Дивизията 2: Сезон 2 е на живо - Какво ново и струва ли си да погледнете?

Сезон 2 вече започна за The Division 2. Разглеждаме какво ще донесе новият сезон и струва ли си сега да погледнем (отново).

Сезон 2 е тук: След разширяването на "Warlords of New York ", The Division 2 разчита на Seasons да предоставя редовно на играта свежо съдържание.

С поддръжката на 23 юни, 2-ри сезон стартира и има всякакви нови неща в чантата за агентите за следващите 12 седмици. Но какво точно?

Какво е новото със Сезон 2?

Пътната карта за сезон 2: Компактен преглед на новия сезон 2 можете да намерите в тази пътна карта:

Пътна карта за сезон 2

По-подробни подробности за съответното съдържание има по-долу.

Нов лов на хора - историята продължава: Също така в сезон 2 ще има ново сезонно преследване, с което историята на The Division 2 ще продължи след събитията от разширяването на Warlords.

Новият сезон се нарича Leecy на Keener и за това става въпрос. Задачата е да се лови и да се елиминира нова клетка, съставена от 5 измамници. Защото те са едни от най-лоялните последователи на Кийнър и искат да сложат край на неговия провален план около вируса Eclipse.

Както и в сезон 1, сега има 4 цели, които се отключват на всеки 3 седмици. Намерихте ли Termite, Luna, Huntsman и Titan чрез поредица от задачи и ги изключихте, лидерът Hornet ще бъде отключен - крайната цел на Season 2 Manhunt. Тогава има специална награда от него.

Новите сезонни дестинации

Нова сезонна карта: Има нов пропуск за сезон 2, който носи със себе си 100 сезонни нива. Изравнявате пропуска с XP и по този начин печелите нови награди стъпка по стъпка, като ново оборудване, козметика, комплекти съоръжения или екзотични материали.

Има безплатен клон за награди безплатно за всички играчи, но също така и платен клон за премия. Самият Season 2 Pass е безплатен, достъпът до премиум клона струва € 10. Има повече награди чрез премиум клон, но всичко свързано с геймплея е достъпно и чрез безплатния безплатен клон.

Нови лиги: Като част от сезон 2 ще има 4 нови лиги, които ви дават възможност да изпробвате уменията си и да ги измерите спрямо другите в различни дейности.

Борете се нагоре по класациите, придвижете се нагоре в лигата и спечелете специални награди като екзо кутии със силни ролки на оборудването. Между другото, всяка лига се удължава за 2 седмици.

Събитието за превключване на полярността

Нови глобални събития: Ще има и глобални събития през сезон 2. Те продължават всяка седмица всяка, променят геймплея с различни модификатори и трябва да осигурят по-голямо разнообразие с техните уникални ефекти.

Те могат да бъдат включени или изключени по избор - така че не са необходими. Можете също така да спечелите специални награди за тези дейности. Има чисто ново събитие, наречено Холивуд и трите вече известни събития Polarity Change, Revived и Guardian.

Събитие за ново облекло: На така нареченото събитие за облекло можете традиционно да печелите или купувате всякакви нови козметични продукти със специфична тема в рамките на 3 седмици чрез XP.

Новото събитие за дрехи от сезон 2 се нарича Phoenix Down и се провежда от 14 юли до 4 август. На всеки няколко нива на SHD ще има ключ, с който можете да отворите кошче за дрехи за събития. Това ви дава уникални нови кожи на оръжия или дрехи в съответния външен вид.

Новият комплект предавки

Нови награди: Новият сезон носи и някои нови награди. Наред с други неща:

  • Repair Trap - нов вариант на умението, който може да бъде спечелен чрез изключване на новата основна сезонна цел, Hornet
  • Новият комплект зъбни колела Eclipse Protocol
  • Нова екзотика: екзотичната маска Vile и екзотичната прецизна пушка Mantis
  • нова марка: Walker, Harris & Co.
  • 2 нови имена оръжия
  • 2 нови наименовани брони
  • Eclipse Outfit (чрез пропуска за сезон 2)
  • и още

Сезон 2 в трейлъра:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Бонус - нов рейд: На 30 юни започва второто нападение на дивизия 2 - Операция: Stahlross (Операция: Железен кон).

Въпреки че това официално не е част от съдържанието на сезон 2, тъй като по същество е по-късно представено съдържание от година 1, ние го разгледахме тук, тъй като ще бъде пуснато през 2-ри сезон.

В тази най-активна PvE дейност, истинските синове поеха металолеярна, за да произвеждат нови оръжия. Те заплашват да унищожат всичко, за което агентите са работили толкова много и точно това трябва да предотвратите там.

Като награда има още 2 нови Exotics и 2 нови комплекта предавки.

Всичко останало за новия рейд можете да намерите тук: Отдел 2 представя новия рейд "Операция: Steel Steed " - всичко за старта

Регулусният пистолет - един от новите екзоти за нападение

Заслужава ли си да проверите The Division (отново) със сезон 2?

Дали си струва да разгледаме The Division 2 с новия сезон 2, зависи изцяло от това как сте играли The Division 2 досега и какви са вашите очаквания за новия сезон.

За нови играчи: Ако тепърва започвате с The Division 2 или ако не сте били толкова дълго, новият сезон определено си заслужава. Можете да спечелите допълнителни сезонни награди, като играете редовното съдържание и дори да получите разнообразие под формата на нови събития.

Накратко: Като нов агент не можете наистина да сбъркате със Season 2 Pass - дори с първокласния достъп до клон за € 10. Това е добро допълнение към редовното съдържание на играта.

За завърнали се и ветерани: За завръщащите се и ветераните зависи много от това, какви очаквания имате за новия сезон.

Ако редовното съдържание на The Division 2 все още може да ви радва и вече сте харесали сезонния модел в сезон 1, тогава ще се забавлявате с него през настоящия сезон 2 - особено с оглед на многото полезни промени в заглавието Update 10, които сега направете играта забележимо по-добра в някои области. По принцип получавате същата система като в сезон 1 с малко ново съдържание.

Ако обаче ви е писнало от редовното съдържание на The Division 2, тогава сезон 2 също не трябва да ви прави истински щастливи. Тъй като това основно се основава на предишното съдържание и служи само като допълнение към него. Напразно търсите съществено ново съдържание тук. И ако не сте убедени от другото съдържание, тогава многото промени от TU10 трябва да имат относително малко влияние върху забавлението на играта.

Това, което най-вероятно би могло да накара играчите да погледнат тук, е новият рейд, който всъщност не принадлежи към сезон 2 - дори и да попадне в него.

Накратко: Ако все още се наслаждавате на съдържанието на The Division 2 и сте харесали сезон 1, тогава можете да спрете до сезон 2. С TU10, The Division играе наистина по-добре на части. Ако обаче ви е писнало от предишното съдържание, това най-много си струва за новия рейд. Но дори и тогава трябва предварително да отидете на лов на бандити в Ню Йорк и Вашингтон. Възможно е вашите стари компилации да са загубили някои от обичайните силни страни поради настройките на TU10.

Между другото, The Division 2 вече работи по нов PvE режим и още история