Обвинение за понижаване на рейтинга срещу CoD MW - Графика ли се влоши заради Warzone?

Играч повдига обвинения срещу Call of Duty: Modern Warfare, че графиката е била значително по-лоша с актуализация 1.13 през януари. Той предоставя много доказателства и причина: Battle Royale Warzone.

Какъв е проблемът тук? Страхотният мултиплейър шутър Call of Duty: Modern Warfare сега трябва да се сблъска с твърдения, че някои части на играта са претърпели значителна загуба на качество на графиката поради внедряването на Battle Royals Warzone.

Става въпрос за определени области на карта "Battle Royale " Верданск, която се предлага в кооперативния режим SpecOps и в режима на сухопътна война на мултиплейър (Ground War). В тези области графиката вероятно е значително намалена.

Разгневеният геймър вече публикува много снимки на доказателства онлайн с искането "играчите " на Modern Warfare да не страдат от въвеждането на "безплатна игра " игра.

Играчът казва: CoD MW има по-лоша графика поради Warzone

Какви са доказателствата? "Just-Bioinformatics " създаде нишка на reddit и събра цялата информация, която той можеше да намери по време на своите изследвания (чрез reddit).

В неговата демонстрация на преден план са картите „Наземна война“ (с изключение на двореца Ания), но се твърди, че проблемите съществуват на всички платформи. Ето няколко примерни изображения:

Преди кръпката имаше малка гора между резервоара и фабриката, с храсти и скали. Сега гледате към голо поле. И тук много атмосфера изглежда е загубена. Под тръбите едва ли има храсти. Преди кръпка 1.13, можете директно да видите подробности за почвата, като треви. Сега те се появяват само когато се приближите.

Какви графични понижения имаше?? Към снимките "Just-Bioinformatics " изброените загуби на качество:

 • Намаляване на обемната светлина (например слънчеви лъчи)
 • Лошо качество на отраженията на обекта
 • Обектите изскачат само когато сте близо
 • Като цяло по-малко обекти на картите
 • Графичните текстури на подове, стени и предмети на всички наземни военни карти са значително намалени
 • По-ниско качество на сянката
 • По-къси разстояния, където сенките са правилно показани
 • Сенките на играчите понякога се визуализират само с 30 FPS в къщите
 • Някои разстояния на рендериране на играчите намаляха много (особено при сенки или листа трябва да се приближите много сега, за да се покажат правилно детайлите)
 • Поради по-късите разстояния често се появяват "изскачащи обекти ", тъй като обектите се показват само когато сте достатъчно близо
 • Къщите, които са далеч, сега се показват много размити
 • Намаляване на околното затъмняване (технология, например за създаване на сенки, независими от източника на светлина, за да изглеждат картините по-реалистични)

Защо се случи понижаване на рейтинга? "Just-Bioinformatics " означава, че тези "оптимизации " са били необходими, за да се подготви играта за пускането на големия Warzone режим от 150 играчи. Той дори проявява разбиране за това, но изобщо не вижда защо играчите на заглавие на покупка трябва да страдат от пускането на игра „Безплатна игра“.

Мненията за понижаване на класацията са различни - авторът е критикуван

Какво казват играчите?? Повече от 150 коментара (13 май, 13:30) вървят в напълно различни посоки. Някои казват, че нямат проблем с това, а други настояват разработчиците да се справят с този проблем възможно най-скоро или поне да предоставят обяснение.

 • IsaacLightning: "Ако трябва да бъда честен, не е голяма работа. Наземната война така или иначе не вървеше толкова добре. Така че се радвам, че оптимизацията го направи по-добър. "
 • _baseball: "Текстурите " Земна война "изглеждат наистина скромни. [

  ...

  ] На някои места текстурите изглеждат като Golden Eye 007, преди да бъдат заредени правилно "

Много от коментаторите обаче са по-малко по темата и са по-склонни да критикуват токсичния тон на автора. В обширната си версия "Just-Bioinformatics " обвинява разработчиците на Infinity Ward в незаконно поведение. Дивите твърдения поставят под съмнение мотивацията на автора:

 • dabMasterYoda: “Едно нещо е добре форматирано и организирано. Но съдържанието на тази публикация ми се струва като някой, който просто крещи наоколо и по някакъв начин иска да покаже, че това е незаконно. "

Ще върне ли в един момент старата графика? Досега няма коментари от разработчиците относно възможни промени в общите графични настройки. Ако проблемът стане по-голям, защото много играчи всъщност се чувстват обезпокоени от него, може да се очаква реакция.

Същото се случи и с проблема с измамниците в Call of Duty: Modern Warfare. Все повече играчи се сблъскваха с неприятни прицели или хакери в божи режим в Warzone и Infinity Ward сега разшириха мерките за сигурност. Междувременно на компютъра има дори необходимо 2-факторно удостоверяване.

Източник (и): Dexerto