Унищожете превозни средства в CoD Warzone - Най-добрите оръжия и тактики

Call of Duty: Warzone предоставя на своите войници 5 различни типа превозни средства, които също често се използват като оръжие. Разберете тук как можете успешно да се защитавате срещу най-големия калибър в играта.

Какво ми носи това ръководство? Автомобилите в Call of Duty: Warzone понякога могат да бъдат доста досадни. Обикновено леко докосване на движещ се автомобил е достатъчно и вие сте нокаутирани, ако не напълно.

Тук можете да разберете кои ефективни средства има срещу превозни средства и как най-добре можете да се защитите срещу движещи се тежки оръжия.

Разбиването на превозни средства е лесно - зависи от инструментите

Само едно от 5-те превозни средства е наистина силно, когато става въпрос за използване в битка - камионът. Всички останали могат да бъдат парализирани с целенасочен изстрел и да изгорят в пламъци след удар. Това са 5-те превозни средства на Warzone:

 • Камион - Голям камион с много броня
 • SUV - издръжлив комби
 • Хеликоптер - летящ джип
 • Rover - Open SUV
 • ATV - незащитена четворка

За да нямате стрес с превозните средства, се нуждаете от няколко специални играчки при зареждането. Ние изброяваме най-добрите мерки за противодействие за всяко превозно средство и в края има съвети за обща работа с мобилните пиедестали.

Камион - C4 може да помогне, но JOKR също

Какво може да направи това превозно средство? Камионът е камион с голяма товарна площ отзад, на която няколко играчи могат лесно да намерят място, без да падат. Работата е неприятен убиец във Warzone и вече е решил единия или другия мач. Покровът на Streamer казва, че Warzone ще бъде по-добре без превозни средства и този камион е една от основните причини за това.

Камионът има огромен хитбокс, с който може да улавя противници и тонове броня. Обичайните оръжия срещу превозни средства, като пусковите установки PILA, Strela и RPG, не могат да нанесат достатъчно щети с един изстрел. И нищо друго също не може да навреди на голямото превозно средство толкова бързо.

В зоната за товарене на камиона има място за съотборници.

Най-доброто оръжие срещу камиона

 • JOKR - 1 ракета
 • C4 - 2 пакета
 • Термит - 2 зареждания
 • Други ракети-носители - 2 ракети

Как да унищожа камиона? JOKR теоретично е най-ефективният начин за унищожаване на камион. Това е единственото оръжие в играта, което може да свали камиона с един изстрел. "Задължен " е изпробвал почти всички взривни снаряди в Warzone и е представил резултатите си в английски видеоклип в YouTube. JOKR обаче води до безопасно нокаутиране на автомобила само ако автомобилът е неподвижен..

Това обикновено не помага, ако такова превозно средство се състезава към вас с пълна скорост. Тук се препоръчва смес от стартер и граната. Опитва се да прикрепи термита към камиона и след това бързо задава изстрел с търсещата цел PILA или Strela. Ако имате малко повече време, 2 термитни заряда ще направят същото. С това със сигурност ще свалите камиона, но термитът бавно причинява щети.

Най-бързият начин да извадите близкия камион е с кола бомба - стар трик на бойното поле. Прикрепете 2 заряда C4 към превозно средство и го блъснете във вражески камион. Излезте предварително и запалете C4 в точния момент. Дори и без кола, C4 работи наистина добре срещу камионите, но малкият им обсег ги прави опасна игра.

SUV - Добре брониран комби

Какво може да направи това превозно средство? В сравнение с камиона, SUV е бърз, пъргав и доста добре брониран. В комбито на семейството на CoD има място за 4 играчи, които трябва да доведат войниците безопасно от А до Б..

Ако имате нужда от превозно средство за по-голяма група, вземете SUV. Не може да бъде свален директно от ракетни установки и обитателите са много добре защитени от огън.

Семейните вагони могат да вземат много.

Най-доброто оръжие срещу SUV

 • С4 - 1 попадение
 • PILA - 1 хит (деактивиран)

Как да унищожа всъдехода? На кратко разстояние C4 носи най-добрия добив тук. С едно зареждане можете директно да унищожите SUV и да запишете обитателите в списъка си като убийства.

Иначе всъдеходът е доста жилав. Комбито няма шанс срещу изстрел JOKR, но хвърлящите PILA, Strela и RPG не могат да го убият директно с един изстрел. Между другото, на MeinMMO имаме общ преглед на отделните ракетни установки и кои трябва да вземете. Всъдеходът се деактивира след удара и експлодира няколко секунди по-късно, но движещите се войници обикновено се измъкват с шок.

Така че, ако видите SUV и той остане във вашето зрително поле за дълго време, вземете малко огън върху него и след това изстреляйте стартера си. Така че може би можете да вземете убийствата със себе си. Целевата PILA върши наистина добра работа тук. Снарядите имат добра скорост, за да следват движещи се цели, и въпреки това са достатъчно бързи, че едва ли можете да ги избегнете.

Хеликоптер - изхвърляне и излизане с него

Какво може да направи това превозно средство? Хеликоптерът е единственият летателен апарат в Warzone, освен падащия самолет, с който можете да изминете бързо големи разстояния. Ако щете, това е летящ джип, защото има свойства на броня, подобни на комбито.

Този авиатор понякога е полезен и като оръжие. Опитните войници използват големите ротори, за да се поклонят на няколко врага в ГУЛАГ в началото на мача.

Но вие живеете опасно в хеликоптера. Нямате прикритие във въздуха и сте лесно видими за потенциалните нападатели. По-добре вземете SUV за обиколката си на картата. С хеликоптера можете бързо да влезете в ситуации, в които можете само да реагирате, вместо активно да се справяте с врага.

С хеликоптера можете да накарате екипа си да се движи бързо, но това също е риск.

Най-доброто оръжие срещу хеликоптера

 • PILA - 1 хит (деактивиран)
 • Стрела - 1 хит (деактивиран)
 • Концентриран огън

Как да унищожа хеликоптера? Тъй като хеликоптерът обикновено е по-далеч от вас, 2 от ракетните установки CoD се справят добре тук. PILA с търсещите целта си снаряди се грижи лесно за хеликоптери, дори на големи разстояния. Пилотите рядко могат да се измъкнат и вие принуждавате екипа да излезе от хеликоптера, тъй като той се деактивира при удар.

С ракетите Strela трябва да се прицелите, но снарядите летят толкова бързо и точно, че трябва да постигнете добри резултати с малко практика.

Ако имате опонентен хеликоптер в непосредствена близост в началото на мача и сте сами, едва ли имате шанс, ако пилотът наполовина знае какво прави. Покрийте се или намерете най-близката входна врата. В екипа изглежда различно. Вземете първото автоматично оръжие, на което се натъкнете, и стреляйте заедно в летящ враг. Хеликоптерът слиза доста бързо с 3 или 4 души.

ATV & Rover - Безплатни убийства

Какво могат да направят тези превозни средства? Това са две малки, бързи и пъргави превозни средства, които са всичко друго, но не и безопасни. ATV може да превозва 2 души, Rover 4 души. Ако планирате по-дълго пътуване, по-добре е да изберете SUV или камион.

В нашите съвети за Warzone препоръчваме винаги да имате ракета-носител в екипа си. Една от причините са точно тези малки спътници тук, които можете да взривите с един изстрел. Почти безплатно убива.

За всеки играч с хвърляне символите на превозното средство се появяват на мини-картата като мишени и вие сте хит за жадни за убиване противници. Ще получите съобщение, ако например PILA ви насочва, но в повечето случаи ще загубите автомобила. По-добре оставете тези малки спътници да стоят изправени.

Живеете опасно с роувър и ATV. По-добре вземете бронирана кола.

Най-добрите оръжия срещу ATV & Rover

 • PILA
 • Огън на водача
 • Обстрел и експлозии

Как да унищожа ATV & Rover? Най-ефективният начин е ракетницата PILA. Търсещите целта снаряди се грижат надеждно за малкия квадроцикъл и марсохода и могат лесно да следват уклончиви движения.

Двата леко бронирани автомобила предлагат почти никаква защита за пътниците. Ако сте малко по-близо, можете просто да изстреляте враговете от местата им.

В противен случай двете превозни средства не са особено издръжливи. С малко обстрел и Semtex можете също така бързо да постигнете целта си тук. Те са почти алергични към всякакъв вид експлозия. Но трябва да сте бързи. Превозните средства също са.

Специални тактики срещу превозни средства

В допълнение към използването на правилните оръжия има и няколко малки трика, които трябва да имате предвид. Може би това поведение може да промени всичко:

 • Щит за надстройка на полето - Ако към вас се приближи кола и нямате нищо подходящо за предаване, поставете знак. Можете да го използвате, за да блокирате за кратко по-малките превозни средства.
 • Използвайте огради или други подобни - Превозните средства трудно могат да се справят с неравности. Използвайте твърди обекти на картата, за да се предпазите от убийства по пътищата. Но внимавайте за камиона. Понякога става по-висока, отколкото си мислите.
 • Споделя боеприпаси за ракетни установки - Ако току-що сте вдигнали своя заряд и ракета-носител в екипа, тогава дайте на другаря с стартера всички ракетни патрони на екипа.
 • Работете заедно срещу превозни средства - Можете да постигнете много с екипния огън. Изправете се агресивно срещу автомобилите и вземете заедно убийствата. Трябва да внимавате с камиона без подходящи експлозиви.

Сега сте добре подготвени за срещи от неприятен вид с превозните средства на Warzone. Освен ако, разбира се, някой от пороците не започне борба. Нито един C4 не може да помогне.