EVE играч в битката на живота си: "Загубихме повече от 5000 евро! "

Говорихме с онлайн играча на EVE Пандоралика и той ни разказа вълнуваща история. В най-голямата битка в кариерата му EVE, той и екипът му загубиха над 5000 евро.

Коя е Пандоралика? Играчът, известен още като Pando, играе EVE Online от 2008 г. Той е командир на флота и известен също като стример от някои играчи.

PvP битките винаги играят важна роля в EVE Online.

Изчезнаха повече от 5000 евро

Какво разказа Пандо? EVE Online стартира нова актуализация преди няколко дни, която беше придружена от събитие за сигурността на системата. Събитието за лоялност с ниска сигурност стартира състезание, в което можете да бъдете избрани за "Крал на зоната с ниска сигурност ". За да направите това, трябва да убиете колкото се може повече играчи до 31 март.

Вярвам, че общата активност (на PvP) ще бъде много по-висока. За самата фракционна война това означава, че е по-изгодно да се фокусираме върху PVP, отколкото върху PVE дейностите. Това не само обещава повече цели за техните преки врагове, но също така води и военни групи, които не са фракции, в нискосекунното пространство. Добавянето на увеличен спад на плячката и скорост на изкривяване най-вероятно ще накара дори групи от нула секунди да го изпробват. Но CCP отиде по-далеч и направи състезание, което предизвиква всички да извадят възможно най-много играчи, а играчите на EVE обичат да приемат нещата много сериозно. Дори няколко големи групи със сигурност ще се стремят да станат „кралете на стаята с ниска степен на сигурност“, което, надяваме се, ще доведе до постоянни боеве.

Играчът на EVE Пандоралика

До какво може да доведе това?? Пандаролич ни разказа интересна история за битка, която си спомни.

Беше 10 октомври 2018 г. Помагах на един от нашите командири на флота да проведе битка извън нашата часова зона. В 13:00 ч. ВЕЧЕ, много от нашите играчи не се бяха прибрали от работа или училище, което означаваше, че вражеският флот беше доста силен в сравнение с нашия. Бавно, но сигурно загубихме битката. За да получим контрол над ситуацията, би било необходимо да разположим нашите флоти Super Capital и Titan. Тогавашният ФК не можеше да ги привлече, защото Суперкапиталите и Титаните са ценен съюз и не е позволено на всички да ги призовават.

Въпреки това можех и решението трябваше да бъде взето бързо. Затова нарекох „всичко“. През първата минута всичко изглеждаше наред, но аз подцених противника ни. Те бяха подготвени за такава ситуация и бяха донесли със себе си флот от над 50 дредноута, които в основата си са проектирани да нанесат възможно най-големи щети на наистина големи кораби като нашия. Тяхната огромна щета ни струва 3 титана и 2 фракционни суперносача в допълнение към останалите загуби, които се оценяват на стойност над 500 милиарда ISK. За не-EVE играчи: Загубихме повече от 5000 евро за време и усилия.

Ние сами унищожихме дредноута на стойност 150 милиарда ISK и задържахме терена, за да грабим в крайна сметка, но това изобщо не беше победа, а напротив. Спомням си, че се чувствах виновен, когато титаните на моите приятели бяха унищожени, което ме накара да командвам повече флоти, за да компенсирам това. И в крайна сметка го направихме. В края на октомври само с моя флот унищожихме повече от 500 милиарда ISK, с които все още съм доста горд.

Играчът на EVE Пандоралика Битки между стотици и хиляди играчи често се провеждат в EVE Online.

EVE може да се промени в дългосрочен план

Какви ефекти има новата актуализация върху EVE? Попитахме Pandoralica дали смята, че новата актуализация за EVE Online има някакво реално въздействие върху играта.

Числото, което описва „нивото на защита на системата“, никога не се променя. Но Lowsec ще бъде много по-опасен и не само по време на събитието, но и в дългосрочен план, мисля.

Играчът на EVE Пандоралика

Какви са разликите между нивата на сигурност? Пандоралика ни обясни нещо за системата за сигурност в EVE Online:

Въпреки че се предполага, че високата секунда е най-безопасният тип стая, тя все още може да бъде страшна, тъй като хората постоянно се опитват да нарушат правилата и да ви убият или да откраднат вашия ISK. Nullsec е пряката противоположност без правила. Но няма правила са ясни правила. Съюзите могат да претендират за собственото си пространство и да изграждат свои собствени мостове / порти, като същевременно унищожават никого без предупреждение. Lowsec е буферната зона между тях, където съществуват някои правила, но определено няма да попречат на никой да ви убие.

Червеевата стая е нещо съвсем различно поради своята свързаност. Въпреки че можете да достигнете технически до всяка система за сигурност с висока / ниска / нула по всяко време, червеевите дупки имат връзки, базирани на време и маса. Тоест, ако „Система А“ е свързана със „Система Б“ днес, най-вероятно няма да бъде свързана с нея утре, защото времето за свързване е изтекло или е прекарана твърде много маса под формата на кораби. Първоначално изобщо не е било обитавано, има много групи, които са се научили да живеят с непрекъснато променящата се география на червеевото пространство.

Играчът на EVE Пандоралика

Ето защо EVE Online предлага много вълнуващо съдържание и интересни истории. Сега ще видим и как текущата актуализация за лоялност с ниска сигурност влияе върху космическата MMO.

  • Друг играч на EVE също загуби много пари, макар и поради грешка, която сам направи.
  • EVE Online е пълен с вълнуващи истории, като например играч, който е искал да изследва цялата галактика.