ESO: Ето защо последният бос в новото подземие на Frostvault е толкова готин

The Elder Scrolls Online има две подземия в новия DLC на Wrathstone. Изследвахме трезора със замръзване заедно с разработчиците и изживяхме особено готина последна битка с шефа.

Какво е DLC на Wrathstone? Новият DLC Wrathstone разказва прелюдията към сезона на дракона с две нови подземия. Трябва да намерите двете половини на таблета Grollstone в подземията Malatar и Frost Vaults.

Malatar със сигурност все още е домакинско име за феновете на Oblivion. The Frost Vault, от друга страна, предлага шантава финална битка, в която ни беше позволено да се състезаваме с разработчиците на Zenimax, включително Dungeon Lead Mike Finnigan и Creative Rich Lambert.

The Frost Vault: Dwemers and Goblins

В началото на свода от лед срещаме орди таласъми. Те изглеждат по-различно от обичайните представители на своя народ. Ти си по-голям и по-силен. Те също така получиха свои собствени нови модели.

Но защо гоблините са тук и защо са толкова агресивни? Разработчик отговори самодоволно: „Те се бият с Dwemers дълго време. Знаете как е: Веднъж Думер имаше парти за барбекю и таласъмите не бяха поканени

...

"

Е, в интерес на истината, гобовете отдавна живеят в пещерите пред трезора, в неведение за Grollstein и препречват пътя ни към масата. Следователно, първите босове са различни таласъми и трол, който се е бронирал с Dwemer конструира части.

Това са първите шефове: Тролът удря силно, но все още е доста лесен за победа. Началникът на гоблините е от различен калибър: той използва много повърхностни ефекти и може бързо да изведе членовете на групата.

Тролът все още беше най-лекият шеф

...

Следващият бос гоблин шаман е още по-труден. Секунда след началото на битката, просто исках да направя екранна снимка, вече съм на земята и разработчиците се смеят. За щастие имахме достатъчно душевни камъни с нас, защото трябваше да целувам праха по-често

...

Вътрешната камера

След таласъмите използваме огромна конструкция на Двемер, която ни пробива във вътрешните камери на старата руина на стимпанк елфите.

С тази машина ние пробиваме пътя.

Това са механиците на шефа на лазерния центурион: Оттам наистина започва забавлението. Например, шеф е огромен Dwemer Centurion. Той използва щит, който го прави неуязвим, и лазерни лъчи, които преминават през стаята и само оставят щита.

Затова трябва да се скрием зад него и бързо да сменим позицията, защото лазерът ще се върне веднага от другата страна.

Никога не атакувайте щита!

Между другото, не бива да докосвате знака. Правя го така или иначе и гръм, резултатът е 20 000 щети и незабавна смърт. „Защо нападнахте щита?“, Пита укорително един от съотборниците ми.

Тъй като моите другари са далеч по-добри, центурионът в крайна сметка лежи на земята в куп боклуци.

Питам внимателно „Това ли беше последният шеф?“ И се усмихвам. Не, ще разпозная последния шеф, когато той е там.

Последната битка: часовников плъх срещу бойна машина

Това е страхотната последна битка с шефа: И разработчиците трябва да са прави. Защото в края на подземието последният пазител на плочата на Grollstein се сглобява пред очите ни. Това е огромна конструкция на Dwemer, която използва огнехвъргачки и остриета за нарязване, за да нанесе огромни щети.

Последният шеф е наистина голям!

Първо трябва да взривите ръцете на чудовището. Но след това частта бавно се сглобява и изстрелва пламъци от отворите си. Но тук влиза в действие нашето тайно оръжие: The Skeevaton.

Това всъщност е механичен плъх с навиващ се часовник. Такива същества вече са били намерени в часовниковия град и те също са на разположение като домашни любимци.

Тук обаче ние контролираме скеватоните и ги маневрираме в шефа в мини игра. Там трябва да се справим с капани за пламъци и по-специално с компоненти за претоварване и саботаж на шефа.

Като часовников плъх, ние атакуваме конструкцията отвътре.

Ако успеем да направим това достатъчно бързо, можем да продължим да се бием с шефа. След няколко дълги и мъчителни минути и няколко смъртни случая от моя страна, шефът най-накрая избухва.

Пътят до плаката Grollstein най-накрая е безплатен. Таблетката лежи зловещо пред мен и аз се питам на глас: „Двемерът положи големи усилия, за да защити тази таблетка. Наистина ли трябва да ги спасим? "

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Какво се случва в крайна сметка вече е известно благодарение на киноремаркето Elsweyr. Но остава вълнуващо да видим как продължава историята на драконите, Елсвейр и грундстоун.

Wrathstone ще бъде пуснат като платен DLC на 25 февруари за PC и 12 март за PlayStation 4 и Xbox One.