За някои професионалисти само един бонус решава дали Call of Duty ще бъде добър или не

Всяка година има нов Call of Duty и понякога малките неща решават дали го смятате за добър или лош. Някои ветерани и професионалисти обаче гледат само на една бонус и след това знаят сами: топ или флоп.

С общност, голяма като Call of Duty, разработчиците трудно могат да направят всеки фен и геймър щастлив. Някои хора обичат цветни кожи и луди каскади като в Black Ops 4, други харесват трезва графика и реализъм като в Modern Warfare.

Но това, в което са сигурни много ветерани и някои професионалисти - те искат силна версия на бонуса "Ninja " или "Dead Silence " в сегашния си Call of Duty. Без тази привилегия, нов CoD попада директно в категорията "Да видим ".

Стриймърът на CoD Дейвис "Hitch " Едуардс започна дискусия в Twitter по темата и разкритикува новия CoD за решението да се откаже от силната версия на "Ninja " и получи видна подкрепа.

За какво е добър нинджата / мъртвата тишина? И двете предимства описват горе-долу един и същ бонус: Вашите стъпки са значително по-тихи или изобщо не могат да бъдат чути.
Когато беше въведена мъртва тишина с CoD 4, екстрата намали обема на собствените си стъпки с 60%. Това ви помогна да чуете по-добре стъпките на врага, когато ходехте.
Перкът достигна своя връх в Black Ops II. Тук перкът позволяваше напълно безшумно движение.
Ninja също често причинява ефект на намаляване на шума, но също така дава бонуси като защита от сензори за сърдечен ритъм.
В сегашната Modern Warfare и Warzone, мъртвото мълчание е надстройка на място, която не носи постоянен пасивен бонус, но може да се използва активно за по-бързо и по-тихо за кратко време.

Защо професионалистите толкова силно искат бонуса?? Ако можете да бъдете чути, докато бягате, винаги съществува риск някой да ви възприеме. Това влияе на играта по различни начини и някои професионалисти казват: не към по-добро. Например, Hitch казва, че това прави игрите по-бавни:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Превод на чуруликане - “Едно нещо ме тревожи за Студената война: Липсата на бонус за безшумни стъпки. Ninja [привилегията сега в играта] изглежда по-скоро като мъртва тишина на MW Remastered

...

което направи играта изключително бавна. Не разбирам защо CoD се отдалечава от него

...

най-добрите игри имаха пълна мъртва тишина. "

Професионалният играч Austin “SlasheR ” Liddicoat се присъединява към отбора. Той казва, че без пълна "мъртва тишина " имате по-малко възможности като играч да използвате усъвършенстваните тактики:

Казвам го всяка година човече .. пълната мъртва тишина позволява да се правят повече пиеси в SND и по-високи познания за играта в respawn .. обемът на стъпките е за скрабове

- Остин Лидикоат (@SlasheR_AL) 6 октомври 2020 г.

Превод на чуруликане - “Казвам го всяка година

...

пълната мъртва тишина позволява повече тактики при търсене и унищожаване и се нуждаете от повече знания за повторното появяване. Шумните стъпки са за noobs "

Дори великият YouTube стриймър Гай "Dr Disrespect" Beahm се включи в дискусията и се съгласи с Hitch. Освен това той обясни кой CoD има най-добрия звук за него:

Съгласен. Звуковият дизайн на Blops 1 беше най-добрият IMO. Поставете индикации за звуков дизайн за конкретни действия. Пример: изкачване по стълба и стигане до върха, катарамата на колана би издала бърз слаб звук.

- #Doctober (@drdisrespect) 6 октомври 2020 г.

Превод на чуруликане - "Съгласен съм. Звуковият дизайн на Black Ops 1 беше най-добрият според мен. Звуковият дизайн трябва да бъде настроен по такъв начин, че да има индикация за определени действия. Пример: Когато се изкачите по стълба и сте стигнали върха, ключалката на колана издава кратък, тих шум. "

Тримата добре познати играчи на CoD изобщо не са доволни от най-новата версия на нинджа перка и оценяват цялото качество на заглавието на CoD дори на този един перк.

Какво ще кажете за Студената война? Понастоящем се изпълнява бета версията на Black Ops Cold War и тази година отново има нинджа за по-тихи стъпки в играта:

Описание на бонуса - Ти спринтираш по-тихо. Устойчив на насочен микрофон по време на спринт. Говорете само когато е необходимо.

Засега бонусът влияе само на скоростта на спринта, но оставя нормалното ходене незасегнато. Дали нещо ще се промени до пускането или може да бъде добавен друг бонус, който променя нещо в обема на стъпката, засега остава отворено.

Бета предлага много механика за цялата игра, но не всички. Можете да намерите повече информация за бета теста тук.

Как го виждате с мъртва тишина / нинджа? Влияе ли привилегията и върху това как възприемате заглавие на CoD или може би дори сте доволни, ако в играта няма или има само слаб вариант на статистите?

Източник (и): Dexerto