Fallout 76 ще получи нова голяма актуализация през 2020 г. - играчите вече предлагат подобрения

Легендарна фракция е на път да се завърне във Fallout 76: The Brotherhood of Steel. Според пътната карта това ще стане едва в края на 2020 г. Играчите вече имат идеи как актуализацията може да бъде още по-добра.

Що за актуализация е това? „Зората от стомана“ е голямата зимна актуализация, която ще бъде пусната в Fallout 76 в края на 2020 г. Следва актуалната актуализация "Пустош за всички " и връща легендарното Братство на стоманата.

Това искат играчите: В нишката на reddit от потребител sc00pula, играчите в момента събират идеи за това как актуализацията може да се подобри. Първоначалната му идея е, че централата трябва да бъде достъпна безплатно чрез високоскоростно пътуване. Неговата нишка получи над 1200 гласа „за“ за много кратко време

По този начин той обръща внимание на факта, че базите на заселниците и нападателите са станали безплатни точки за бързо пътуване само след няколко седмици. За Братството той иска да попречи на играчите да се налага да питат за това толкова дълго.

Защо това е важно? Братството на стоманата ще има централата си сравнително централно в Savage Divide. Голямата актуализация на Wastelanders вече показа колко често играчите трябва да пътуват до съответните бази.

Братството ще се установи в обсерваторията ATLAS.

Ако пътуването не беше безплатно, необходимите коркови тапи в дългосрочен план щяха да бъдат много.

Това прави актуализацията още по-добра

Това са още идеи: Под темата играчите обсъждат друго съдържание, което може да направи предстоящата актуализация още по-добра. Някои от най-популярните идеи включват:

  • Братство на лагери в стил Стомана
  • Безплатно високоскоростно пътуване до всички гари
  • Направете базата на Братството избираема като цел за атомни бомби

Като компромис потребителят Martian_on_the_Moon предложи бързото пътуване да стане безплатно едва след достигане на максималното ниво на репутация.

За заселниците и нападателите вече има система за репутация като в MMORPG и братството вероятно ще получи подобна.

Бъдещето на Fallout 76

Какво друго да очакваме във Fallout 76 през 2020 и 2021 година: С "Здрач от стомана " една от най-големите актуализации ще бъде публикувана през зимата 2020 г. според пътната карта. Наред с други неща, той връща нови оръжия, броня и куестове, както и Братството на стоманата. Това вече е съобщено чрез криптирани радиосъобщения.

C.A.M.P. рафтовете също ще се появят с актуализацията. В тях играчите могат да строят в нестандартни зони. Това води до невъобразими възможности за всички играчи, които искат да пуснат творчески пара, докато изграждат своя собствена база. Те скоро ще бъдат тествани на PTR.

Настоящата пътна карта Fallout 76.

С актуализацията не само че Братството на стоманите се завръща в Апалачия, ще има и разтоварване на умения, повече ежедневни операции и нови експедиции. Те обаче ще бъдат отложени за 2021 година.

The Разтоварванията на умения позволяват на играчите да адаптират своите собствени компилации бързо и удобно, за да могат да действат по-бързо в критични ситуации. Това е желание, което играчите са имали отдавна.

В момента вторият сезон на „Пустош за всички“ се провежда във Fallout 76 и играчите все още имат много общо с завършването на новия сезон. Стоманеният здрач носи третия сезон с нова дъска.

Ето как изглежда дъската за игра за сезон 2.

С неотдавнашната покупка на Microsoft на Bethesda шансовете са 2021 г. да бъде „Fallout 76 Year“.