Бягство от Тарков: И шансовете за Steam издание

В момента хардкор стрелецът Escape from Tarkov е във възход. Но играчите се чудят дали ще се появи и в Steam.

Какво е Бягство от Тарков? В момента много популярният хардкор шутър от Battelstate Games ви отвежда в измисления руски град Тарков. Там трябва да избягате от зоната, в която играта ви поставя. Вие се биете срещу други играчи и трябва да бъдете много внимателни и тактични. Защото благодарение на физически правилно изчислените траектории на куршуми, дори пасищният изстрел може да бъде фатален.

Ако не можете да избягате, но сте елиминирани по пътя, ще загубите цялото оборудване, което носите. Затова преди мач е важно да обмислите кои оръжия и предмети ще вземете със себе си и кои ще скриете в скривалището си.

Той идва през Steam?

Как можете да играете в момента Escape from Tarkov? Стрелецът е в затворена бета версия и получава редовни актуализации. Можете да закупите достъп чрез официалния уебсайт escapefromtarkov.com. След това играта се играе чрез собствен клиент.

Какво ще кажете за издание в Steam?? Разработчиците заявиха преди време, че в момента избягват Steam. Защото Escape from Tarkov все още не е завършен. Все още има много работа. Следователно отборът се опасява, че ще трябва да очаква много възстановявания, тъй като играчите може да не са доволни от ранния статус на стрелеца.

Steam позволява възстановяване на суми за игри в рамките на две седмици, ако времето за игра е по-малко от два часа.

Escape from Tarkov е взискателна игра, в която трябва да си проправите път, поради което някои биха могли да бъдат отблъснати не само от незавършения статус, но и от нивото на трудност в началото.

В интервю за wccftech.com през 2016 г. разработчиците казаха: “Първо ще публикуваме играта на нашата платформа и след това на Steam. Това е планът. "

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Steam има предимства и недостатъци

Какви са предимствата на Steam? Steam е платформа, чрез която разработчиците на игри могат да достигнат до много клиенти. Има над милиард акаунта с повече от 90 милиона активни потребители.

Онлайн игрите по-специално живеят от възможно най-голям брой играчи и колкото повече потенциални клиенти може да достигне едно студио, толкова по-добре. Ето защо е важно да предложите и игра в Steam.

Какви са недостатъците на Steam? Valve изисква 30 процента от приходите, за да могат разработчиците да предлагат играта си на платформата. Това не е съвсем малко. Освен това има вече споменатата опция за възстановяване. Особено при игрите, с които трябва да се запознаете малко по-дълго и които не показват какво всъщност има в тях през първите два часа, това може да доведе до възстановяване на суми.

Escape from Tarkov вече е достъпен в Steam? В често задаваните въпроси на играта можете да прочетете, че се планира пускане в Steam. Често задаваните въпроси обаче не са актуализирани от 2015 г. насам. Няма обаче друго изявление от разработчиците по темата. Следователно може да се предположи, че Escape from Tarkov - както разработчиците вече казаха - ще бъде публикуван в Steam малко след пускането, ако играта е в добро състояние.

И играта бавно стига и там, защото благодарение на много кръпки сега определено си струва да погледнете.