ще имат върху геймплея.

Какво мислите за 4-те нови комплекта марки? Има ли нещо там, което вече предизвиква интереса ви?