Започва нов MMORPG, където можете да изградите свой собствен град

В момента с Profane се разработва пясъчник MMORPG, който предлага някои специални функции, включително опцията за изграждане на собствени градове. Първите тестове са планирани за март.

Какво е профана? Profane ви поставя в отворен свят, пълен с опасности. Те не само идват от чудовища, но и от други играчи. Защото в Profane има Open PvP с пълен плячка. С други думи, ако друг играч ви победи, той може да ви отнеме цялото оборудване.

Освен това е възможно да се водят завоевателни войни и обсади като в Новия свят. Убиването на играчи е опция, но разработчиците казват, че такива играчи ще имат трудности в ежедневието. Например не е възможно те да влизат в градовете по редовния маршрут, в противен случай те ще бъдат нападнати от градската охрана. Така че убийците на играчи трябва да намерят други начини за извършване на определени дейности.

Освен това оборудването играе само подчинена роля - с едно изключение: артефактите. Докато конвенционалните предмети предлагат бонус, но всъщност не са от съществено значение (което би било гадно, ако можете да ги вземете от вас чрез пълната плячка), артефактите са особено мощни.

Артефактите, разбира се, се търсят от други играчи, което прави собственика мишена. Освен това артикулите имат собствен живот и вие трябва да изпълните техните желания или те ще ви напуснат.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Ето как изглежда MMORPG Profane в алфа.

Profane е MMORPG без класове и нива

Какво е особеното в играта? В MMORPG няма класове или нива. Вашият характер се определя от уменията. Като вземете оръжие и тренирате и се биете с него, ще ставате все по-добри. Този принцип се прилага основно за всички умения. Копае суровини, след това увеличавате съответното умение, произвеждате предмети и занаятите ви се подобряват.

Освен това ще научите така наречените „елементарни умения“. Можете да придобиете тези умения например чрез специални дейности. Възможно е да съберете няколко от тези специални умения, но можете да активирате само ограничен брой. Следователно трябва да помислите добре кои искате да използвате.

Освен това фокусът е върху изграждането на градове, които разширявате от обикновена хижа до малко селце до укрепен мегаполис. Важно е да защитите тези градове от атаки на враждебни групи играчи.

В Profane изграждате градове според вашите идеи.

Кога започват тестовете? Пътна карта показва, че първите тестове са планирани за март. Засега обаче те се въртят само около индивидуализацията на характера и тестовете за движение и контрол. От този момент нататък всеки месец ще се провежда нов тест, който носи допълнителни функции. Това включва битки, умения, екипировка и много други.

Ами монетизацията? Ще трябва да платите за алфа достъп чрез закупуване на пакет на основател. Все още не е известно колко ще струват и кога можете да ги купите.

Веднага след стартирането на бета версията, разработчиците преминават към модел Fee2Play, така че възможно най-много играчи да могат да тестват. След това играта трябва да се финансира чрез продажба на козметични продукти.

Кога се появява Profane? Разработчиците все още не са обявили дата на пускане. Вероятно MMORPG не се очаква да бъде пуснат преди 2022 г..

Харесвате ли PvP в MMORPG? След това прочетете списъка MeinMMO "10-те MMORPG с най-добрите PvP за всички времена ".

Източник (и): Уебсайт на Profane