ESO: Greymoor - Как да стигнем до Skyrim и Black Reach

Новият аддон Greymoor идва днес за The Elder Scrolls Online. Но как се стига до западния Скайрим и откъде започвате основното търсене? Как да влезете в черната гама и къде са новите умения за антиките? Тук можете да разберете всичко, което трябва да знаете, за да започнете.

Кога идва Greymoor? Greymoor най-накрая е тук и след първите проблеми и допълнителни актуализации сега изглежда стабилен. Но как се стига до там??

Пътят до Skyrim и Black Reach - главно търсене на Velvet

Как да стигна до новия район? В Greymoor най-накрая можете да разгледате още региони на Skyrim. Така че можете да намерите местата, известни от Skyrim Loneliness, Morthal и Dragon Bridge. И не се притеснявайте, не е нужно да се тъпчете през безкрайни снежни полета, за да стигнете до там.

По-скоро в началото на Greymoor всеки, който е купил добавката, ще има достъп до светилището "Docks of Solitude ". Просто отидете там и ще бъдете точно в средата на новата зона.

На заден план се вижда големият град Самота.

Ето как влизате в историята и в основното търсене

Как да започна основното търсене? Това също е много лесно. За основното търсене просто трябва да отворите "Менюто за събиране " и да изберете куеста "Наближаващата буря " под раздела "Истории " и "Глави ". Стартовото търсене вече трябва да е активно и можете да следвате компаса си, за да го приемете.

Ето как влизате в историята: Тъй като Greymoor е само част от голямата история за "Черното сърце на Skyrim ", която продължава през 2020 г., трябва да знаете историята. Започва с двете DLC подземия от добавката Harrowstorm. След това има прологовото търсене за тъмен вампирски заговор в Skyrim, което можете да изпълните безплатно и което ще продължи незабавно в Greymoor.

Важен съвет: За да можете да получите DLC възможно най-евтино, следвайте нашите съвети.

Ето как намирате черната гама

Ето първият достъп до подземния свят: Друга важна част от новия свят на игрите е подземният свят на Black Reach. В Скайрим това беше „само“ особено обширно подземие. Тук той съставлява 40 процента от света на играта и помещава, наред с други неща, арх вампира в неговата ултратъмна вампирска крепост на смъртта, едноименния замък Greymoor.

Можете да намерите първото впечатление за черната гама от нашия автор Юрген Хорн тук.

Но как се стига до там?? В идеалния случай чрез мистериозните асансьори на Dwemer. В Greymoor има трима. Първият от тях може да бъде намерен на юг от пътната точка "Docks of Solitude". Скоро ще бъдете изпратени там автоматично в основното търсене. Но е възможно без никакви проблеми да влезете предварително в черната гама, ако искате.

Тук е следващият асансьор до подземния свят.

Но какво правите в Skyrim, ако не искате просто да следвате основната история? Поне търсачите на съкровища ще се радват на новата система от умения.

Ето как получавате новите антикварни умения

Ето новите умения за търсене на съкровища: Greymoor не предлага нови класове, но нови умения за всеки герой. Този път можете да се присъедините към антикварите и да откриете ценни реликви. За да направите това обаче, първо трябва да изпълните въвеждащо търсене. Можете да ги намерите както следва:

  • Отидете на самота
  • Потърсете там новия символ на Антикварите (Той е срещу Bardenkolleg)
  • Говорете с Verita Numida там и ще получите уводното търсене, както и съответното "Око на антиквара ".

Още полезни съвети за пускането на Greymoor

Как да получите вашите бонуси за предварителна поръчка: Тези, които са поръчали предварително Greymoor, получават определени екстри. Можете да ги намерите в началото на Greymoor или в менюто за събиране, в магазина за корона или като съобщение във вашата пощенска кутия. Въпреки това, стилът на облеклото "Sword Thane " ще намерите само ако използвате маса със зъбни колела.

Как да стана вампир: Особено на вампирите му е добре в Greymoor, целият адон се върти около машинациите на кръвопийците и вампирите са получили огромен ремонт.

Ако искате да станете вампир, или се оставете да ви гризе приятелски вампир от гилдията, или купете вампира в магазина за корона. Като алтернатива можете също да потърсите сами вампири и да ги оставите да ви хапят.

Крайният сборник за ESO Greymoor

148 страници ръководства за начинаещи и тези, които се завръщат в играта, включително безплатна екстра: основната игра на ESO и Morrowind. Плюс: 25% отстъпка за Greymoor в Gamesplanet.

Към специалния брой

Ето как се подготвяте за новите предизвикателства: Ние от екипа на MeinMMO-ESO вече предварително събрахме полезни съвети и съвети за вас как можете оптимално да се подготвите за новите предизвикателства в Greymoor преди пускането.

Ето как се връщате в играта като завърнали се: Не сте играли ESO от години, но сега, когато Skyrim най-накрая е налице, искате ли да се върнете? След това не забравяйте да прочетете нашето страхотно ръководство за завърнали се, което създадохме в сътрудничество с немската общност ESO.

Същото се отнася и за новите райони в Greymoor: Ако нямате приятели под ръка или предпочитате да пътувате сами така или иначе, това не е проблем тук. Тъй като ESO също е в новата си глава Greymoor идеалният MMORPG за самостоятелни играчи. Но вероятно няма да се справите сами с новия рейд.

Източник (и): ZeniMax