Fallout 76: Това казва Bethesda за криминалното есе

Всеки, който използва незаконно модове и мами в Fallout 76, трябва да отвори Word и да бъде готов да напише есе като наказание. Междувременно Бетезда коментира есетата.

В училище бяхте палав, правихте глупости и учителят се отказа от есе като задържане, в което трябва да обясните защо не е добре да правите глупости по време на час.

Понастоящем Bethesda предприема подобни мерки с измамници Fallout 76.

Есе като задържане

Какво стана? В момента се разпространяват слухове и индикации, че Bethesda забранява някои играчи в онлайн играта Fallout 76 за използване на мами и модове. Съгласно Условията за използване на Fallout 76 тези елементи нямат право да бъдат използвани.

Какво пише Bethesda на играчите? Твърди се, че Bethesda изпраща на забранените играчи съобщение със следното съдържание:

“Този акаунт е нарушил Кодекса за поведение и Общите условия. Установено е, че акаунтът изпълнява приложение на трета страна, което предоставя несправедливо предимство в играта, докато сте влезли в Fallout 76.

Ако искате да възразите срещу закриването на акаунта, ние ще приемем есе на тема „Защо софтуерът за измама на трети страни е вреден за общността за онлайн игри“, за да бъде прегледан от нашия управленски екип. “

Какво означава това? Bethesda дава възможност на измамниците да ги отблокират, ако напишат есе за това защо измамен софтуер е вреден за онлайн играта и нейната общност.

По принцип става въпрос за задържане. Образователна мярка, предназначена да помогне на измамниците да разберат какво са сгрешили.

Феновете се съмняват в задачата на наказанието

Наистина ли е вярно? В момента има съобщения от няколко играчи, които твърдят, че са получили имейла от Bethesda, след като техните игрови акаунти са били спрени. Това все още не е потвърдено от разработчика, въпреки че американските сайтове вече са поискали.

В рамките на общността има съмнения дали това задържане е било необходимо.

Не може обаче да се изключи напълно, че Bethesda действително ще изпрати тези имейли и ще поиска такова есе. Може би и там общински работник се е пошегувал.

Как реагират играчите?? Играчите на Fallout 76 все още обсъждат дали да вземат отчетите по номинал. Преобладаващото мнение обаче е, че е детски и „глупаво“ да се пише есе за негативните последици от измамата в онлайн игра.

Служителят на Bethesda потвърждава наказателно есе

Актуализация 12/28 21:13 ч .: Bethesda сега коментира това и всъщност е вярно. Както казва ръководителят на общността "Gstaff " на Resetera, това наистина се случи, те поискаха есета.

Те не искат играчите да използват модове или инструменти Fallout 76 по начин, който им дава предимство или влияе негативно на сървърите на други хора или геймплейното изживяване.

Bethesda говори за задържането и ще продължи да говори за това, когато сезонът на празниците приключи.

Междувременно, ако получите наказание за използване на мод, трябва да се свържете със страницата за поддръжка на Bethesda и да разгледате жалбата.

Но в бъдеще определено няма да се налага да изпращате наказателни есета.

Това е зад него: Изглежда, че служител е действал сам по време на празничния сезон и е поискал наказателни есета. Сега, когато това вече се обсъжда публично, Bethesda вероятно търси друго решение.

Времето между годините също е трудно за компаниите.