Дивизията 2: Новият рейд топ или флоп? Това казват играчите

Division 2 (PC, PS4, Xbox One) получи нов рейд. В това се забърквате с Истинските Синове. Как се приема новото предизвикателство от играчите??

За какво е рейдът? Операция Stahlross е името на последния рейд за онлайн стрелеца The Division 2. The True Sons имат леярна близо до Вашингтон, окръг Колумбия. нападнали и ги поставили под свой контрол. Там те разширяват арсенала си от оръжия и очевидно планират атака срещу града.

Осем от вас си проправят път, за да си върнат леярната и да изгонят Истинските синове извън района. Можете да се справите с нови противници на шефове, които имат собствена механика.

Операция Steel Steed ви позволява да се състезавате срещу True Sons.

Вълнуващо ново нападение за The Division 2

Какви са характеристиките на рейда? Рейдът, който трябваше да се отлага няколко пъти преди това, предлага някои интересни функции:

 • Трябва да сте на ниво 40, за да участвате (вариантът на рейда от ниво 30 започва по-късно).
 • Няма препоръчително ниво на SHD, но колкото по-висок е резултатът ви, толкова по-силен сте
 • Рейдът се нулира седмично.
 • Можете да вземете екзотични оръжия като пушка Ravenous и револвер Regulus, както и комплект зъбни колела Foundry Bulwark и комплект зъбни колела Future Initiative
Новият рейд на дивизия 2 се справя доста добре, дори и да има няколко проблема.

Какво мислят играчите за Operation Steel Horse?? Настроението в общността е малко нажежено, отчасти защото играчите смятат, че разработчиците предават информация на определени групи, за да могат да се възползват от предимства като World Firsts.

 • Например, Кени пише в Twitter: „Жалко е, че разработчиците ви все още изтичат информация на определени играчи, за да са сигурни, че ще получат световни първенства“. Какъв е смисълът да позволите на други играчи да играят, когато това е предназначено само за шепа хора? "
 • Роуг се съгласява и казва: "Това е вярно, вече сте го направили в Тъмните часове. "
 • Дарън Дейвис пише: "Не бива да позволявате на тези измамници да играят заедно, тъй като те имат Хамиш в своя клан, той ще ги храни с информация." Хамиш вероятно означава Хамиш Боде, водещ на съдържание в Massive (Ubisoft).

Няма обаче доказателства, че служителите на Ubisoft действително предоставят на екипите информация, която ще им даде предимства в The Division 2. Въпреки това доста играчи изглеждат убедени в това.

Освен това някои се дразнят, че отново няма сватовство за рейда с операция Stahlross.

 • BigB казва: “И отново. Няма сватовство за нападението. Нищо ли не сте научили? "
 • Джеймс TheEndOfDays Матюс пише: "Жалко, че не мога да извадя Fieser, за да ударя Hellfire, защото няма СЪОБЩЕНИЕ !!!! "

Като цяло обаче новият рейд изглежда добре приет от играчите. Хваща се и отчетливото ниво на трудност.

 • Angel aka H akarō-sha Sunīkā казва в Twitter: „Какво предизвикателство. Всеки, който мисли по различен начин, просто спира да играе и търси друга игра, за която да се заяжда. "
 • Murdoc_112_zA пише: “Беше наистина забавно. Повярвайте ми, беше по-добре от Dark Hours. Просто са нужни много фокус и комуникация. Не можахме да преминем втория шеф. Но работихме много усилено, за да разберем как да го направим. Така че определено ще опитаме отново. "

Какво мислите за рейдовата операция „Сталрос“? Харесва ли ти?

В допълнение към Operation: Stahlross, Юни имаше и други нововъведения, които да предложи на онлайн стрелеца The Division 2: Season 2 и нов рейд - Това ви очаква през юни.

Източник (и): Gamesradar, Twitter