Ръководство на ESO: Станете вампир - Изпълнете точки и куестове

В The Elder Scrolls Online (TESO) широко се страхуват от вампири. Героите на играчите ви също могат да станат вампири в ESO. Как ще работи това през 2020 г. и след Greymoor, ще ви разкажем тук в нашето вампирско ръководство за ESO.

Ами вампирите?? Вампирите, заедно с тъмната Даедра, са ужасите на света на The Elder Scrolls Online. Неживите кръвопийци са изключително силни и изглеждат много готини с червените си очи.

Следователно, в миналото имаше цели орди вампири в ESO PvP, които разтърсваха всичко заради превъзходните си умения. За щастие тези времена отминаха, но хората все още редовно питат в чата за възможността сами да станете вампир.

Актуализация: Тази статия от 2017 г. е актуализирана и преработена на 8 юни 2020 г. Наред с други неща, структурата е подобрена и е добавена новата информация за вампирите от Greymoor.

ESO - Станете вампир 2020 - Хапки от играчи, NPC или в магазина?

Как да стана вампир: За да станете вампир в The Elder Scrolls Online, всичко, което трябва да направите, е да се разхождате в определени райони през нощта и да се надявате, че ще срещнете произволно хвърлящи хайвера си "чудовища на кръвта ".

Или оставяте приятелски съотборник да ви превърне във вампир, използвайки определено умение. Като алтернатива можете просто да купите вампирското забавление в магазина за истински пари. В следващите параграфи ще научите всичко за трите метода да станете вампир.

Вампирите изглеждат „различно“.

Станете ESO вампир - Направете го сами

Ето как ставате вампир по подразбиране: Ако искате да станете вампир възможно най-евтино, трябва да донесете много търпение и късмет. Направете следното:

  • Разходете се из бившите крайни игри на Рифт, Бангкорай и Марк на жътва през нощта. През нощта, около полунощ, на определени места се появяват вампири (кръвни врагове) или върколаци. В миналото тези хайвери изглежда бяха зависими от лунната фаза, така че вампирите се появяваха само при новолуние, а вълците само при пълнолуние. Междувременно обаче изглежда, че и двете същества възникват по желание.
  • За да се заразите с вампирското проклятие, трябва да се оставите да бъдете ударени от такъв кръвен дявол. Всеки удар има определен шанс да ви зарази с вампирска болест. Така че, ако искате да станете вампир, трябва да премахнете всички предмети и любители, които ви предпазват от подобни епидемии. Внимавай! Ако вече сте били заразени от върколак, който броди наоколо, никога няма да получите вампирското проклятие, стига да имате чумата на върколака. Затова стойте далеч от върколаците!
  • Веднага щом получите вампирското проклятие от кръвен дявол, отивате до светилището на следващия начин. Там ще намерите вампир NPC, който ще ви даде куест, ако искате да станете вампир. Ако сте променили мнението си, можете да откажете тук и да бъдете излекувани в храма.
  • Ако приемете куеста, ще бъдете насочени към скривалището на вампирите и ще имате право да завършите куеста там. След това вие сте вампир и получавате достъп до съответната линия за търсене.

П.ro съвет: Ако имате домашен любимец „Сангвиник черна коза ”, може да забележите, че очите на козата понякога светят в червено. Това не е грешка, а по-скоро показва, че кръвоносците са на път. Така че използвайте долара като индикатор дали търсенето в момента си струва.

Ако тази смела коза изведнъж има червени очи, вампирите са на път.

Станете ESO вампир - "Моля, ухапете ме! "

Ето как работи по-бързо: Има и алтернатива на дългите куестове. Ако вие сами сте вампир, можете да развиете умение, което заразява други играчи с вампиризъм.

Това умение е способност от ниво 6 и се нарича „кръвен ритуал“. За да направите това, вампирът и неговата "жертва" трябва да отидат до олтар за кръв и там вампирът може да зарази жертвата.

След това търсенето започва като в соло версията. Някои вампири плащат скъпо за тази "хапка " и я предлагат в търговския чат. От време на време безскрупулни бизнес вампири убиват своите диви братовчеди от NPC, така че никой да не получи "хапката " безплатно.

Внимавайте: с "хапка за пари " нямате гаранция, че другият човек действително ще ви хапе. Някои играчи просто джобни парите и ви оставят да не хапете, а много хиляди злато са по-бедни.

Има обаче и достатъчно алтруистични вампири, които обичат да се отказват от ухапването безплатно. Също така, членовете на гилдията може да са готови да ви ухапят безплатно.

Гарантирано да бъде вампир в ESO - само за 12,99 евро!

Как да закупите вампирската хапка: Ако не ви се иска да сте завинаги в ареста и вампирската мафия, можете просто да купите хапката в магазина за корона.

За 1500 крони (12,99 евро) можете веднага да станете вампир и да си спестите куеста. След това веднага сте кръвожаден вампир и можете редовно да надграждате своите вампирски умения.

Какъв е смисълът да станеш вампир?

Това са основите на това да си вампир: Вампирите получават изцяло нова линия от умения с пасивни и активни умения. За последен път способностите на вампира са възстановени с актуализация 26 и пускането на Greymoor. Защото там, където преди е било полезно да бъдеш възможно най-гладен, сега е по-полезно, ако се попиеш с кръв и достигнеш толкова високи нива на пасивния баф "Кръвно проклятие ". Това прави следното:

  • С всяко ниво на Кървното проклятие цената на вашите вампирски умения е по-ниска
  • Има и други пасивни способности, докато се издигате в кръвното проклятие

Високото проклятие на кръвта обаче има и недостатъци:

  • Регенерацията на здравето е намалена
  • Има повече щети от пламъчни атаки
  • Не-вампирските умения поскъпват

О, не, вече не искам да съм вампир! Всеки, който забележи накрая "Вампирът не е добър за мен, по-скоро бих бил върколак " или "О, не, недостатъците на вампиризма надвишават ползите за мен ", може между другото досадното проклятие в Храмът на Аркай може да бъде премахнат отново.

Източник (и): Elderscrollsonline.info, ESO форум