Най-успешният играч на CoD Warzone дава съвети: Ето как получавате повече победи

Играч с коефициент на печалба над 60% в повече от 1400 игри в Call of Duty: Warzone сега разкри тактиката си на мача. Разгледайте стратегията тук и как можете да получите повече печалби с неговия подход.

Що за играч е това? Ако класацията на тракера на CoD за Call of Duty: Warzone не е пълна с фалшиви и измамени стойности, играч ясно се откроява в категорията "победи ". "Iron11745 " е тук със силни 870 победи в 1 441 мача (12 май, 16:00 ч.) И по този начин на място # 1 от победите.

CoD YouTuber "JGOD " притисна малко професионалиста и сега представи стратегията на мача на рокера на Warzone "Its_Iron " в английски YT видео:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Warzone: Ръководство за стратегия за 860 Wins Player

За да пресъздаде тактиката, "JGOD " не само разговаря с играча, но също така последва няколко кръга на игра на канала Twitch на "Its_Iron ". "Iron " и екипът му обикновено действат по същата схема:

  • Начало на мача: Един играч взима хеликоптер, останалите членове кацат по поръчка и / или започват да плячкосват.
  • Екипът се среща и те купуват кутия за зареждане с "Overkill " като привилегия възможно най-скоро.
  • Тогава те правят възможно най-много разузнавателни договори и събират купища пари и информация в най-близките газови кръгове.
  • Тогава те получават първата безплатна капка за зареждане. Към този момент трябваше да бъдат изпълнени 4 - 5 разузнавателни мисии.
  • С безплатната кутия за доставка получавате бонуса "Ghost "
  • Сега тя отива до станция за покупки. Един играч купува кутия с боеприпаси, всеки получава самореанимация и ако останат пари, няколко убийствени ивици.
  • Сега е почти в края на играта. Екипът търси силова позиция в разузнавателния кръг и изиграва мача до края в мир.

С тази тактика "Iron " успя да получи много силен процент на печалба от около 60%. Средно той печели около 13 мача на ден от излизането му на 10 март. Някои играчи дори не могат да запишат толкова много победи. Той и неговите отбори не отиват за убийства като другите ловци на рекорди, те просто се фокусират върху победата.

"JGOD " подчертава обаче, че тази стратегия зависи и от уменията на екипа и познанията на картата и механиката. В следващия раздел ще намерите информация за фазите на стратегията и как можете да възприемете стила на игра.

С договорите за разяснения можете предварително да получите информация за следващите газови кръгове. Източник: reddit

Подробности за стратегията и тактически съвети

Как да започна мача? Разделете екипа си. Един от вас слиза с хеликоптер, а останалата част от екипа търси добро място с много плячка и работа. Опитайте се да грабите колкото се може повече с възможно най-малък риск - особено пари. Важно е да знаете как бързо да стигнете до всяка точка на картата.

Кога получавам зареждането? Веднага щом вие като екип имате 10 000 долара за щайгата за доставка, всички ще се срещнат в станция за покупки и ще получат вашето лично зареждане с най-добрите оръжия в Warzone. Направете компилация с "Overkill " и вземете две мощни, индивидуализирани оръжия в началото на мача.

Какъв вид разтоварвания са ми необходими? За стратегията трябва да създадете поне 2 зареждания:

  • Излишно зареждане
  • Призрачно зареждане

Излишното зареждане е вашият основен източник на оръжия. "Iron " и екипът му се зареждат възможно най-бързо и по този начин имат голямо предимство пред играчи, които все още могат да имат стартовия си пистолет като второ оръжие. Много стабилният Grey 5.56 неведнъж попадна в зареждането на рекордера.

С второто си зареждане получавате "Geist " като бонус и по този начин замествате "Overkill ". "Ghost " е един от най-силните бонуси на Warzone и ви предпазва от дронове и сензори за сърдечен ритъм. Важен бонус, ако искате да запазите позицията си по-късно в играта.

Ако опаковате "Geist ", ще се справите без второ модифицирано основно оръжие. Ако искате и двете, просто вземете две капки за зареждане.

Как да направя много разузнавателни задачи бързо? Познайте зоните си за кацане и работете с поръчките малко по малко. С вашия хеликоптер можете бързо да стигнете до друга област на картата и да приемете още повече обяснения. Внимавайте с полетите с хеликоптер. Ракетните установки Warzone няма да ви отведат направо от небето, но губите хеликоптера, ако ударите.

Поръчките не са еднакви във всеки рунд, но ако знаете вашата зона на скок и сте правили уточненията по-често, можете да прецените къде е зоната, която трябва да се вземе. Според "JGOD " разузнавателните договори имат само 2 възможни целеви точки, ако ги намерите на определено място. Знаете ли целите, членове на екипа на станцията във възможни зони и събирайте точките още по-бързо.

По този начин получавате много пари и вече знаете приблизително къде ще се проведе финалната битка. Екипът около "Iron " прави 4 - 5 уточнения, дори преди първият кръг да бъде напълно затворен.

Как да получа първото безплатно зареждане? Подобно на целите на разясненията, безплатните капки за зареждане също са изчислими. Получавате първите 15 секунди, преди да завърши първата газова верига. Мачът продължава почти 8 минути.

Тъй като кутията се спуска близо до един от членовете на екипа, най-добре е да излезете заедно в този момент. Точките също са фиксирани тук и ако теоретично сте на едно и също място във всеки мач, полето също ще слезе на същото място. Запомнете малките детайли на любимите си места и използвайте знанията, за да бъдете още по-ефективни.

Какво купувам в станцията за покупка? Тук всеки може да събере няколко полезни предмета за финала. Целият екип трябва да се оборудва с жетони за реанимация и се нуждаете от поне една кутия за амуниции.

Ако все още остават пари, вземете точност или клъстер удари. Всичко, което е полезно за заемане на последната позиция.

На станцията за купуване има много полезни неща за борба с други отбори. Съберете се пълни с джаджи и вземете всички пари от тях.

Как да продължа до края? Чрез всички разузнавателни мисии вече знаете почти къде ще се проведе последната битка. Движете се внимателно в тази посока и се запознайте с терена.

Намерете най-добрата позиция и завършете мача от тук. Отсега нататък всичко, което има значение, е вашата способност да задържате позиции и да се биете на оръжие. Друг експерт на CoD е създал програма за обучение за това.

С тази тактика на мача "Iron " и съотборниците му вече са постигнали много победи. Но това не е за всеки, тъй като често води до дълъг период на почивка, като същевременно защитава позицията ви в крайната игра от други отбори. Войниците, които се стремят към убийства, а не към победи, имат напълно различни стратегии.

Източник (и): YouTube - JGOD