Раздел 2 носи тестов сървър утре - за да можете да опитате TU10 по-рано

За следващата голяма актуализация на заглавието 10, Division 2 връща тестовите сървъри (PTS) обратно към компютъра. Така че можете да тествате първите промени от предстоящия пластир преди пускането му. Така и вие.

Това е, което мнозина са пожелали: След последните големи актуализации като Актуализация на заглавието 8 (за разширяването на Warlords) или Актуализация на заглавието 9, Отдел 2 трябваше да се бори с проблеми отново и отново.

Много играчи се почувстваха като бета тестери и това противоречи на зърното. Обажданията за тестови сървъри отново станаха по-силни и мнозина искаха PTS обратно.

Сега желанието всъщност ще се сбъдне, Massive връща популярната тестова среда за геймърите за предстоящата голяма актуализация на заглавието 10.

Защо изобщо PTS? По този начин много агенти могат да бъдат тествани на живо от много агенти, преди да бъдат пуснати на цялата общност от играчи.

В зависимост от обратната връзка могат да се направят необходимите корекции или фина настройка и да се представят на играчите отново за преглед. Това се прави, за да се избегне грешките да бъдат пренебрегнати или да влязат в сила промени, които не са добре приети от играчите.

Всичко, което трябва да знаете за PTS за актуализация на заглавието 10 в The Division 2

Кой може да използва функцията на тестовия сървър?? PTS на The Division 2 е изключителна функция за компютър. За съжаление конзолните играчи на PS4 и Xbox One не могат да участват.

PTS сървърите ще бъдат на Uplay и всеки, който притежава The Division 2 на своя компютър, ще може да вземе теста.

Кога започва? Тестовите сървъри ще бъдат достъпни от 14:00 ч. На 22 май (немско време).

Има ли предварително зареждане? Да, предварителното зареждане за PTS клиента започва на 21 май, 18:00 ч. Немско време.

Какво точно се тества на PTS? Тестът е първата тестова фаза за предстоящата голяма актуализация на заглавието 10. Първо се тества първа вълна от промени. Първоначално фокусът ще бъде върху следните области:

 • Общо състояние на играта
 • Намерете грешки
 • Уверете се, че корекциите на грешки работят правилно
 • Тестване на новия баланс на оръжия и оборудване
 • Тестване на повреда от оръжие в PvP и промяна на Time to Kill (TTK)

Между другото, всичките 4 нови Екзотика (2 от Raid, 2 от сезон 2) могат да бъдат тествани на PTS. Ще има дилър, от който можете да получите всички екзотични предмети, предмети и оборудване, които трябва да влязат в игра с TU10.

Къде можете да дадете обратна връзка?? На 22-ри специален PTS форум ще бъде добавен към официалните форуми на Ubisoft, където всички тестери могат да предоставят подробна обратна връзка за своя опит в тестовата среда.

Какво съдържа актуализацията на заглавието 10 (TU10) за The Division 2?

Целта на актуализация на заглавието 10: Заглавие Актуализация 8 и голямата експанзия Warlords of New York донесоха изцяло нов финал, ново оборудване и нов напредък. В допълнение, Massive е събрал много отзиви с течение на времето и се е опитал да се справи с грешки и проблеми, които са възникнали или все още съществуват с актуализацията на заглавието 9 и TU9.1.

Заглавие Актуализация 10 има за цел да поддържа тази посока и има същата цел предвид. Но това ще бъде сравнително голяма актуализация, която се фокусира върху следните 2 основни точки:

 • Повишаване на качеството и корекции на грешки, за да премахнете колкото се може повече проблеми.
 • Подобрение на баланса, насочено към връщане на забавлението и щедростта на играта (мощност на играча / награди).

По принцип тези 2 аспекта засягат почти всичко: баланс, оборудване, оръжия, комплекти съоръжения, награди, нива на трудност, проблеми в PvP. Изводът е, че всичко това отново трябва да е забавно.

Но да се забавляваш не означава да ставаш по-лесно. Целта на разработчиците не е да опростят всичко и да премахнат всички претенции. Трудността трябва да остане, но аспектите, които са несправедливи и причиняват разочарование, трябва да изчезнат.

Тези промени се планират за TU10: Massive вече даде малко представа за актуализация на заглавието 10. Ето някои примерни неща, които ще бъдат коригирани и тествани на PTS за TU10:

 • Наличност на Exotics: Всички Warlords Exotics ще отидат в плячката от общи източници (целена плячка, героични / легендарни крайни босове, рейдови босове, екзотични контейнери). Изключение правят Raid Exotics и Bighorn.
 • Пистолети, баланс на пистолета, боравене с пистолета.
 • Увеличава се мощността на играча (SMG и щурмови пушки, например, са изгладени). Има и някои нерви, но всички оръжия трябва да бъдат изведени на ниво.
 • Лек нерв за M1A.
 • Екзотиката се преразглежда, за да стане по-желана.
 • Легендарното ниво на трудност трябва да бъде по-полезно (повече шансове за ветерани и елитни противници).
 • Погледнете по-отблизо плячките за всички нива на трудност.
 • Промени в повредите на оръжието и TTK в PvP.
 • Мащабна ревизия на дилърите: няма повече лилави артикули след ниво 40, по-голяма мощност на артикулите, наименовани артикули се продават при всички дилъри и още.
 • Преразглеждане на проектите.
 • Изработването трябва да изплюва по-добри минимални / максимални стойности.

Не забравяйте, че това са само няколко примерни откъса, а не пълните бележки за кръпка.

Между другото, какво можете да очаквате дотогава като част от сезон 1, можете да разберете тук: Дивизия 2 вече разчита на сезони като Destiny в крайната игра - така работи първият.

Източник (и): Reddit